Krotko i na temat: przy rejestracji zaakceptowałes regulamin w którym napewno było napisane, że buk może 'łamać prawo' (czytaj: zmieniać zasady, anulować bonusy, itd.). Każdy kto założył konto automatycznie zgadzał się na takie, a nie inne postępowanie bukmachera (zresztą podobne regulaminy ma każdy bukmacher).Witam!
Również uczestniczę w tym całym zamieszaniu jakim jest obracanie darmowymi 25$. Jak myślicie, czy ten buk złamał prawo? Bo jeśli tak to może warto byłoby poinformować odpowiednie instytucje?! Przecież każdy buk musi być zarejsetrowany. Istnieją przecież odpowiednie organa, które powinny skróciż żywot tejże firmy.
bo tam masz pod tym 3 opcje do wyboru i perwnie masz zaznaczone ze wpisujesz ile chcesz wygrac;pHmmm pytanko jak postawic zaklad ? xD
Mam 25 $ niby na koncie te free, biore zaklad wpisuje 25 daje continue a pisze mi ze nie mam tyle kapuchy ...
nie podaruje gnojom 800zlze tez wam chce sie jeszcze kontynuowac temat tego bukmachera, ktory ciagle zmienia oferty promocji i jest kompletnie nie wyplacalny. Dziwie sie wam
Pójdziesz do sądu ? ... i tak z nimi nie wygrasz, zawsze znajdzie się jakiś punkt w regulaminie , którego nikt na pewno nie czytał, na ich korzyść. Ja mam tam chyba ponad 200$, ale już nawet hasła nie pamiętam Jak by Ci coś się udało to daj znać.nie podaruje gnojom 800zl