K
551
konradanton
Użytkownik
Ja napiszę do opiekuna z 20bet za chwilę o co z tym chodzi. Bo niekiedy pieniądze były szybko, a niekiedy też do każdej transakcji musiałem wysyłać jakieś fikołki dokumentowo zdjęciowe.
Też w całym tamtym roku miałem co miesiąc darmowy zakład ale w kwocie 240 zł
Tylko teraz od stycznia cisza nic nie dają
w lutym dostałem 100 i teraz ciszaZ ciekawości. Dostałeś coś od nich w tym roku? Ja przez 12 miesiecy miałem zawsze to 240, a w tym miesiącu nic. A podobno wczoraj duzo osób dostało. Ciekawi mnie czy too freebetowanie było tylko przez równy rok, czy może dłużej trwa
Jak im wyślesz sweet focie to i kasę wypłacaWypłacają kasę ktoś gra
https://20bet.com/pl - normalnie działa i wczoraj też normalnie działała (sprawdzałem jakieś statystyki na żywo z koszykówki) google chrome, windows 10, dns googlowskie, brak vpn.Działa wam strona 20beto? Od wczoraj w ogóle się stronka nie ładuje...
Cześć. Grałem u nich i nigdy nie było problemów z wypłatą. Od 08 sierpnia dzień po dniu mam zlecone 5 wypłat na kartę kredytową czyli konto (oznaczone jako succes) i żadna nie dotarła ! Minął już od pierwszej wypłaty miesiąc !. Support wszystko pięknie odpisuje ,że sprawa trafiła do działu płatności i się tym zajmują ,ale co z tego jak oni się zajmują już tym miesiąc ?. Rozumiem jedna wyplata zaginęła ale nie 5 z rzędu. Także uważajcie bo ja póki co czuje się zwyczajnie okradziony a myślałem że to solidna firma.Wypłacał ktoś na konto bankowe od nich w ostatnim czasie? Akceptowali mi w sobotę rano wypłatę i nadal nie dotarła.
na jeton wypłacaja mi bez problemu, już 5wypłat w tym tygodniu zleciłem i wszystkie dotarłyCześć. Grałem u nich i nigdy nie było problemów z wypłatą. Od 08 sierpnia dzień po dniu mam zlecone 5 wypłat na kartę kredytową czyli konto (oznaczone jako succes) i żadna nie dotarła ! Minął już od pierwszej wypłaty miesiąc !. Support wszystko pięknie odpisuje ,że sprawa trafiła do działu płatności i się tym zajmują ,ale co z tego jak oni się zajmują już tym miesiąc ?. Rozumiem jedna wyplata zaginęła ale nie 5 z rzędu. Także uważajcie bo ja póki co czuje się zwyczajnie okradziony a myślałem że to solidna firma.
Na jeton wypłacałem też ,ale oni nie wiem czemu kombinują i np próbowałem wypłacić kiedyś na jeton i odrzucali ,no to wybrałem płatność na kartę kredytową która wpłacałem i też często dostawałem pieniądze tego samego dnia. Grałem u nich cały czas ,aż do momentu jak 5 wypłat z rzędu nie dotarło na konto. Zajmują się sprawą miesiąc - żal.na jeton wypłacaja mi bez problemu, już 5wypłat w tym tygodniu zleciłem i wszystkie dotarły
to nie problemy. czesto czekam u nich 3dni albo i 4dni aż zaakceptuja mi wypłate na jetonMają jakieś problemy z wypłatami( moja wisi już ponad 60h), chat się przyznaje że robią je ręcznie ale nie chce dawać w to już wiary, bo ich zapewnienia o 'high priority' dla mnie nic nie daje. Jeszcze 4-5 dni temu zero problemów i wypłaty nawet w kilkanaście minut.
Za to wpłaty oczywiście chodzą bezproblemowo, dwa lata nie było problemów, jedynie wysyłanie tego samego w ramach weryfikacji kilka razy co jakiś czas i od razu puszczali wypłatę.