endriu
Forum VIP
jeśli masz zmienne ip, kumpel istnieje i jest pełnoletni to nie !Panowie, a czy łamie regulamin jeśli założę konto na kumpla(oczywiście za jego zgodą) na laptopie .Oczywiście mam zmienne IP.Czy łamałbym w tym wypadku regulamin?
jeśli masz zmienne ip, kumpel istnieje i jest pełnoletni to nie !Panowie, a czy łamie regulamin jeśli założę konto na kumpla(oczywiście za jego zgodą) na laptopie .Oczywiście mam zmienne IP.Czy łamałbym w tym wypadku regulamin?
Napisz do nich na czacie to ci napisze ile funtów już obróciłeś a trzeba 1500:kwasny4565:posiedzialem chwile i ugralem z 50 funciaków ponad 100 ???? jak z wypłatą ?? jak obrót sprawdzic ?? ;>
taa tak szybko zrobiłeś 1500 pkt wescie nie wciskajcie kitu bo byś musiał grać za stawki 50gb żeby zrobić tak szybki obrót i to 10x po 50gb przypomnę że stawki w grze po 0.25F to jest ok 0.50 pkt nawet i mniej ja już obróciłem chyba z 300Gb w tej chwili mam 120Gb i mam obrót dopiero 250pkt100 Funciaków zlecone do wypłaty xD BTW to trzeba im wysłać skany czy tylko jak o to poproszą?
P.S. Szkoda że kurs GBP nie jest już taki jak kiedyś
Jezeli nie obrociles to kwota jaka wyplaciles zostanie Ci zwrocona na konto.Ja ugrałem 100 funtów i 100 mi nie chciało wypłacić a jak dałem opcje wypłać 50 to odrazu zaakceptowali i odjeli 50 funtów z konta... Ciekawe czy przyjdzie na konto. A tą drugie nie wypłacone 50 już przegrałem
taa tak szybko zrobiłeś 1500 pkt wescie nie wciskajcie kitu bo byś musiał grać za stawki 50gb żeby zrobić tak szybki obrót i to 10x po 50gb przypomnę że stawki w grze po 0.25F to jest ok 0.50 pkt nawet i mniej ja już obróciłem chyba z 300Gb w tej chwili mam 120Gb i mam obrót dopiero 250pkt