>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 usd za potwierdzenie danych

tauchen 0

tauchen

Użytkownik
Wczoraj rozmawialem z supportem i napisali, ze promocja z tym freebetem aktualna. Wiec wczoraj okolo 21 wyslalem skan dowodu na mail z pierwszego postu i zadnej odpowiedzi nie dostalem jak na razie... Dlatego tez mam do Was pytanie: Po jakim czasie od wyslania dowodu Centrebet przeslal Wam jakiegos maila? Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz!

rgonzaless 11

rgonzaless

Użytkownik
mi po około 24godzinach a i konto w euro najlepiej założyć chociaż teraz ten bonus zniżyli do 5E :/ pozdro

depee 0

depee

Użytkownik
mi również dopisali bonus-5euro (freebet). Zniżyli się troszkę. Dostałem odp w j.polskim,ze dostanę bonus w ciagu 24h.Polecam (jak na razie) ???? !

tauchen 0

tauchen

Użytkownik
Ja juz czekam drugi dzien na odpowiedz od supportu, nie wiem dlaczego w moim przypadku trwa to tak dlugo...

k@mil88 0

k@mil88

Użytkownik
Ja juz kiedys do nich pisalem wyslalem skany, dostalem odpowiedz po angielsku lecz nie widzialem jak dotad tych 5 E????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Mysle ze pytanie trafione bo jeszcz e nie bylo , co oni robia z tymi freebetami raz daja 5 E a raz 10 E o co chodzi ? Spotkalem sie rowniez z osoba ktora dostala 10 GBP i 5 HBp wiecie moze dlaczego tak roznicuja ?

rgonzaless 11

rgonzaless

Użytkownik
Kiedyś ten freebet wynosił 10E ale pewnie polacy zakładali po 10kont i nie wyrabiają a supportu muwili że od maja jest właśnie 5E ????

crosis 0

crosis

Użytkownik
Konto założyłem w EUR a wczoraj w nocy dostałem maila, że dopiszą mi... 10zł :/
Automatycznie zmieni mi się waluta na koncie? Zostanie to przeliczone na EUR? Miał ktoś tak?

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
promocja jeszcze aktualna jest, bo napisali mi, ze bonus pojawi się w ciągu 3-5 dni roboczych, tylko jak z tym jest? pojawia się w balance czy jako freebet, który mogę wybrać przy obstawieniu zakładu... ważne, bo chcę wiedzieć kiedy to będzie aktywne... w balance łatwiej sprawdzić

Do góry Bottom