I 0 imek744 Użytkownik Styczeń 14, 2007 #61 ja wysłałem maila poł h temu. temat:bon5euro(12345) czy dobrze?? bo kasy nie ma ????
0 rykos Użytkownik Styczeń 14, 2007 #62 temat: bon5euro tresc: (12345) Ja tak zrobilem i czekalem 20minut .
D 0 dandi1 Użytkownik Styczeń 14, 2007 #65 to jak w koncu napisac wiadomosc gdzie id dac do tematu ? a gdzie dac bon 5 euro ? namieszaliscie totalnie ????
to jak w koncu napisac wiadomosc gdzie id dac do tematu ? a gdzie dac bon 5 euro ? namieszaliscie totalnie ????
0 rykos Użytkownik Styczeń 14, 2007 #66 temat: bon5euro tresc: (12345) Z tym ze kazdy ma inny numer ...
70 bodi Użytkownik Styczeń 14, 2007 #67 nie wiem czy daja wszystkim ja od ok,. 13 godz czekam i nic niema
153 odzien Użytkownik Styczeń 14, 2007 #69 moze nie robią w niedziele ;p? bo równiez wyslalem i kicha
K 0 kerek Użytkownik Styczeń 14, 2007 #70 no ja wyslalem temat bon5euro tresc imie nazwisko ten numerek w nawiasie i dalem tez username.. noi czekam..
no ja wyslalem temat bon5euro tresc imie nazwisko ten numerek w nawiasie i dalem tez username.. noi czekam..
1 vizjerei Użytkownik Styczeń 14, 2007 #71 Ja, otrzymałem bonus 5 euro. Wysłałem im 3 maile. Najpier z samym username, potem z kolejno username, id i imie i nazwisko, potem samo id w nawiasie. Odpowiedzieli na tego 2 maila po 3h, że bonus przyznany.
Ja, otrzymałem bonus 5 euro. Wysłałem im 3 maile. Najpier z samym username, potem z kolejno username, id i imie i nazwisko, potem samo id w nawiasie. Odpowiedzieli na tego 2 maila po 3h, że bonus przyznany.
K 0 kerek Użytkownik Styczeń 14, 2007 #72 A skad wiesz ze odpowiedzieli na tego drugiego maila a nie na trzeciego?
W 2 wislak Forum VIP Styczeń 14, 2007 #74 kurde ja juz wyslalem 3 maile o roznych tresciiach tak jak na forum pisaliscie i 0 ciągle?! o co chodzi?
kurde ja juz wyslalem 3 maile o roznych tresciiach tak jak na forum pisaliscie i 0 ciągle?! o co chodzi?
0 w@llace Użytkownik Styczeń 14, 2007 #75 kurde ja juz wyslalem 3 maile o roznych tresciiach tak jak na forum pisaliscie i 0 ciągle?! o co chodzi? Kliknij aby rozwinąć... Moze poprostu kwestia czasu... Sam tez wyslalem 2 mail i tez nic...
kurde ja juz wyslalem 3 maile o roznych tresciiach tak jak na forum pisaliscie i 0 ciągle?! o co chodzi? Kliknij aby rozwinąć... Moze poprostu kwestia czasu... Sam tez wyslalem 2 mail i tez nic...
C 0 cisek Użytkownik Styczeń 14, 2007 #76 Ja też długo czekałem, ale już mam :] Napisałem do nich emaila "kiedy dostanę bonus" i po 10min kaska na koncie :jupi: Dzięki
Ja też długo czekałem, ale już mam :] Napisałem do nich emaila "kiedy dostanę bonus" i po 10min kaska na koncie :jupi: Dzięki
W 2 wislak Forum VIP Styczeń 14, 2007 #77 no ale moj kumpel wyslal po mnie i dostal... a taki sam jak ja dal... :;/: edit: kasa jest ???? wlasnie sprawdzielm i siedzi ;p YEAH ????
no ale moj kumpel wyslal po mnie i dostal... a taki sam jak ja dal... :;/: edit: kasa jest ???? wlasnie sprawdzielm i siedzi ;p YEAH ????
153 odzien Użytkownik Styczeń 14, 2007 #78 wlasnie dostalem maila dzieki wielkie prosze o podanie jeszcze obrotu itp
0 nero9 Użytkownik Styczeń 14, 2007 #79 szkoda tylko ze ja nie mam ???? a juz wyslalem chyba 3 emiale. Wszystkie na ten adres [email protected] 1 emial. Temat: bon 5euro Tresc: Kowalski Jan (12345) 2 emial. Temat: Bonus 5Euro free Tresc: Kowalski Jan (12345) Nick: jakosnick 3 emial. Temat: bon5euro Tresc: (12345) Co robie zle ??
szkoda tylko ze ja nie mam ???? a juz wyslalem chyba 3 emiale. Wszystkie na ten adres [email protected] 1 emial. Temat: bon 5euro Tresc: Kowalski Jan (12345) 2 emial. Temat: Bonus 5Euro free Tresc: Kowalski Jan (12345) Nick: jakosnick 3 emial. Temat: bon5euro Tresc: (12345) Co robie zle ??
1 vizjerei Użytkownik Styczeń 14, 2007 #80 3 emial. Temat: bon5euro Tresc: (12345) Kliknij aby rozwinąć... Chyba nie podałeś takiego numeru? A skad wiesz ze odpowiedzieli na tego drugiego maila a nie na trzeciego? Kliknij aby rozwinąć... Fakt, masz rację, musieli mnie wyrolować. Pewnie odpisali na trzeciego maila, a sprytnie w cytowany fragment wstawili treść drugiego ... :mrgreen:
3 emial. Temat: bon5euro Tresc: (12345) Kliknij aby rozwinąć... Chyba nie podałeś takiego numeru? A skad wiesz ze odpowiedzieli na tego drugiego maila a nie na trzeciego? Kliknij aby rozwinąć... Fakt, masz rację, musieli mnie wyrolować. Pewnie odpisali na trzeciego maila, a sprytnie w cytowany fragment wstawili treść drugiego ... :mrgreen: