Moje typy na najbliższą kolejkę:
Everton-AV 2X
kurs: 1.71
bukmacher: Tobet
Everton osłabił się znacznie w końcówce okienka, ba chcieli jeszcze wcześniej sprzedać do United Rodwella, moim zdaniem Aston Villa przynajmniej zremisuje z Evertonem, jeden ciężki wyjazd już za AV, bo byli na Craven gdzie ugrali bezbramkowy remis z Fulham... Everton bez Artety, Beckforda bo odeszli, nie wiem jak z kontuzjami ale moim zdaniem Everton będzie w tym sezonie walczył o utrzymanie
Wolves-Spurs 1X
kurs: 1.52
bukmacher: Tobet
Wilki grają świetnie w tych rozgrywkach a zawsze trudno grało się każdemu na ich terenie, Spurs coż sprzedali zbędny balast ale nic nie zrobili specjalnego w okienku... rozbici przez kluby z Manchesteru udają się po punkty do Wilków, za 1.50 śmiało można pobrać na Wolves, tym bardziej,że Spurs już musi mieć w głowie mecz w ramach
LE
Stoke-Liverpool - odpuszczam aczkolewiek bliżej mi aby grać na Stoke, Crouch, Jones, Palacios i Tony Pulis, zwłaszcza charyzmatyczny szkoleniowiec i ich twierdza przy Britannia Stadium, do tego Shawcross... moim zdaniem ciężki mecz, do tego Crouch i Shawcross będą chcieli wypaść dobrze przeciwko LFC...
Sunderland-Chelsea - podobnie jak mecz wyżej odpuszczam, CFC za AVB to nie to samo co za Carlo czy Jose, to jakaś dziwna mieszanka a Sunderland "naszpikowany United" i pewnie John, Kieran, Phil czy Wes zrobią wszystko aby urwać coś Chelsea
do tego dołączył do Sun Bendtner
szkoda tylko kontuzji Gyana, dlatego nie tykam w ogóle, a jakbym miał coś brać to Sunderland +1 lub under 2.5 ale nie orientuje się w kursach
Bolton-MUFC - omijam, jedynie gram to do mojego systemu, czuje tutaj remis, zwłaszcza,że Bolton dobrze gra w tych rozgrywkach a ponadto warto zauważyć,ze United zawsze grało się ciężko z nimi, do tego wypożyczony Kakuta będzie robił wszystko aby upodlić życie United... kurs 1.40 na United to śmieszny kurs i United wcale wielkim faworytem nie są, owszem rozbili AFC ale AFC było rozbrojone i po wycieczce do Włoch