NIe pierwszy zauwazylem ze idzie bardzo duza masowka na Arsenal!!! Osobiscie nie gram tego typu poniewaz widzialem mecz BVB ktorzy sa nieprzwidywalni. Poprostu maja mecze w ktorych graja doslownie "lipe" a w wazniejszych meczach potrafia znalesc recepte na przeciwnika. Mielismy przyklad z poprzedniej edycji gdzie nikt nie widzial BVB wsrod finalistow. Nie ujmuje Arsenalowi bo idzie w tym sezonie jak burza ale jak mowia kiedys musi sie to skonczyc teraz tylko czekac kiedy przegraja niestety taka jest pilka. Do koncowego gwizdka nigdy nic ni wiadomo. Zauwazmy ze bedziemy mieli tez pojedynek POLSKI w tym meczu. W bramce Szczesny-Arsenal i Lewandowski-BVB. Kazdy widzi golym okiem ze Lewemu zdobycie bramki w barwach klubowych przychodzi z latwoscia niz w Reprezentacji dlatego nie zdziwie sie jak w tym meczu Lewy skieruje pilke do bramki Szczesnego.
Sam gram typ:
FC Schalke 04 - Chelsea FC 2
Olympique Marseille - SSC Napoli 2
FK
Austria Wien - Atletico Madrid 2
Wybralem dzisiaj same 2 zdecydowanie stawiam na Chelsea gdzie pod wodza NOWEGO STAREGO trenera wchodzi na dobre tory. Duzo opisane na temat meczu napisali poprzednicy ja tylko sie podpisuje w strone Chelsea.
Drugi mecz to Napoli ktore jedzie do Francji. Wydaje mi sie ze pod wodza Beniteza Napoli spokojnie pokusi sie o 3pkt ktore sprawia ze sytuacji w grupie zrobi sie jeszcze bardziej ciekawsza. Marseille moim zdaniem trafila najgorzej jak mogla sposrod calej czworki klubow w swojej grupie. NIe przekonuje mnie zbytnio ich styl gry. Graja czesto w kratke w swojej lidze choc zastanawialem sie nad X ale poszedlem i zaufalem ofensywie Napoli.
A trzeci mecz to tylko formalnosc.Moim zdaniem Atletico bedzie zdecydowanie czarnym koniem tych rozgrywek. Z przecietna
Austria powinni spokojnie sobie poradzic...
Ako wyszlo: 7,29
Bet-at-home
osobiscie gram po stawce 100.. do wygrania 729
;D