heh, dobry poczatek śledztwa :-Dhttp://www.instantactionsports.com/ to ta sama bądź... jakaś przyjacielska strona
bo w mailu w którym napisali instrukcje mam napisane "wysłana przezbetias.com"
i po wpisaniu betias.com pokazuje nam sie tamten buk ktory jest bardzo podobny na 1 rzut oka... nie chce mi sie analizować numerów etc;d
ale mozna poczytac onim w necie troche
to jest ten sam buk można sie na niej zalogować danymi z 24sportsweb (ciekawe)http://www.instantactionsports.com/ to ta sama bądź... jakaś przyjacielska strona
bo w mailu w którym napisali instrukcje mam napisane "wysłana przezbetias.com"
i po wpisaniu betias.com pokazuje nam sie tamten buk ktory jest bardzo podobny na 1 rzut oka... nie chce mi sie analizować numerów etc;d
ale mozna poczytac onim w necie troche
chyba 25$ , ja wczoraj wyslalem skan dowodu i czekam za kasa , suport online działa w godzinach od 19-do poznych godzin nocnych.siedziba tej firmi miesci sie bowiem na kostaryce
ja bede mial okolo 200$hmmm ja wczoraj zlecilem wyplate chcieli skan dowodu to im wysłałem i do tego czasu cisza cos mi sie wydaje ze latwo wyciągnąc z tego buka kase niebedzie:kwasny4565:
no jest jakis tam limit ale ja mysle ze to jest limit jednorazowej wypłaty..50$ bez depozytusa limity wyplaty
slyszalem do 50$ max?
no jest jakis tam limit ale ja mysle ze to jest limit jednorazowej wypłaty..50$ bez depozytuno jest jakis tam limit ale ja mysle ze to jest limit jednorazowej wypłaty..50$ bez depozytu[/QUO
nom coś pisze ze 50$????
hmm mozesz to przetlumaczyc? moj angielski nie bardzoDear Clients
Due to multiple requests submitted to the 24 Sports Web customer service by clients who refuse to read the $25 free play rules,
we have added the following general rule.
General Rule - All Accounts Must Comply: All Free acounts must play a minimum of $5 per day for 30 days before withdrawing. This rules was added July 02, 2008 and applies to bonus codes 1013 and above. Accounts with bonus codes starting 1012 and below may withdraw after making their rollover.
The free bonus page will be updated to reflect this change.
Continue to enjoy your free $25 bets.
Napisałem, że chcę wypłacić i takie oto przesłali warunki. Co to w ogóle ma być. Przecież nie mogą zmieniać sobie regulaminu w trakcie promocji!!! Co to za badziewna firma.
Warto docenić bzdety pisane przez support. Robiąc takie wałki przyciągną tylu klientów, że żeby założyć konto trzeba będzie stać w kolejce...Wypytałem się supportu:
-25$ nie trzeba depozytów przed wypłatą
-wypłaty w poniedziałki, środy i piątki
-promocja również dla Polaków
-nie da się obejść czasu czekania i dostać bonusu od supportu
-są wypłacalni, o to się spytałem, to powiedzieli, że od niedawna jest ta firma i chcą czymś przyciągnąć klientów, bo bonusem od depozytu nie zbliżą się do liderów rynku