Posłuchajcie tego bo normalnie mnie zamurowało.
Natrafiłem na buka 20bet. Okazało się, że ma ofertę bonusową od depozytu 100% 400 PLN. No to zrobiłem sobie konto. Po wpłacie nie widniało od razu 800 tylko 400 i 400zł na koncie bonusowym. Aby obrócić bonus należy zagrać nim 5 razy, czyli za 2000 PLN po kursie 2.
No to stworzyłem akumulator po kursie 2.31 Zagrałem za całość za 800zł. Akumulator został trafiony więc na koncie miałem 1848 PLN Zrobiłem kolejny akumulator tym razem po kursie 2.16 Zakład też został trafiony i na koncie miałem już 3991,68zł W tym momencie obrót bonusem wyniósł 1320zł z 2000 wymaganych. Pomyślałem sobie, że zrobię zakład za brakujące 680zł po kursie 2.14 żeby obrócić bonusem. I tu pierwsza niespodzianka. Jak stawiamy to najpierw schodzą pieniądze realne a później bonusowe. Więc jak zostanie postawiony zakład za 680zł to nie wlicza się to do obrotu bonusem bo w pierwszej kolejności schodzą pieniądze prawdziwe.
Wniosek: żeby obrócić bonusem w całości muszę zagrać za cały swój kapitał. Czyli jak na koncie mam powiedzmy 10000zł a do obrotu bonusem zostało mi 1zł to muszę zagrać za całe 10000zł, żeby ta złotówka wliczyła się w obrót.
Wybrnąłem z tego w taki sposób, że postawiłem prawdziwe pieniądze 2004.48 PLN na kurs 1.02 (konkretnie, że Sinner wygra seta w swoim pierwszym meczu z Rzymie). Następnie postawiłem akumulator 2.14 za 680zł żeby obrócić bonusem. Tym razem akumulator nie wszedł ale z bonusowych 400zł ugrałem wcześniej 2000 PLN więc powinno mi zostać 1320zł. Po tym jak Sinner wygrał seta a akumulator wcześniej wtopił według moich wyliczeń powinienem mieć 2004.48zł na koncie prawdziwym i 1320zł z obróconego bonusu. Łącznie więc 3324,48 PLN
Jak wielkie było moje zdziwienie, jak po zalogowaniu zauważyłem, że mam 2444.57 PLN
Wbijam więc na chat i dowiaduję się tam, że po obrocie bonusem do konta przydzielona mi jest tylko stawka bonusa a pieniądze, które wygrałem grając bonusem przepadają. Czyli z tych bonusowych 400 PLN mógłbym zrobić nawet milion ale i tak po obrocie bonusem do konta zostanie dodane tylko 400 PLN. Niepotrzebnie się stresowałem przy tym akumulatorze za 680zł. Mógłbym przecież stworzyć zakład z miliona zdarzeń bo i tak ten zakład nie miał żadnego znaczenia
Co wy na to ?