dziala, wlasnie gadalem.... ( w mozilli)Kurcze nie działa na mozilli live chat , macie jakies pomysły czego brak ??
i pojawił się gość. Karte zarejestrowałem z mBanku, a oto jego odpowiedź:"All operators are currently assisting others. Thanks for your patience. An operator will be with you shortly"
Ale fajnie, na dzień dobry ????Desmund: We can still not credit your account because of the incorrect card XXX, you will need to submit your document in order to qualify.
Desmund: This means that you must send in Copy of Passport, Utility bill and the front and back of the credit card.
Desmund: To send the documents to us you can send the email to [email protected]
Ja też założyłem w funtach i mi powiedzieli na chacie ze nie kwalifikuje sie do spinów i mieli wyslać maila z tą sprawą do jakiegoś organu w tym kasynie co z tym fantem zrobić, myślałem że sobie nie pogram ale patrze a spiny dostałem, więc poczekaj i sprawdź jutro albo spytaj się na chacie co masz zrobić to powinni ci to pozytywnie załatwićja zalozylem konto w funtach i dupa nie bedzie spinow ????
Tak, można po dokonaniu obrotu wypłacić bez depozytu na mb (tak było we wszystkich kasynach microgaming w których grałem więc tutaj nie może być inaczej), tylko pierwsz wypłata trwa dość długo po wysyłają konto do weryfikacji (jakieś 3 tygodnie)Mam pytanko, jeśli zarejestruję kartę kredytową Visa, to bez depozytu bede mógł wypłacić na moneybookers ?