wow postawilem na vitorie setubal za 3 euro a patrzcie co mam przy kuponie ????
TOTAL AMOUNT CASH 66 €
mam nadzieje ze to nie jakas gielda tylko normalne zakladY!! wy tez macie taka ewentualna wygrana??
major ale ja tez kliknalem ten pierwszy!!
VITORIA SETUBAL - NAVAL
DINERO ACUMULADO: 78€
Apostar 3 € FINALIZACIÓN: 0 días 1 horas 2 minutos
wiec to jest chyba kumulacja:/ sumuje sie wszystkie 3 euro postawione na ta druzyne i pozniej sie chyba dzieli:/ czy cos takiego;/ takiej wygranej nie bedzie:/ ale zobaczymy co to jest.A czy to jest pewne ze vitoria setubal wygra??
Zwróćcie uwagę,że przy wypłacie poniżej wpisywanych danych jest kwota min wypłaty 100E .czyli w 1 ptk wypłat jest że 25 euro , a poniżej że 100Euro -dziwny buk i chyba szkoda czasu.
bo tam byl kilka razy mecz vitoria naval wymieniony w ofercie , ja chyba ten ostatni wzialem , moze to bylo na 1 polowe? nie znam hiszpanskiego niestety
ja postawiłem wczoraj w meczu u 21 na walię i walia wygrała. obstawiłem te trzy euro a wygrałem 2,40, więc tam dzielą wygrane na wszystkich którzy dobrze obstawili. dzisiaj postawiłem ligę hiszpańską na podwójnym kuponie(dwa mecze tam są) i co ciekawe oni jak stawiasz przykładowo 1 na gospodarzy w zakładce my bets masz 1i 2 czyli przegrywasz tylko w wypadku remisu. pozdrawiam wszystkich.