Witam. Ja właśnie z karamba.com wypłaciłem 500 funtów i czekałem równy tydzien. Musiałem zweryfikować dane telefonicznie i po tym już doczekałem się kasy. Także czekaj pewnie maja problemy jakieś. Wypłacalni napewno.JA wpłacałem na karamba.com przez moneybookers i też były problemy. Pieniądze zaksięgowali po 5 dniach po wielu interwencjach zarówno u nich jak i w moneybookers.
Większy problem mam teraz bo we wtorek minie dwa tygodnie od zlecenia wypłaty 150 funtów i nadal nic się z tym nie dzieje. Tłumaczą że mają jakieś opóźnienia, innym razem że problemy techniczne itp. Nadal nie wiem kiedy mają zamiar wypłacić i co zrobić żeby ich do tego zmobilizować.
Biorąc powyższe pod uwagę proszę abyście nie pisali tutaj że na pewno wypłacają bo ja jak na razie ja mam inne doświadczenia.
Otrzymałeś wkońcu tą wypłate? Ja czekam juz ponad tydzień na kase z top scratch(16.12 zleciłem wypłate) i nie mogę sie doaczekać. Codziennie piszą że dziś lub jutro wypłata pojawi się na netelerze a kasy nie widać. najpierw zwalali winę ze maja jakies problemy w związku z weekendem a teraz ze niby świeta i na 1000% kasa bedzie w pn. Nie dość że straciłem depozyt który dokonałem przez MB i jeszcze go nie znaleźli chociaz pisali ze do 48 godzin napewno sprawa się wyjaśni to jeszcze nie chca wypłacic wygranej ???? no nic zobaczymy jak narazie TOP SCRATCHJA wpłacałem na karamba.com przez moneybookers i też były problemy. Pieniądze zaksięgowali po 5 dniach po wielu interwencjach zarówno u nich jak i w moneybookers.
Większy problem mam teraz bo we wtorek minie dwa tygodnie od zlecenia wypłaty 150 funtów i nadal nic się z tym nie dzieje. Tłumaczą że mają jakieś opóźnienia, innym razem że problemy techniczne itp. Nadal nie wiem kiedy mają zamiar wypłacić i co zrobić żeby ich do tego zmobilizować.
Biorąc powyższe pod uwagę proszę abyście nie pisali tutaj że na pewno wypłacają bo ja jak na razie ja mam inne doświadczenia.
Te wszystkie zdrapki to ta sama sieć. Obojetnie z którego wypłacisz kase dostaniesz z tego samego źródła. Ciągle powstają nowe zdrapki jak narazie znalazłem 26, może jest więcej,jak ktoś zna jeszcze jakieś niech dodaje. Z kilku na pewno się uda wypłacić. Ja już z 5 z nich wypłaciłem teraz czekam na kolejną wypłatę. Nic tylko grać i wypłacać. Wszystkie te zdrapki są wypłacalne ale czasem pojawiają się problemy i trzeba dłużej czekać na wypłatę ale ogólnie opłaca się grać bo nikt za darmo kasy nie rozdaje tak jak te zdrapki.Na tych zdrapkach nie da sie przegrać bo jeżeli wpłacasz od 200+ to na pewno uda Ci się zrobić obrót i coś zostanie. Zazwyczaj min powyżej 100 choć czasem jest dużo dużo więcej. Jak ktoś nie ma pomysłu skąd wziąść kase to niech sobie zagra;D bardzo dużo ludzi już z tego wypłaciło i to nie małe sumy od 1000zł do nawet 6-7K ZŁpanowie z http://www.nettiarpa.com/ ktos wyplacil kase?