>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50$+50$ na Ultima Bet

Status
Zamknięty.
K 76

karlos83

Użytkownik
Sprawdzaj zakladke &quot;My PSO&quot; na stronie pokersouce online. Jak sprawdza, ze zarejstrowales sie z poprawnego linku i z poprawnym kodem pokaze sie tam opcja &quot;Call me&quot; wciskasz i po okolo minucie masz telefon.

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
witam zarejestrowalem sie dopiero na pokersourceonline nastepnie na ultimatebet sciaglem z ich strony przyszedl mi e-mail
Dear bogdand,
Welcome to UltimateBet; the ultimate place to play and learn poker on the
most secure software in the industry known for legendary gameplay and the
world&#39;s best tournament structure.
ion code....
ble ble ble ...

i co dalej na poczatku tematy pisal ktos zeby wejsc w my pso &gt; mange &gt; promotions
ale nic niestety tam nie mam pusto ... tzn ze zle sie zarejestrowalem ?
bardzo chcialbym skorzystac z tej promocji ... Co teraz mam robić
thanks

E 0

east-side

Użytkownik
U mnie też jest pusto gdy wchodzę w my pso &gt; mange &gt; promotions. Nikt do mnie nie dzwonił itd, nie wiem o co chodzi w tej promocji.

K 76

karlos83

Użytkownik
Spokojnie ludzie ???? Musicie poczekac ze 2-3 dni o tym, ze zweryfikowali wasze konto pozytywnie dowiecie sie w mailu. Potem wchodzicie w &quot;My pso&quot; promotions i tam jest przycisk manage, dopiero tam sie pojawia opcja call me, ktora trzeba wcisnac i zaraz potem otrzymamy telefon.

stachu7 0

stachu7

Użytkownik
kaska od wczoraj na koncie:-D te punkty wcale tak szybko nie leca...:jezora: ale za to $ jak narazie tak:spokodfhgfh: 20pkt i +59$

stachu7 0

stachu7

Użytkownik
nie lubie grac na kilku stolach???? wczoraj mialem strasznie dziwne rozdanie???? bylem na BB i dostalem 4 8
flop 5 6 7 poszedl all in za 10$ i dwie osoby weszly (tez mialy cos kolo 10$)
pierwszy mial AA, a drugi A 6
turn 5
river 6 i dziekuje:jezora:
ale dzisiaj wszedlem na stol 10$ i wyszedlem z 70$;-)

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
a to coś nie tak, bo ja też od 16.11 i wczoraj juz nawet do mnie dzwonili, napisz na gg do mnie to moze cos poradzimy

F 0

frantic20

Użytkownik
moze ktos napisac co dokladnie koles mowi i o co pyta gdyz slabo umnie z ang wiec bymsie przygotowal jakos ;] i po jakim czasie przychodzi ten email zeby uaktywnic dzwonienie ?

stachu7 0

stachu7

Użytkownik
moze ktos napisac co dokladnie koles mowi i o co pyta gdyz slabo umnie z ang wiec bymsie przygotowal jakos ;] i po jakim czasie przychodzi ten email zeby uaktywnic dzwonienie ?
imie, nazwisko, mail, numer telefonu, rok urodzenia, wiek, adres, username z PSO, username z UB, ile kaski masz dostac, itp:jezora:

F 0

frantic20

Użytkownik
czekam juz ponad 5 dni i mam komunikat We are verifying your account with the poker room. This process can take up to 5 days. Zaden guziczek do dzwonienia sie nie pojawia ....zadnego meila nie dostalem ... musze wysylac jakis skan dowodu zeby zweryfikowali mi konto w ultimatebet ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom