lantz
Użytkownik
Dostałeś od nich mejla z informacja że masz spiny ?Jeśli ktoś może to sprawdzcie czy tez macie 25 Free spins na tą grę. --> The Argyle Open
Dostałeś od nich mejla z informacja że masz spiny ?Jeśli ktoś może to sprawdzcie czy tez macie 25 Free spins na tą grę. --> The Argyle Open
Kasa juz na mb. Ogolnie to strasznie w kulki leca, najpierw cisza a po tygodniu prosza o dokumenty. Dowiaduje sie jakie dokumenty moga byc bo wlasnych nie mam. Powiedzial ktos z supportu ze moze byc ubezpieczenie za samochod. Fart chcial ze mam oc na skuter, to dawaj wysylam im. Odrzucili, mimo ze bylo tam wszystko czego dusza moglaby pragnac. Koniec koncow wbilem do nich na lc zeby dowiedziec sie ze nie pasuje im oc bo na kwitku nie ma logo firmy! Oczywiscie pierw mi mowia ze nie spelnia wymogow, dopiero jak zapytalem trzeci raz to mi o tym powiedziala. Skonczylo sie na wyslaniu jakiegos listu z ubezpieczalni gdzie byl tylko adres i nazwisko oraz tak wazne logo.I'm pleased to tell you that your withdrawal request has been received and that a total of ?23.88 was sent for processing to your Moneybookers account on July 13th. Please allow up to 5 working days for the funds to be processed and to reflect in your Moneybookers account.For more information on how withdrawals are processed and to read our withdrawals policy, please click below
już nie aktualnePromo aktualne jeszcze?