dajallinas
Użytkownik
dobra, poszło
- wywaliłem ciastka
- restart
- mam firefoxa
- wywaliłem ciastka
- restart
- mam firefoxa
1.55€ z free spinow.wygral ktos z tych spinow mniej niz ja czyli 2 euro?
no co ty człowieku, spiny mają ważność ileś tam miesięcy , tak że lajtowo.mam pytanie sa jeszcze te spiny bo ja dostalem komunikat w sobote ze mam ale nie zdolalem wlaczyc tej gry i teraz sie zastanawiam bo zrobie chyba formata i powinlo dzialac tylko nie wiem czy bede jeszcze te spiny na mnie czekac?
znajdz tą gre w spisie, pobierz i będą spiny.mam pytanie sa jeszcze te spiny bo ja dostalem komunikat w sobote ze mam ale nie zdolalem wlaczyc tej gry i teraz sie zastanawiam bo zrobie chyba formata i powinlo dzialac tylko nie wiem czy bede jeszcze te spiny na mnie czekac?
Ja mam to samo z każdym kasynem tej sieci , na innym komputerze działa normalnie. Polecam format.Przez co bym nie próbował to download failed please try again later
Nie powinno być problemu, ja też wypłacałem i wpłacałem z innego maila, tylko konto MB musi należeć do Ciebie, w wielu przypadkach proszą o zrzut ekranu twojego profilu MB, tak żeby widniały Twoje dane.Mam pytanie jeśli mam zarejestrowany inny adres email w kasynie niż w Moneybookers to nie będę miał problemu z wypłatą