Na pewno weszły Ci te mecze jak jeszcze się nie odbyły ????01:00 // 28-04 NBA
Dallas Mavericks - New Orleans Hornets
Philadelphia 76ers - Detroit Pistons
kurwa weszły mi te mecze a kuponu jeszcze nie rozliczyli
fuck. Gdybym miał zmienne IP to bym tutaj nic nie pisał ???? W porównaniu do większości nie mam neostrady.Nie masz zmiennego IP i nie możesz założyć drugiego konta ?
????
A progamu do zmiany ip próbowałeś?... może coś pomoże ?fuck. Gdybym miał zmienne IP to bym tutaj nic nie pisał ???? W porównaniu do większości nie mam neostrady.
To jest proste... w przypadku tego zakładu zdecydowana większośc stawiała że lepszy bedzie Kubica i tak się okazało. Dlaczego masz jeszcze mniej niż postawiłes dlatego że oni od każdej wygranej odtracają 10 %. Czyli ty postawiłeś 1.5 E na Kubice i nic nie zyskałeś ponieważ dużo ludzi postawiło na Kubice, no a po potraceniu 10 % chyba procent zostało ci 1.35 E.no jacie, myślałem że już wiem o co tu chodzi, ale teraz to szlak , bo np. dałem na typ kubica - hidfeld na 1 w puli było 20E zagrałem za 1.5E rozliczyli i dali mi 1.35E o co chodzi?? czyli jak się dobrze wytupuje to się traci dodam jeszcze że 23% było na hidfelda a 76% na kubice. !
Hahahhahah, uśmiałem się ????01:00 // 28-04 NBA
Dallas Mavericks - New Orleans Hornets
Philadelphia 76ers - Detroit Pistons
kurwa weszły mi te mecze a kuponu jeszcze nie rozliczyli
Pokaż screena jak to wygląda :-?Miałem 10 euro na koncie. Postawiłem 9 euro na zwycięstwo Nadala 2-0 w meczu z Federerem. Wchodzę, patrzę. Na koncie 10 euro i kupon rozliczony jako wygrany i wygrane 8.1 euro. WTF!?
Na jakie spotkania jaką stawka zagrałes heh gratulacjecała pula z wczorajszego kosza dla mnie ????
Rzeczywiście, stworzyłeś zakład którego nikt nie zagrał ????Przeciez pula wynosila 9 E , czyli sam stawiales na ten zaklad i po odtraceniu 10% z 9 E dostales 8.1 E .Wszystko sie zgadza