>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 usd za potwierdzenie danych

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Mi zablokowali konto i przysłali takiego maila :
Hello XXXXXXX,
Thank you for your application to open a Centrebet account.
Part of our legal requirements as a betting agency is to obtain complete
and correct details from all clients.
Unfortunately, we have not yet had a response to the incomplete contact
details query/queries sent to you on 15/04/2008.
Due to this, your account is temporarily suspended. Once the information
requested is provided, your account can be reactivated.
Please contact Customer Services for more information regarding this, or
any other questions you may have.

Kind regards,
Lynette
Centrebet

Możecie mi powiedzieć o co chodzi ??

myniu666 0

myniu666

Użytkownik
Buk świetny, przyznam miałem 2 konta (2 kolegi), ugrałem 70 i 50 euro, wypłata na MB w ciągu 12h! Pierwszy raz taka szybka;) POlecam, przy wypłacie o nic nie pytaja;p

bodi 70

bodi

Użytkownik
To chyba za bardzo nie masz się czym chwalić jak zakładasz 2 konta ⛔.Po co tak robić dla tych kilku zł zablokować dostępy Polakom do promo? Każdy patrzy tylko na swój czubek nosa.Tacy są właśnie Polacy.

K 54

korn85

Użytkownik
Zeby wyplacic kase trzeba najpierw cos wplacic???? Bo chce dac na wyplate i wchodzi mi we wplate a nie w wyplate :/ Z gory dzieki za odpowiedz

M 0

m4zd4

Użytkownik
Chyba promocja już nieaktualna :/
Wysłałem skan dowodu i przyszedł mi mail zwroty, że nie ma takiego adresu mailowego...

myniu666 0

myniu666

Użytkownik
Zeby wyplacic kase trzeba najpierw cos wplacic???? Bo chce dac na wyplate i wchodzi mi we wplate a nie w wyplate :/ Z gory dzieki za odpowiedz

Najpierw musisz zrobic update swojej metody wypłaty (np. update mooneybookers itp.), jak juz to zrobisz to mozliwa jest wypłata.

conjure 0

conjure

Użytkownik
Mail dostalem ze w ciagu od 3 do 5 dni dostane kaske...sztos :p Rozumiem, ze wszystko to co wygram oprocz tych 10 euro jest moje tak?

conjure 0

conjure

Użytkownik
Kto pyta nie błądzi... Poza tym, chciałbym tylko Ci powiedzieć, że Twój post nie wniósł wiele do tej rozmowy, wiec jeżeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to proponuje...hmmm...milczeć?

K 12

karauak

Użytkownik
Zawsze mnie zastanawia czy wy wysylacie im te dowody tak o po prostu zaraz po skanowaniu :]

Bo ja zawsze zamazuje pesel i numer dowodu - tak dla wlasnego bezpieczenstwa

rgonzaless 11

rgonzaless

Użytkownik
witam, włsanie zakładam na tym buku konto czy promocja jeszcze aktualna i co wpisać w polu kod promocji przy rejestracji???

conjure 0

conjure

Użytkownik
ja tam nie zamazalem...co mi mogą zrobic ;P nie mam wielkiego majatku, ani nic;d poza tym to wielki szanujacy sie buk, ktory bedzie wchodzil na polski rynek...to nie licze na to zeby robili jakies przekrety ???? Nie wszyscy ludzie, sa jak Polacy ze tylko by przepierdalali ????

Do góry Bottom