>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

50 Gbp

Status
Zamknięty.
M 12

m@estro

Użytkownik

Gram cały czas po 1F, na początku do 2500 na Big deal, a teraz na dżungli i ot co tyle wpadło ze spinów ????

Za przeproszeniem ....gówno kogoś obchodzi czy siadło 5, 100 czy 500 Funtów -totalnie zasmiecacie temat
A co żal ci że inni wygrywają a ty zero? :cry: przykre, niezwykle
Innym którzy przeczytają temat może się to przydać, bo zobaczą na jakich grach grają inni i że są z tego jakieś &quot;zyski&quot;

R 125

roger12

Użytkownik
Jak macie jakieś problemy to piszcie sobie prywatne wiadomości!! Bo aż żal czytać, jeden z Was mógłby się okazać mądrzejszy i nie odpisywać na zaczepki z drugiej strony.
Ratay86 zleciłeś wypłatę na konto bankowe? Czy jakąś inną forme pltaności wybrałeś? pozdro
jest chyba tylko na konto bankowe a jak sprawdzić ile ma sie obrotu samemu trzeba liczyć czy gdzieś pisze??

R 125

roger12

Użytkownik
dowiedziałem się bardzo ciekawych rzeczy od supportu ;//;/;
lol;/
nie można wypłacić pieniędzy musi się zrobić 1500pkt przed wypłatą max wyplata 100F i nie potrzebny depozyt przed wyplata ja mam dopiero 49;/ pkt

deivid 286

deivid

Użytkownik
dowiedziałem się bardzo ciekawych rzeczy od supportu ;//;/;
lol;/

nie można wypłacić pieniędzy musi się zrobić 1500pkt przed wypłatą max wyplata 100F i nie potrzebny depozyt przed wyplata ja mam dopiero 49;/ pkt
obrót to 1500 punktów czy 1500 funtów??

endriu 361

endriu

Forum VIP
otworzyłem ten temat aby się spytać o co w tym temacie chodzi, 50gbp właśnie dostałem, ale jak zobaczyłem ile tu jest pokasowanych postów to nie wiem co o tym sądzić, może mi ktoś napisać o co w tym chodzi i dlaczego temat został zamknięty ???

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Kilka osób niepotrzebnie zaczelo sie kłócić i zapewne dlatego temat został zamknięty, ale ja nie o tym. Ugrałem juz ponad 200 funtów z tej promocji, zagadałem do live chat, i jest tak jak pisał kolega wcześniej, musimy uzbierać 1500 pkt by móc wypłacic. Punkty zdobywamy za gre, te punkty to po prostu obrót, tak myśle. Ja grałem dosyć długo i mam 81 pkt, trochę lipa ale pykam dalej, a nóż się poszczęści.

endriu 361

endriu

Forum VIP
w taki razie na razie temat jest ON i radzę się trzymać regulaminu to nie trzeba będzie go zamykać, usunąłem inne nie potrzebne posty po poprzednim modzie !

M 6

medzik

Użytkownik
Obrót wynosi 30x więc 1500 FUNTÓW (pound- funt nie punkt:-D)
Panowie Adminowie mam wspaniałą propozycje - zróbcie weryfikacje kont.. skan dowodu albo chociaż świadectwa ukończenia gimnazjum:jezora:.. poziom niektórych poraża

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć jak wypłacić stamtąd pieiądze. Moze już ktoś wypłacał to mi pomozę:kwasny4565:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom