kamil00
Użytkownik
witam sprawa wyglada tak kazdy kto ma konto na http://www.centrebet.com i wysle email ze scanem badz zdjeciem dokumentu potwierdzajacego swoje dane otrzyma 5 $ free beta adres emailowy to [email protected] ,pozdro
ok juz sie doczytalem te same warunki tylko ja mam 5 usd ale sprobwac mozecie a swoja droga ile czekales na te 10 eja dostalem 10euro za potwierdzenie danych. przyslali mi melia ze zalzylem u nich konto 40dni temu i ze w ciagnu najblizyszch 50dni musze wyslac im dokument tozsamosci zeby potwierdzic swoje dane bo tego wymaga prawo. Jezeli tego nie zrobie to moje konto zostanie zablokowane a jezeli zdecyduje sie na potwierdzenie danych to dadza mi bonus w wysokosci 10euro
ja czekalem 2dni. W meilu mi napisali ze od 3 do 5 ale jakos przyznali wczesniej ????ok juz sie doczytalem te same warunki tylko ja mam 5 usd ale sprobwac mozecie a swoja droga ile czekales na te 10 e
qrde pewny niejestem bo ja tez kombinowalem ale wydaje mi sie ze musisz kliknac na mecz jaki chcesz postawic a potem niewpisywac stawki tylko znajsc freebet,pozdroJak użyć tego free beta bo na koncie zakładów mam 0 USD a gdy wezme my account zakładke free bet pisze 5 USD mam go jakoś przetransferować na konto zakładów żeby go użyć??
a po jakim czasie dostales? ja od swiat czekam i nic ????Ja dostałem darmowego freebeta 10 E za potwierdenie danych,postawiłem go na 3 zdarzenia z tenisa kurs bodajrze 2.45 z tego jedno zdarzenie nie zostało uznane bo mecz został przerwany i dopisali mi tylko do konta 5 E a powinno byc 14 ???? ale wszystko ok. wypłate zleciłem na moneybookers odrazu i doszła po swietach ???? ????