>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 usd za potwierdzenie danych

bodi 70

bodi

Użytkownik
To jest buk z Australii zobaczysz ze rano będziesz miał odpowiedz, po weryfikacji, a co do kasy to jutro lub pojutrze -bo u nich noc teraz -a kasę na pewno dopiszą -bez problemu:spokodfhgfh:

J 6

jukenduit

Użytkownik
Dla mnie to moze byc i z Kambodzy byle by wypłacalny był:jezora: Wypłacałes cos stamtad albo znaszkogos kto wypłacił cokolwiek?

bodi 70

bodi

Użytkownik
Dla mnie to moze byc i z Kambodzy byle by wypłacalny był:jezora: Wypłacałes cos stamtad albo znaszkogos kto wypłacił cokolwiek?
Jest z Australii i trzymajmy się faktów! tak wpłacałem do banku 65 euro===bez problemu i support miły i odpisuje szybko:-D

bodi 70

bodi

Użytkownik
Nie wiem czy tak OK jest.Kolega za łożył jedno jedyne konto wysłał wszystko dali mu 10Euro Freebet a jak wygrał 32 euro na czysto to mu konto zablokowali i nie odpisują na emaile :-D .A tak ich chwaliłem..ale&quot; nie chwal dnia przed zachodem słońca&quot; sprawdza się.

K 358

koeman66

Użytkownik
hmm czy wysylajac skan dowodu nie trzeba przypadkiem zamazac wczesniej na nim w jakims programie graficznym niektorych danych?
bezpiecznie jest tak wyslac swoj skan dowodu na drugi koniec swiata?

J 6

jukenduit

Użytkownik
Powidzcie mi co tu trzeba zrobic zeby to zatwierdzic?
Edit: No to sie tak bawiłem ze w koncu postawiłem za wszystko X2 Chelsea ????

D 0

detpistons

Użytkownik
właśnie dostałem freebeta o wartości 10EUR:spokodfhgfh:
i w związku z tym mam pytanie: czy muszę zagrać całą sumę czy mogę zagrać dzisiaj np za 2EUR ??

U 0

ulis

Użytkownik
A jak już wysłaliście skan dowodu, to wtedy jaką wiadomość dostaliście od Centrebet ?
Ja zarejestrowałem się, wysłałem dowód, ale jedynego maila jakiego od nich dostałem to:

Hello Mariusz,

WELCOME TO CENTREBET - AUSTRALIA&#39;S BEST BET
Congratulations! You&#39;ve just backed a proven winner.
Centrebet is an industry pioneer in online sports betting and gaming.

YOUR USERNAME IS: *****
If you&#39;ve forgotten your password just CLICK HERE for a reminder, or simply CONTACT our customer services team.

Może na drugi dzień odpowiadają na wysłanie skanu czy cuś ? :p

Do góry Bottom