>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

5 $ BEZ DEPOZYTU ZDRAPKI

Status
Zamknięty.
sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Otrzymałeś wkońcu tą wypłate? Ja czekam juz ponad tydzień na kase z top scratch(16.12 zleciłem wypłate) i nie mogę sie doaczekać. Codziennie piszą że dziś lub jutro wypłata pojawi się na netelerze a kasy nie widać. najpierw zwalali winę ze maja jakies problemy w związku z weekendem a teraz ze niby świeta i na 1000% kasa bedzie w pn. Nie dość że straciłem depozyt który dokonałem przez MB i jeszcze go nie znaleźli chociaz pisali ze do 48 godzin napewno sprawa się wyjaśni to jeszcze nie chca wypłacic wygranej ???? no nic zobaczymy jak narazie TOP SCRATCH
NIE WYPŁACALNE !⛔
Haha, znów to samo, kasa miała być na 1000% dzisiaj. ???? na LC gościu napisał że bedzie na 100% jutro. Codziennie od dwóch tygodniu słysze to samo. ???? TOP SCRATH jedna wielka lipa. Lepiej tam nie wpłacać. Do tej pory nie znalazł się mój depozyt z MB który wpłaciłem też około 2 tyg temu. Ciekawe czy oddadzą chociaż depozyt który zrobiłem przez neteller. Chyba przestane się łudzić że otrzymam wkońcu kase ???? ⛔⛔⛔⛔⛔

R 1

rafi77

Użytkownik
Cóż dzisiaj mijają 3 tygodnie od zlecenia wypłaty i ciągle zbywają mnie. Nie wiem co zrobić chyba pozostaje cierpliwie czekać. Może ma ktoś pomysł jak na nich wpłynąć? Szkoda mi kurde trochę tych 150 funtów zwłaszcza że uczciwe wygrane a na dodatek przecież musiałem depozyt zrobić.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Widocznie mają jakieś problemy. Ale też zaczyna mnie to wkurzać że nie powiedzą wprost że trzeba czekać i nie wiedzą jak długo to może potrwać, przed chwilą pisałem na LC i znów to samo wypłata bedzie w ciągu 48 godzin. Cały czas ta sama śpiewka. ????

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik

Dzisiaj jest 28.12. Wypłatę zleciłem 16.12 ciągle mam status pending. Codziennie pisze po kilkanaście razy na LC i zawsze jest ta sama odpowiedź wypłata pojawi się w ciągu 24-48h. Wiec chyba raczej nic już z tego nie będzie ????

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Ja mam Approved . Na kartę wypłacałem . W środę się zostały pieniądze wysłane także narazie czekam.
jeżeli masz approved to nie masz sie co martwić na 1000% dostaniesz kase. Approved oznacza że kase już wysłali więc teraz wszystko zalezy od banku. Kiedyś tez wypłacałem na karte i strasznie długo szło( ok6-7dni). ale to już nie ich wina tylko twojego banku. Nie masz sie co martwić twoje pieniądze już zostały wysłane i na pewno za niedługo się pojawią.

K 0

kmllmk

Użytkownik
ja tez mam 350 GBP wiec bedzie szkoda takiej sumki ale ja nie mam narazie co sie wypowiadac bo zlecilem dzisiaj o godzinie 24:00 wiec czekam.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
We thank you for contacting us at TopScratch. We are writing with reference to your deposit.
I weould like to kindluy inform you that the relevant department has informed us that they were unable to locate the funds, even with the transaction ID with no success.
We would require you to contact Moneybookers to locate the funds.
In case of a issue regarding missing funds Moneybookers would contact us.

Should you have any questions Sylwester, please don’t hesitate to contact us.

ZAJEBIŚCIE JEDEN DEPOZYT PRZEPADŁ ????

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
duzo zalezy tez od stawek bo jezeli grasz na 0,5,1, 2 to nie łudź się że Ci sie uda wypłacić chociaż zdarzało się że za 0,5 trafiali ludzie i po 500 ale to bardzo żadko najlepiej odrazu grac za 5 jak siądzie coś więcej to za 10. Dużo większe szanse na większą wygraną. Pozatym gra się 10 razy szybciej. ???? Jak bys chcial w kazda zdrapke zagrac wg stawki 1 to zanim byś we wszystkich zagrał to by z tydzien trwało. Zresztą za 1 mi chyba 25 siadło najwięcej więc sie nie opłaca za tak niskie stawki grać jeżeli chcesz cos wypłacić. Zaczynasz za 5 i albo siądzie albo nie. z tych 5 siądzie 50 puszczasz 5 zdrapek za 10 i czekasz moze akurat siądzie tyle że bedziesz mogl zrobić obrót jezeli nie to poprostu pech nic nie tracisz a zyskać mozesz bardzo duzo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom