>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50 Gbp

Status
Zamknięty.
spike761 37

spike761

Użytkownik
Ja miałem to samo, nawet zrobiłem jeszcze raz konto bankowe, ale dalej było to samo.
no zobaczymy ja kiedys czekalem tydzien i wrocili mi kase na konto bo ten jedna litera była nie poprawna a teraz na to samo wychodzi bo nie ma pelnego zapisu

gwizd3k 39

gwizd3k

Użytkownik
dostal juz ktos kaske od nich na konto ?? ;&gt;
pisalem jaki mam obrot i mi odpisali
Your current wager amount is 262.27 pounds, in order to withdraw you need a total wager amount of 1500 pounds or more

gorbi99 0

gorbi99

Użytkownik
no zobaczymy ja kiedys czekalem tydzien i wrocili mi kase na konto bo ten jedna litera była nie poprawna a teraz na to samo wychodzi bo nie ma pelnego zapisu

Rozmawiałem z supportem i spróbują wysłać tak jak jest, a jak będą mieli jakieś problemy to skontaktują się ze mną.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
dostal juz ktos kaske od nich na konto ?? ;&gt;

pisalem jaki mam obrot i mi odpisali

Your current wager amount is 262.27 pounds, in order to withdraw you need a total wager amount of 1500 pounds or more
to jeszcze trochę do obrócenia Ci zostało :jezora: Gra Jungle Rumble jest najlepsza , nawet nie trzeba grać zbyt wysoką stawką , a Free Spiny bardzo często siadają. Tak przynajmniej było w moim wypadku.

endriu 361

endriu

Forum VIP
to jeszcze trochę do obrócenia Ci zostało :jezora: Gra Jungle Rumble jest najlepsza , nawet nie trzeba grać zbyt wysoką stawką , a Free Spiny bardzo często siadają. Tak przynajmniej było w moim wypadku.
i tylko w twoim ???? ja niestety nie miałem na niej szczęścia, ogólnie to masarka, bo wyrobiłem 141 pkt ze 150 i przegrałem, to jest dopiero pech !

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
i tylko w twoim ???? ja niestety nie miałem na niej szczęścia, ogólnie to masarka, bo wyrobiłem 141 pkt ze 150 i przegrałem, to jest dopiero pech !
no szczęścia to TY nie miałeś , bo już niedużo Ci zostało do obrócenia , ale co poradzisz. Po prostu peszek. Ja grałem stawką 0,25 GBP na początku , siadły mi Free Spiny , a gdy do końca zostało 10 spinów , to znów je trafiłem i miałem 30 free spinów ???? Później zwiększyłem stawkę i się znów udało . Miałem już ponad 200 GBP , ale co z tego , skoro i tak przegrałem :jezora:

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Jak się zapytać po Angielsku, Ile ma się wyrobionych Punktów ?
zapytaj po prostu o obrót . Trzeba obrócić za 1500 GBP , to łatwo sobie policzysz , ile Ci do końca zostało .
Zapytaj : Hello, can You tell my what about my rollover from bonus ? Have i made it now? (albo coś takiego) :jezora:

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Znaczy już Gram od dobrych dwóch godzin, miałem w pewnym momencie nawet 680 Funtów, teraz spadłem do 80, więc napisze do Supportu to Co mi tu napisałeś, zobacze ile do końca obrotu =] Dzięki

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
ale po co pytać, skoro po zalogowaniu do konta na pieniądze punkty widać :-D
W którym miejscu ?
o to chodzi ?
Current loyalty Level: SILVER
Next loyalty Level: GOLD
Number of points to next level: 4,825
Current loyalty points available to redeem: 175
British Pounds value of available loyalty points: GBP1.75
Life to date loyalty points: 175
Life to date British Pounds value: GBP1.75
Lucky Network has paid you GBP0.00 in Loyalty points to date.

Przepraszam że dwa postu pod rząd !, juz sie to nie powtórzy

Czy dobrze rozumiem, ze mam 175 Pkt, i mogę zlecić wypłatę ?

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
W którym miejscu ?

o to chodzi ?

Current loyalty Level: SILVER
Next loyalty Level: GOLD
Number of points to next level: 4,825
British Pounds value of available loyalty points: GBP1.75
Life to date loyalty points: 175
Life to date British Pounds value: GBP1.75
Lucky Network has paid you GBP0.00 in Loyalty points to date.

Przepraszam że dwa postu pod rząd !, juz sie to nie powtórzy

Czy dobrze rozumiem, ze mam 175 Pkt, i mogę zlecić wypłatę ?

Wykonales obrot.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Taa, jasne, tyle to ja po pol godziny mialem, a brakowalo mi jeszcze sporo, nie wkrecajcie jak dobrze nie wiecie...
no jak grałeś 1gbp i w górę to na pewno, ja grałem po 0.50 lub 1 gbp i się męczyłem kilka H a i tak zostało mi 9 pkt i padłem do zera, a z tego co każdy mówi należało uzbierać 150pkt i tyle !

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Taa, jasne, tyle to ja po pol godziny mialem, a brakowalo mi jeszcze sporo, nie wkrecajcie jak dobrze nie wiecie...
Zastanawiasz sie czasem co piszesz?

Odp jest jasna 150 pkt to inaczej wydane 1500f ( 1pkt = 10 f)

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Ok Dzięki. 54 Funty zostały odjęte z konta, mam nadzieje że wypłata dojdzie. Pozdrawiam.

Chociaż, nie wierze że wypłacą, bo nic w życiu nie jest za darmo =]

Odezwę się za kilka dni, i napisze jak się rozwinęła sytuacja.

M 41

mrzoob

Użytkownik
Nie wiem co się dzieje ale nie mogę zlecić wypłaty na Mbank.Gdyż wpisuje wszystko dobrze lece dalej i pisze mi że zarejestrowałem bank i od nowa a kasa na koncie nadal.Proszę o pomoc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom