dokładnie mi tak samo zaginął depozyt tylko nie w top scratch tylko w people's postcode scratschcards, do tej pory nie zaksiegowali mojego depozytu (10E) tłumaczyli się że depozyty z POlski giną że się zajmą tym jak najszybciej itp a czekam już 2 tyg... takżę odradzamOd ponad miesiąca czekam na wypłatę z top scratch. Codziennie piszą że dadzą odpowiedź w ciągu 48h. Wszystko przez to że wpłacałem przez MB i zginął mi depozyt. Pisałem do moneybookers oni kontaktowali się z top scratch i lipa depozyt gdzieś przepadł ???? a dopuki nie znajdą mojego depozytu nie mogą mi wypłacić kasy.
Powoli mnie wnerwiają. Jak sie wkurze to napisze im że nieche mojego depozytu niech sobie go wezmą ale kase chociaż wypłacą.
ODRADZAM ROBIENIE DEPOZYTU PRZEZ MB. PIERWSZY RAZ TAK MIAŁEM ŻE ZGINĄŁ DEPOZYT CZYTAŁEM ŻE NIEKIEDY ZNAJNDYWALI GO PO TYG DWÓCH PO PARU INTERWENCJACH JEDNAK W MOIM PRZYPADKU JEST INACZEJ ! WYPŁATE ZLECIŁEM 15.12.2010 I DALEJ MAM PENDING. NA LC DZIEN W DZIEN TO SAMO W CIAGU 48h DOSTANE ODPOWIEDŹ> JEŻELI KTOS DOKONYWAŁ WPŁATY PRZEZ MB I ZGINAŁ DEPOZYT I PÓŹNIEJ WPŁACIŁ INNĄ METODĄ NIECH SIE NIE ŁUDZI ŻE SZYBKO OTRZYMA WYPŁATĘ. ZOBACZYMY ILE JESZCZE BĘDE CZEKAŁ
w żadnym z kasyn nie praktykuje się czegoś podobnego, tak samo w zakładach bukmacherskich online wypłacac możesz tylko na swoje konto, tzn z danymi takimi jakie podałeś przy rejestracji w zdrapcemam pytanie mozna wyplacic wygrana ze zdrapek na konto w banku innej osoby niz ta ktora jest zarejestorwana na zdrapkach bo nie posiadam konta a udalo mi sie ugrac 300 funtow ? a chcialem podac dane konta kolegi czy jest taka mozliwosc?
moze ktos tak juz wyplacil ? prosze o pomoc .
Dokładnie tak jest ,tylko żeby zrobić przelew wystarczy numer konta dane byle jakie można wpisać, jeżeli nie będą od Ciebie chcieli wyciągu żeby potwierdzić że to na pewno twój numer konta to możesz spróbować jeżeli wyśla kasa napewno dojdziew żadnym z kasyn nie praktykuje się czegoś podobnego, tak samo w zakładach bukmacherskich online wypłacac możesz tylko na swoje konto, tzn z danymi takimi jakie podałeś przy rejestracji w zdrapce
Nie opłaca Ci sie wpłacac przy takiej kwocie w sumie bedziesz miał 70 i musisz zagrać za 300 wątpie zeby Ci coś zostało. Chociaż możesz spróbować kto wie. Najlepiej sie wpłaca jak masz ok 230+Ugrałem na www.karamba.com 50$, opłaca się tam wpłacić i robić ten obrót, wypłacił w ogóle ktoś od nich?