Arsenal v Borussia Dortmund
Borussia Dortmund AH: 0,+0,5 kurs: 1,90 buk: Bet365
Idę ostro pod prąd forum i to nie dlatego, że robi się masówka na Arsenal, bo nie wierzę w jakąś klątwę masówek, ale po prostu nie jestem przekonany tak jak wy, że Arsenal wygra to spotkanie. Pamiętajmy, że mówimy o 2 najlepszej drużynie Europy, drużynie która na
LM potrafi się bardzo spiąć. Dlaczego to niby Borussia ma jutro przegrać ? Kontuzje, owszem, ale Lewy, Reus zagrają. Oprócz Piszczka, Sebastiana Kehla i Ilkaya Guendogana reszta zawodników z tego co wiem też zagra. O ile Arsenal obecnie prowadzi i może nawet zremisować to Borussia ma przegrać 2 mecz w swojej grupie ? No way ! Piszecie o meczu z Hannoverem, a nikomu nie przyszło do głowy, że właśnie dlatego było tylko 1:0 bo grali tak, żeby nie złapać kontuzji i za dużo zmęczenia przed Arsenalem. To normalna strategia. Borussia jest szalenie zmotywowana na
LM, z Napoli przegrali, owszem, ale pojedynek był w mojej ocenie wyrównany. I właśnie też po zimnym prysznicu we Włoszech teraz będą podwójnie na wszystko uważać. Co do Arsenalu - zgadza się - grają ładną piłkę, wygrali z Napoli, ale szczerze mówiąc jak widzę całą tą ligę angielską z Man Utd na czele, ligę w której praktycznie każdy może wygrać z każdym, biorę pod uwagę, że to właśnie na tym tle Arsenal odnotowuje sukcesy. Reasumując nie jestem aż takim optymistą by grać na czystą 2, ale wierzę, że choć 1 punkt uda się Dortmundowi wywieźć. Jeśli nie, postawią się w nieciekawej sytuacji.
Mrzonki,mrzonki,mrzonki...
Twoim argumentem Adamo jest to że Borussia po prostu nie może przegrać?? To jest dobre pod koloryzowanie typu ale spójrzmy prawdzie w oczy obecna Borussia na tym etapie sezonu traci wiele do tej która roznosiła Real w poprzednim sezonie!
Te wymęczone zwycięstwa w Bundeslidze mówią wszystko ta drużyna bez Piszczka na prawej stronie nie wygląda tak jak powinna a brak Gundogana człowieka który w poprzednim sezonie robił całą robotę odbije się jutro Borussi wielką czkawką.
Środek Arsenalu z Wilsherem,Ozilem i Ramseyem zajedzie jutro środek Borussi.
Borussia jest szalenie zmotywowana?
Nie kolego Borussia ma kupę w gaciach i to pełną a to Arsenal który tyle lat czekał na ten moment jest szalenie zmotywowany.
A już argument że Premiership z tego co można wyczytać dla Ciebie jest nijaka to już mnie rozbraja.
Sory ale tak widzę Twoją analizę.
Ja gram taki kupon:
Barcelona lub remis 1.12
Barcelona jedzie do Mediolanu i myślę że sobie luźno poradzi Messi już gotowy historia spotkań skłania mnie jednak do pogrania z remisem,zwycięstwo Milanu będzie cudem także tutaj pewka do kuponu.
Arsenal lub remis 1.38
Szacun Adamo nie wierzyłem w bvb pokazali klasę dzisiaj jednak dali rade i walka o awans bedzie ciekawa przecenilem Arsenal chociaż było blisko.
To co wyżej napisałem obrazuje moje spojrzenie na ten mecz daję sobie rękę uciąć że Wenger tego meczu nie przegra.
Odpadnięcie Borussi żadną niespodzianką przy braku Piszczka i Gundogana i przebudowie po stracie Goetze dla mnie nie będzie.
Chelsea lub remis 1.33
Chelsea kryzys ma za sobą widać już rękę Mourinho myślę że remis wywiozą ze stadionu Schalke które osłabione nie mam pojęcia co musiałoby zrobić żeby pokonać drużynę z Londynu.
City lub remis 1.18
Kolejny typ na
podbicie ako ale City po porażce z Bayernem moim zdaniem pokaże jutro klasę.CSKA ostatnio słabiej nawet w lidze rosyjskiej idzie im słabiej myślę że remis to wszystko na co będzie stać Rosjan ale grałbym tu czystą 2.
PSG win 1.45
Paryżanie przyjeżdzają do Brukseli i co można powiedzieć na temat tego meczu.Drużyna o dwie klasy lepsza zmierzy się z zespołem który dopiero za 2-3 lata będzie zbierał plony stawiania na młodzież.
Anderlecht ma zbyt nie doświadczoną drużynę aby walczyć w
LM z takimi drużynami jak PSG
Bayern win 1.071
Tu chyba za wiele tłumaczyć nie trzeba.
Atletico win 1.36
Drużyna z Madrytu po pierwszej porażce w sezonie pojedzie do Wiednia aby pieczętować awans i myślę że Simeone i spółka staną na chuju żeby tylko wygrać ten mecz i mieć już tak blisko do wyjścia z grupy.
Absolutnie wszystkie argumenty za Atletico.
Łączny kurs 5.18 Bet365
Ostatnio była mała wtopa na reprezentacjach pora odrobić straty.
Jestem pewien że ten kupon siądzie miękko.
Powodzenia
Szkoda tego Arsenalu...