Alicja: Witamy na czacie
BetClic!
Alicja: W czym moge pomóc?
Marcin: Witam, moja nazwa to xxx, dnia 16 lutego zleciłem wypłatę z serwisu
betclick, do dziś nie mam jej na swoim koncie. Pierwszy raz w życiu mam taką sytuację że bukmacher tyle czasu nie potrafi wypłacić pieniędzy. Kiedy mogę się spodziewać ich na koncie ?
Alicja: prosze Pana informowalismy juz Pana iz maksymalny czas oczekiwania to 10 dni pracujacych.
Marcin: wczoraj uzyskałem informację na czacie że jest to termin od 3 do 7 dni.
Alicja: W chwili obecnej minelo 7 dni pracujacych. Prosze o cierpliwosc. Jesli nastapilo opoznienie ze strony banku, niestety nie mamy na to wplywu.
Alicja: Jesli srodki nie zostana zaksiegowane na Pana koncie do 10 dni, prosimy o ponowny kontakt z nami.
Marcin: Tylko że dnia 16 lutego moja wypłata została przyjęta i nie mogłem jej już cofnąć, naprawdę nie wiem przez co wysyłacie te pieniądze że to tak długo trwa.
Marcin: Wczoraj uzyskałem inną informację jak już wspomniałem, że od 3 do 7 dni roboczych. Gdy tylko pieniążki dojdą na moje konto, będę musiał niestety rozstać się z wami.
Marcin: Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Alicja: Prosze Pana prosze zrozumiec, iz nie odpowiadamy za opoznienia ze strony banku.
Alicja: Z naszej strony wyplata zostala zrealizowana. Mozemy zlozyc reklamacje w banku ale dopiero po uplywie wymaganych 10 dni.
Marcin: Dobrze, ja to rozumiem, ale nie potrafię zrozumieć że inne konkurencyjne firmy (expekt, betsson, tobet) potrafią zrealizować wypłatę w około 15 godzin po zleceniu jej z serwisu i nigdy nie spotkałem się z opóźnieniami. Dlaczego
Betclic ma być inny ?
Marcin: Przyciągacie ludzi promocjami, które śmiało mogę powiedzieć, macie najlepsze na rynku, ale czas realizacji wypłaty pozostawię bez komentarza.
Marcin: Pozdrawiam, i życzę miłego dnia.