Mówisz o 2 [ten z kodem] meilu czy 3?
Ja dostałem tylko 2.
Free $25 Bonus Rule Update
Dear Clients
Due to multiple requests submitted to the 24 Sports Web customer service by clients who refuse to read the $25 free play rules,
we have added the following general rule.
General Rule - All Accounts Must Comply: All Free acounts must play a minimum of $5 per day for 30 days before withdrawing. This rules was added July 02, 2008 and applies to bonus codes 1013 and above. Accounts with bonus codes starting 1012 and below may withdraw after making their rollover.
The free bonus page will be updated to reflect this change.
Continue to enjoy your free $25 bets.
...
W dużym skrócie: drodzy klienci, ponieważ dostaliśmy wiele zleceń wypłaty od klientów, którzy korzystali z proocji free 25$, DODALIŚMY KOLEJNY WARUNEK. Warunek - Wszystkie konta zasilone darmowym 25$ muszą zagrać minimalnie każdego dnia zakład za min. 5$ przez 30 dni [nie wiem czy 30 dni z rzędu czy po prostu 30 dni z codziennie min. 1 kuponem?]. Zasada ta została dodana 2 lipca i dotyczy promocji z kodem 1013 i wyższych. Konta z kodem bonusowym 1012 i niższym mogą wypłacać odrazu po zrobieniu obrotu.
Nikt z Nas zapewne nie dostał kodu 1012, wiec każdego czeka minimum 30 dni robienia kuponów. Maila dostałem 8 lipca, łatwo więc policzyć kiedy pojawią się pierwsze wieści o próbach wypłaty...