>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 $ BEZ DEPOZYTU ZDRAPKI

Status
Zamknięty.
mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Dziś już miałem wpłacać karta lecz patrze na konto a tam 320 euro...
Na maila przyszła wiadomość od nich z działu finansów że postanowili &quot;pomóc&quot; swojemu klientowi i dodają do konta &quot;Charge as requested is €10.09&quot; Czyli o 0.9 więcej..
Najważniejsze że kasa się odnalazła i mogę zaczynać obrót.
Tym co wpłacili depo przez mb radze ich pognębić trochę na lc na pewno też &lt;znajdą waszą=&quot;&quot; kasę=&quot;&quot;&gt;bo to trochę śmiech żeby upominać się o swój depozyt..
I czekać tyle czasu ????
Zobaczymy jak z wypłatą.
&lt;/znajdą&gt;
mi na LC mówili ze minimalna wpłata to 10E ale ze biorą od wpłaty 1\10 czyli 1E i trzeba było 11E wpłacić

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
mi na LC mówili ze minimalna wpłata to 10E ale ze biorą od wpłaty 1\10 czyli 1E i trzeba było 11E wpłacić
Ja nic o tym nie wiedziałem,wpłaciłem 10F plus oczywiście koszt wpłaty.
Wcześniej gadałem 3 krotnie o metodach wpłat na Lc z nimi i nic nie wspomnieli o tym że trzeba 11 wpłacić,mówili ciągle że min depo przez Mb do 10.
Edit:Zrobiłem obrót 390+ bo dość dobrze szło i zlecona wypłata ponad 200 euro

M 0

mr.b

Użytkownik
Bo masz tam stawkowanie że za max 1euro możesz wygrać do 10k chyba.
Szkoda bo gdybyś obstawił za więcej był by rekord rekordów ????

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik

JAK GRACIE DARUJCIE SOBIE STAWKI 0,5 i 1. DUŻO NIE WYGRACIE !NAJLEPIEJ ODRAZU ZACZYNAĆ OD 5. ZA NISKIE STAWKI NA PEWNO NIE WYGRACIE TYLE ŻEBY MOC SPOKOJNIE WPŁACIĆ, OBRÓCIĆ I WYPŁACIĆ. GRAŁEM ZA WYSOKIE STAWKI I Z 4 ZDRAPEK WYPŁACIŁEM. NAJLEPIEJ WPŁACAĆ PRZEZ MB KASA DO CHODZI DO 48H NA KARTĘ WYPŁATA SZŁA 5DNI w ND WYPŁACAŁEM W PT WIECZOREM DOPIERO DOSZLO. NAJLEPIEJ WPLACAC OD OK 140-160 WTEDY NAPEWNO SIE DOKONA OBROTU I COS JESZCZE ZOSTANIE ???? ZAWSZE WYBIERAJCIE FUNTY BO POZNIEJ IDZIE SIE WKURZYC JAK KTOS WYGRA 1000 $ I DOSTANIE NIECAŁE 3000ZŁ ZAMIAST 4500ZŁ. NIE MA RÓZNICY JAKA WALUTE SIE WYBIERA ALE NAJBARDZIEJ OPLACALNE SA FUNTY !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom