>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 EURO w www.winunited.com

bodi 70

bodi

Użytkownik
Ma ktos info czy promocja aktualna ja tez dzisiaj wysyalem i narazie nic!

Cięzko wyczuc , :sad: ale dzis za bardzo chyba nikomu nie dodali kasy, przyszla kilku osobom tym co wczoraj pisali do nich i oni wczoraj chyba dopisali ta kase , dzis CISZA.

michauek 233

michauek

Forum VIP
Na innym forum wyczytałem coś takiego:

A do mnie dzwonili ???? i poprosili siostre czyli poważnie traktują swoich klientów . Mam nadzieje ze kasa bedzie na koncie . (...)
Także buk na pewno traktuje poważnie swoich klientów, ciekawe jak wybierają komu przyznać bonus :-?

ewcia111 0

ewcia111

Użytkownik
hej

ja sie zarejestrowałam i jak napisałam do nich emaila o non 5 E to mi konto zablokowali
powiedzcie co do nich napisac aby mi odblokowali

lio1szpaner 0

lio1szpaner

Użytkownik
mnie tez zablokowali zaraz po rejstracji i nap im cos takiego
czemu jestem zablokowany??
i żeby mnie odblokowali!!

w odp mnie odblokowali ale kasy na raie nie mam na kacie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Na innym forum wyczytałem coś takiego:

Cytat:
A do mnie dzwonili i poprosili siostre czyli poważnie traktują swoich klientów . Mam nadzieje ze kasa bedzie na koncie . (...)

Także buk na pewno traktuje poważnie swoich klientów, ciekawe jak wybierają komu przyznać bonus

Ja im nie podalem nr telefonu bo chyba nie trzeba bylo tzn * nie bylo
I w danych mam teraz jakis 67676767 czy cos takiego ???? a na bonus narazie czekam od 16 :mrgreen:

J 8

jerzyk63

Użytkownik
A ja zarejestrowałem się w piątek, a dzisiaj po wysłaniu 6 e-maili dostałem taka odpowiedź (po polsku)

Dziekujemy za zarejestrowanie sie w WINunited!

Obecnie nasza promocja polega na tym, ze ty wplacasz minimum 20 Euro a
my dopisujemy ci dodatkowe 20 Euro na Twoje konto.

bodi 70

bodi

Użytkownik
A ja zarejestrowałem się w piątek, a dzisiaj po wysłaniu 6 e-maili dostałem taka odpowiedź (po polsku)

Ja otrzymałem kod do darmowych 5 Euro i wpisalem go i mam EURO na koncie, przyslali tez warunki : obrocic trzeba 3 razy bonus, moza wyplacic po 7 dnich od wplynięcia tego bonusika na konto!

R 0

renton

Użytkownik
Jerzyk63 napisał/a:

Ja dostałem zupełnie to samo a rejestrowałem sie w niedziele. Widocznie dupki daja tylko wybranym osobą :przeklina:

J 8

jerzyk63

Użytkownik
bodi napisał/a:
Jerzyk63 napisał/a:

Ja dostałem zupełnie to samo a rejestrowałem sie w niedziele. Widocznie dupki daja tylko wybranym osobą

Bodi - my jednak mamy lepiej od innych. Nasz bonus wynosi bowiem 20 euro, a innych tylko 5 euro !
Czyli dobrze, że nas odrzucili w tej 5-euro promocji

bodi 70

bodi

Użytkownik
bodi napisał/a:
Jerzyk63 napisał/a:

Ja dostałem zupełnie to samo a rejestrowałem sie w niedziele. Widocznie dupki daja tylko wybranym osobą

Bodi - my jednak mamy lepiej od innych. Nasz bonus wynosi bowiem 20 euro, a innych tylko 5 euro !
PISZESZ JERZYK63 ZE WYNOSI , A CO MASZ NA KONCIE TE 20 EURO DOPISALI CI ZA FREE?

Tyle ze my mamy za free 5 e ,a Ty wpłacasz swoje...a czy uda Ci sie odebrac kase trudno wyczuc.....pozniej to juz zalezy od szczęscia w typowaniu , bo 3 razy tez trzeba to obrocic, a zalezy jeszcze do tego bonusa za 20 e nie ustala jakies kursu np. 1.5..

R 0

renton

Użytkownik
Mam gdzies takie lepiej. Jak bym chciał dostac Freebet to skorzystałbym sobie gdzies indziej. :jezora:

Do góry Bottom