>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

20bet

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
jak ktos chce to mzoe sprawdzic czy w tym bezwartosciowym syfie mzoe posatwic na kamale harris ze bedzie nominowana z ramienia demokratow na kandydata na prezydenta. ja nie moglem posatwic nawet euro. ruscy maja 13 kursu, inni maja aktualnie 2 kursu. ale ten pseudobuk to wystawil sobie chyba ten rynek dla graczy wirtualnych

kubeq8 1,6K

kubeq8

Użytkownik
jak ktos chce to mzoe sprawdzic czy w tym bezwartosciowym syfie mzoe posatwic na kamale harris ze bedzie nominowana z ramienia demokratow na kandydata na prezydenta. ja nie moglem posatwic nawet euro. ruscy maja 13 kursu, inni maja aktualnie 2 kursu. ale ten pseudobuk to wystawil sobie chyba ten rynek dla graczy wirtualnych
Nie da się postawić

P 0

Papaja88

Użytkownik
Nie mogę brać udziału w tygodniowym turnieju typerów. Kilka razy wygrałem bonus i mnie zablokowali. Juz 2 miesiące moje zakłady nie są wliczane do rankingu. Czy ktoś jeszcze ma podobnie lub zna receptę jak usunąć blokadę?

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Nie mogę brać udziału w tygodniowym turnieju typerów. Kilka razy wygrałem bonus i mnie zablokowali. Juz 2 miesiące moje zakłady nie są wliczane do rankingu. Czy ktoś jeszcze ma podobnie lub zna receptę jak usunąć blokadę?
rozmawiałeś z supportem ? Domyślam się ze Cie zablokowali, to norma jak za duzo wygrasz. Ostatnio przerabiałem to w SkyBet.

rozwiązaniem pewnie będzie nowe konto.

M 0

michaltd2

Użytkownik
Chciałbym zapytać, czy jeśli wpłacę środki za pośrednictwem Skrill (widzę, że taka opcja jest dostępna tylko przez serwis Utorg), to czy wypłaty również będzie możliwe na konto Skrill?

Do góry Bottom