>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

5 EURO w www.winunited.com

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Nie wim ale mam wrazenie ze nici z tego bonusa , obym sie mylił
a jednak Bodi myliłeś się ;-)
wchodze teraz- 5 Euro na koncie
dzięki teraz tylko musimy to obrócić ????

Drogi Piotrze,

Dziekujemy Ci za Twoje zainteresowanie WINunited.com oraz Twoj e-mail.

Milonam ze wybrales wlasnie WINunited.com!! Z przyjemnoscia informujemy ze Twoje konto zostalo pomyslnie zasilone na 5 Euro.

Mamy nadzieje ze bedziesz zadowolony z naszej oferty!Zyczymy Ci wygranych i mnoswa zabawy!!

Goraco Pozdrawiam,

Kasia Jednaki
zdziwiłem się,że po Polsku odpisali ????

emademce 0

emademce

Użytkownik
wazne zeby temat brzmial &quot;bon5euro&quot; wszystko polaczone bez spacji i ID razem z nawiasami np ???? 1246345)

Milo nam ze wybrales wlasnie WINunited.com!! Z przyjemnoscia informujemy ze Twoje konto zostalo pomyslnie zasilone na 5 Euro.

Mamy nadzieje ze bedziesz zadowolony z naszej oferty!Zyczymy Ci wygranych i mnoswa zabawy!!

Bonus nadal aktualny ja dostalem maila po 21 min na gmail.
pzdr

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
emademce, dzięki. Napisałem tak jak ty kazałeś i już po około 5 minutach dostałem maila.

Milo nam ze wybrales wlasnie WINunited.com!! Z przyjemnoscia informujemy ze Twoje konto zostalo pomyslnie zasilone na 5 Euro.

Goraco Pozdrawiam,

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Witam, czy po rejerstracji trzeba czekac na maila potwierdzajacego ? Bo jak chce sie zalogowac to pisze cos ze musi przyjsc mail z linkiem
Pozdro

A 0

a-rod

Użytkownik
mi co prawda nie przyznali jeszcze 5 euro (ale czekam na ten moment :p ) ale jest fajna promocja na Australian Open, trzeba postawić dokladny wynik meczu (np. Andy Roddick 3-0) i jeśli się przegra zwracają stawke, nie wiem czy w razie wygranej też :p ale wierze, że doczytacie i dopowiecie ;-) max 100 euro chyba

Do góry Bottom