>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 Euro za FREE!!!! giełda...

P 0

padilo

Użytkownik
Potwierdzam Kasa Jest !!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 Euro !!!!! ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

A co trzeba zrobic zeby moc wyplacic ?? znaczy warunki ?? Ktos wie??

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
No właśnie napisałem do nich do supportu, ale jeszcze nie odpisali, a jak chciałem wypłacić na Netellera to był komunikat, że jeśli będę kontynuował proces wypłaty to stracę bonus... Trochę dziwny ten buk-giełda, jeszcze nie wszystko czaję, ale puściłem właśnie singla na Milan po kursie 2.08 za 10 E...

S 0

sebastian81

Użytkownik
Obrót to nic ale ile tam dokumentów różnych wysłać trzeba będzie to nawet myśleć nie chce nie bedzie to prosta sprawa wypłata z tego buka.

W 0

wieczmen

Użytkownik
ja sobie w osza podnoslem ods do 20, dalem za 5 dolcow i wyszlo ze mam do wygrania 95, o co tu chodzi, dozytalem ze jak daje na zwyciestwo to wciskam back, ale to ods mozna samemu ustawiac, to przeciez jak moglo by byc tak jak zrobilem, to wygrywac mozna ogromne pieniadze z malym wkladem, cos musialem zle zrobic

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
No to prawda sebastian81, trzeba będzie trochę poskanować albo porobić zdjęć. Polecam wszystkim &quot;zielonym&quot;- tam pod loginem jest &quot;Betting Demo&quot;. W prosty, przejrzysty sposób wszystko wytłumaczone ????

mario4all 0

mario4all

Użytkownik
Obrót to nic ale ile tam dokumentów różnych wysłać trzeba będzie to nawet myśleć nie chce nie bedzie to prosta sprawa wypłata z tego buka.
Z tego co piszą: The acceptable documents are listed below: Chodzi o to że akceptują jako dowód tożsamości jeden z dokumentów więc wystarczy tylko skan dowodu.

lucek 250

lucek

Użytkownik
wiczmen...odds wybierasz bo...

gielda = ty jestes bukiem i ty wystawiasz kurs na cos, odds = kurs ktory wystawiasz najprawdopodobniej, i inni gracze go od ciebie biora, wiec jak wystawiasz kurs wysoki to kazy postawi i jak wtopisz - czyli oni wygraja - to tracisz kase....

Mozesz tez ty brac kursy od innych graczy jakie wystawiaja - bo tu nie obstawiasz przeciw bukowi tylko przeciw innemu graczowi ktory jest bukiem albo sam jestes bukiem.

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
30 euro jest , tylko mi powiedzcie czym sie różni lay od back . postawilem na toronto po kursie 6.1 na back , i co to oznacza? czy jesli jakiś ktoś kupi odemnie po tym kursie to zdarzenie i toronto umoczy to ja dostaje profit tak?

A 0

arkadiks

Użytkownik
KRYSTIANO,

czy wogole czytales ten topic? :zoltakartka:

wiczmen...odds wybierasz bo...

gielda = ty jestes bukiem i ty wystawiasz kurs na cos, odds = kurs ktory wystawiasz najprawdopodobniej, i inni gracze go od ciebie biora, wiec jak wystawiasz kurs wysoki to kazy postawi i jak wtopisz - czyli oni wygraja - to tracisz kase....

Mozesz tez ty brac kursy od innych graczy jakie wystawiaja - bo tu nie obstawiasz przeciw bukowi tylko przeciw innemu graczowi ktory jest bukiem albo sam jestes bukiem.

W 0

wieczmen

Użytkownik
ok, ja wczoraj obstawilem kosza, 2 mecze weszly, kase przy obstawianiu mi zabralo, a teraz wchodze i pieniedzy jest tyle samo co jak bym nie obstawial, w historii nie mam nic napisane o tym co gralem, nie rozumiem za bardzo tego

K 0

kusiu

Użytkownik
Nie jest tak jak ktos wczesniej napisal z tymi skanami. Skan samego dowodu osobistego (ID Card) nie starcza, oni chca po jednym skanie z kazdego dokumentu (rachunek za gaz - lol). Troche roboty - wg mnie .. nie warto :p

spider231 0

spider231

Użytkownik
ok jest 30 euro

Moglby ktos wytlumaczyc to krok po kroku jak sie tam obstawia na czym to polega ?bo chcialbym oc s pyknac na lige mistrzow

Pozdrawiam

Do góry Bottom