no koles sie zglosil , powiedzial hej Christpher,.. hello bla bla.. cos tam zaczal gadac (trzeszczec) zrozumialem tylko tyle ze mam mu powiedziec o co chodzi.. noi.. powiedzialem " I would like to confirm my personal details to receive free bonus to utlimate poker " I on powiedzial ok.. I zaczal sie mnie pytac po kolei adres wiek date urodzenia email na ultimate i username na ultimate.. i tyle.. podalem mu to wszystko i powiedzial "Congratulations, za iles tam dni dostaniesz swoj bonusik" thank you thank you bye bye..
tyle
Tak, przecież tak to byś mógł wejśc na wysokie limity i ciągle fold, a pkt. by leciały:jezora:
Co do rozmowy to beznadziejna jest, ta babka tak sepleni, że nic nie można zrozumieć, w dodatku cały czas trzeszczy...
Widzę że sporo z Was skorzystało z tej promocji a niestety w temacie nikt o tym nie napisał.
Wiadome jest, że trzeba ugrać 200 pkt.
Aby otrzymać 50$ od Ultimate trzeba ugrać 500 pkt.
A jak sprawa ma się z wypłatą? Potrzebny jest depozyt aby odblokować możliwość wypłaty daną metodą? Wypłacaliście pieniądze po ugraniu równych 200 pkt czy może po wyrobieniu 500 pkt i otrzymaniu kolejnego 50$?
Pozdrawiam.
nowlasnie wyplacil ktokolwiek ? Temat istenieje juz sporo ale o wyplatach nikt nie pisał . Ja narazie jeszcze nie zrobilem konta bo nie wiem jak z wyplatami ... pozdrooo
Panowie jestem pod wielkim wrażeniem. Ugrałem 200 pkt i zleciłem wypłatę (min. 50$) aby sprawdzić czy wypłacalni.
Ok. godziny temu ją zleciłem, teraz wchodzę na pocztę i co widzę? Wypłata już jest na moim koncie MB. Wielki plus dla Ultimate
Mam pytanie,czy punkty mozna wyrobic ze np.wchodze na stol wysokie stawki i wejde w ciemno stawke a pozniej zfolduje to i tak pkt mi sie beda liczyc za pule czy nie/?
Tak będą. Tylko że wcześniej wszystko przegrasz nim uzbierasz wymaganą liczbę pkt. Lepiej usiądź sobie na niższych limitach, powiększ bankroll i wejdź na wyższe limity :]