>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50$+50$ na Ultima Bet

Status
Zamknięty.
peter06 0

peter06

Użytkownik
No to to już niedługo powinieneś dostać meila z adres do zadzwonienia lub wejść tak jak pisałem u siebie w temacie ????

K 76

karlos83

Użytkownik
Dostalem maila, kliknalem &quot;call me&quot; i po kilkuminutowej rozmowie zostal mi przyznany bankroll. Teraz mam czekac do 5 dni az przeleja go do pokerrooma.

M 0

maszex

Użytkownik
&quot;You are number 2 in the queue. We should be calling you in approximately 90 seconds.&quot;
Czekam juz 15 min i nikt nie dzwoni, okienko niby sie odswieza ale caly czas jest 2 in queue i 90 seconds. Powtorzylem to 2 razy i bylo tak samo, moze sie zawiesili? ????

M 0

maszex

Użytkownik
ok po godzinie sie udalo, ale za 4 razem dopiero przeprowadzili weryfikacje do konca. 3 pierwsze telefony zostaly rozlaczone, maja jakies problemy w systemie pewnie wiec uzbrojcie sie w cierpliwosc. Kasa ma byc niedlugo ????

K 76

karlos83

Użytkownik
Poczekaj dluzej, ja w nocy to robilem w sumie i gosciu zadzwonil po 30 sekundach od czasu gdy nacisnalem call me, az zdziwiony bylem ????

dindek 41

dindek

Użytkownik
ja juz po zabiegu, boze ale kaleczylem Ang;) ale jakos doszlo sie do porozumienia, kasa po 5-6 dniach ???? jaki obrot?

D 152

damian0012

Użytkownik
a ja mam takie pytanie troche z innej beczki dostalem kase na ultimate bet i niestety przejumalem ją teraz chce dostac na cd pokera bede mogl czy nie wie ktos??
na live mi cos takiego napisala pani

you already participate for a promotion with UB

Stephanie: so you cannot redeem the free cash with CD poker
Stephanie: you cannot redeem the free cash with CD poker since you already participate in a free cash promotion
mozecie mi to przetlumaczyc???

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
A powiedzcie mi, dostalisci cale 100$ bonusa? Bo ja dostalem 50$ od Pokersourceonline (po tym jak do mnie zadzwonili), a w mailu napisali mi ze nastepne 50$ mam dostac od UltimaBet. Minelo juz pare dni, ale tych drugich 50$ nie ma. Jak to u Was wygladalo? Dostaliscie cale 100$?
Pozdro

K 76

karlos83

Użytkownik
dostajesz 50$ od pso i 50$ w pending bonus (uwalnia sie w miare grania na stolach 0.1$ za 1 UB point, czyli do uwolnienia calosci potrzeba 500 UB points)

Miroslaw nie mozna korzystac z promocji darmowej kasy z PSO wiecej niz raz, sam chcialem skorzystac na Absolute Poker jeszcze ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom