>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50 darmowych spinów-RiverNile (microgaming)

crs84 85

crs84

Użytkownik
Ja też nie mam spinów, ale gadałem przed chwilą na livechacie z kolesiem i powiedział, że w ciągu 30-60 minut powinienem je mieć. Nie wiecie czy spiny znajdę tylko w ściaganej wersji czy też może we flashowej? bo jestem w pracy, a nie chcę tu zasysać kasyna ????

crs84 85

crs84

Użytkownik
Nie muszę - przynajmniej tak twierdzi support, przed chwilą właśnie z nimi rozmawiałem ???? no nic - pozostaje czekać i przekonać się osobiście ...

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
:eek: pewnie jeszcze mniej będę miał i tylko niepotrzebnie na nie czekam ciągle.
spoko , nie pękaj , niektórym się udaje , a niektórym nie ???? może akurat Ty będziesz miał szczęście :p warto czekać na spiny chociażby dla samego pokręcenia i emocji chyba ????

crs84 85

crs84

Użytkownik
Polecam grę &quot;Deck The Halls&quot;. Z 10 darmowych spinów przy najniższej stawce 0,30E za obrót wygrałem 76 Euro ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Niewiem crs ale z tego co napisał autor tematu:
-wypłata jest dostępna po wykonaniu obrótu (nie można wypłacić nadwyżki)
można wywnioskować że można wypłacić tylko wygraną z darmowych spinów, oczywiście po obrocie.. bez tego co ugramy, w takim razie troszkę lipa..

M 41

mrzoob

Użytkownik
Ja napisalem na live chacie zeby mi przyznali spiny i powiedzieli ze musze czekac 2-3 godziny ale po 10 min wchodze i spiny są i własnie gram ciężko coś z tej gry ugrac.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Niewiem crs ale z tego co napisał autor tematu:
-wypłata jest dostępna po wykonaniu obrótu (nie można wypłacić nadwyżki)
można wywnioskować że można wypłacić tylko wygraną z darmowych spinów, oczywiście po obrocie.. bez tego co ugramy, w takim razie troszkę lipa..
Raczej chodziło mu o to, że nie możemy wypłacić nadwyżki przed dokonaniem obrotu ????

M 41

mrzoob

Użytkownik
To jak o co chodzi wygrale 77 euro w Cash mam 70.20 a w bonusie 7.62 to nie moża wypłacić tego co jest w Cash?

endriu 361

endriu

Forum VIP
To jak o co chodzi wygrale 77 euro w Cash mam 70.20 a w bonusie 7.62 to nie moża wypłacić tego co jest w Cash?
nie można wypłacić &quot;bonus&quot;, a cash możesz, bo cash to twoja kaska, a bonus to po prostu bonus w kasynie, który należy obrócić, lub który po prostu jest nie wypłacalny :-D

M 41

mrzoob

Użytkownik
O chłopaki polecam gre Deck de Halls 3 dzwonki weszły i darmowe spiny i 80 euro w cash a w bonusie 7.40 Teraz pytanie obrót jakiś jest i depozyt trzeb robić zeby wypłacić?

Do góry Bottom