>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 usd za potwierdzenie danych

bestplayer 0

bestplayer

Użytkownik
mam pytanie do was o freebet po pierwszym depozycie do 20euro. Czy jesli załozyłem konto w złotówkach to tez otrzymam tego freebeta?

bodi 70

bodi

Użytkownik
Ale o co Ty pytasz&gt; masz wszystko napisane w 1 poście.Założ na tej stronce konto później wyślij dowód swój pod podany w 1 poscie email i czekaj na kase 24-48 h i dopiszą.

Jeszcze jedna sprawa-najlepiej zarejestrowac konto w Funtach -bo bez wzgledu na to czy rejestrujemy w PLN czy w Euro czy w Funtach to dają po 10!

bodi 70

bodi

Użytkownik
Spike -a jak wypłacałeś jak opisujesz robiłeś depozyt czy nie?bo ja jak chce wypłacić i nawet jak chcę robić depozyt to wyskakuje że support musi wcześniej sprawdzić czy ta metoda może byc wypłacone lub wpłacone -dziwny buk.

spike761 37

spike761

Użytkownik
Nie robilem depozytu. I bez problemu wszedlem w wyplaty-moneybookers i chyba wyplaty sa juz od 1 E ale zlecilem 5E ???? tylko czekalem z 5 dni zanim kasa doszla,moze przez to ze swieta byly ???? ale wazne ze doszla

Pzd:-D

bodi 70

bodi

Użytkownik
Ok dzięki za odpowiedź...też po konsultacji z supportem mi wypłata przeszła na konto bankowe 65 euro :-D

chopers 0

chopers

Użytkownik
doszła juz komus kasa kto wypłacał na MB?
Nie robilem depozytu. I bez problemu wszedlem w wyplaty-moneybookers i chyba wyplaty sa juz od 1 E ale zlecilem 5E ???? tylko czekalem z 5 dni zanim kasa doszla,moze przez to ze swieta byly ???? ale wazne ze doszla
wystarczyło spojrzeć kilka postów wyżej ????
a ja korzystając z okazji, potwierdzam , bonus dalej jak najbardziej aktualny, miła obsługa i dobry kontakt z supportem ????

J 6

jukenduit

Użytkownik
Ja mam 3 pytanka:
Czy support tam jest po naszemu?
czy po rejestracji od razu moge wysłac skan dowodu ?czy musze czekac na mejla od nich ze przysługuje mi te 5$
I co w tym mejlu z dowodem trzeba napisac ???? ?

Jak support po angielsku to bedzie ciezko, ale cos tam im namaze w ostatecznosci:jezora:

chopers 0

chopers

Użytkownik
support po angielsku, ja zaraz po rejestracji wysłałem skan dowodu na maila podanego w tym temacie , podziękowali i poinformowali że bonus wpłynie od 3 do 5 dni a był dnia następnego.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Freebet dopisują przeważnie za 1-2 dni najlepiej wybierać Euro, bo dają 10 Euro lub 10 PLN lub 5 Funtów -czyli w Euro najbardziej się opłaca:-D

chopers 0

chopers

Użytkownik
Jeszcze jedna sprawa-najlepiej zarejestrowac konto w Funtach -bo bez wzgledu na to czy rejestrujemy w PLN czy w Euro czy w Funtach to dają po 10!
no ja się przekonałem na własnej skórze że dają 5 funtów ???? (ah ta pazerność)

chopers 0

chopers

Użytkownik
nie ma to chyba większego znaczenia, myślę że wypadałoby im napisać imię i nazwisko
ale i bez tego powinni sobie poradzić. ja wysłałem maila następującej treści
&quot;Here I send for you an official confirmation.
In enclosure is scan od my ID.
Name: xxx xxxx &quot;
nie wiem czy poprawnie językowo , w każdym razie zrozumieli :p

bodi 70

bodi

Użytkownik
Raczej drogą mailowa , bo nim dojdzie pocztą to może być &quot;po ptokach&quot;:-D ---do emaila się załącza a nie wkleja.
W emailu wpisujesz tylko swój nick nic poza tym.

Do góry Bottom