Ma ktos info czy promocja aktualna ja tez dzisiaj wysyalem i narazie nic!
Także buk na pewno traktuje poważnie swoich klientów, ciekawe jak wybierają komu przyznać bonus :-?A do mnie dzwonili ???? i poprosili siostre czyli poważnie traktują swoich klientów . Mam nadzieje ze kasa bedzie na koncie . (...)
Hello,
My ID: (ID)
A ja zarejestrowałem się w piątek, a dzisiaj po wysłaniu 6 e-maili dostałem taka odpowiedź (po polsku)
Dziekujemy za zarejestrowanie sie w WINunited!
Obecnie nasza promocja polega na tym, ze ty wplacasz minimum 20 Euro a
my dopisujemy ci dodatkowe 20 Euro na Twoje konto.
Ja dostałem zupełnie to samo a rejestrowałem sie w niedziele. Widocznie dupki daja tylko wybranym osobą rzeklina:Jerzyk63 napisał/a:
A ja zarejestrowałem się w piątek, a dzisiaj po wysłaniu 6 e-maili dostałem taka odpowiedź (po polsku)
PISZESZ JERZYK63 ZE WYNOSI , A CO MASZ NA KONCIE TE 20 EURO DOPISALI CI ZA FREE?bodi napisał/a:
Jerzyk63 napisał/a:
Ja dostałem zupełnie to samo a rejestrowałem sie w niedziele. Widocznie dupki daja tylko wybranym osobą
Bodi - my jednak mamy lepiej od innych. Nasz bonus wynosi bowiem 20 euro, a innych tylko 5 euro !
Czyli dobrze, że nas odrzucili w tej 5-euro promocji
Mam gdzies takie lepiej. Jak bym chciał dostac Freebet to skorzystałbym sobie gdzies indziej. :jezora:Bodi - my jednak mamy lepiej od innych. Nasz bonus wynosi bowiem 20 euro, a innych tylko 5 euro !
Czyli dobrze, że nas odrzucili w tej 5-euro promocji