Ciekawe skąd takie przypuszczenia że stracili fundusze , każda firma ma chyba jakieś zabezpieczenie na wypadek splajtowania... aha i mam takie pytanie na czym na firma zarabia skoro to jest giełda??Od początku tego tygodnia już najprawdopodobniej nikomu nie wypłacili. Być może stracili fundusze, ale co tu sie dziwić jak niektórym np wypłacali znacznie więcej niż powinni. Poczekamy jeszcze pare dni, ale na wypłate nie ma już raczej co liczyć..
Biorą prowizje od każdej wygranej. Coś koło 10% od kwoty zysku (od tego co postawiłeś nie ma prowizji)Ciekawe skąd takie przypuszczenia że stracili fundusze , każda firma ma chyba jakieś zabezpieczenie na wypadek splajtowania... aha i mam takie pytanie na czym na firma zarabia skoro to jest giełda??
Też mi się tak wydaje.zarabia ???? jak 100% ludzi postawi np. na Manchester a oni przegraja to kase buk zwija ????
Ja czekam od wczoraj i patrzę że chyba się nie doczekam, za późno skorzystałem z tej promocji.Czekam na kasę od wtorku i support nie odpowiada ;/. Nie podoba mi się to..