>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2012 IIHF World Championship - Finlandia i Szwecja

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Gra Słowaków na prawdę wygląda nieźle, brakuje chyba trochę szczęścia. Czekam w końcu na ich zwycięstwo w tym turnieju, czy są w stanie pokonać USA trudno powiedzieć, ale 1,6 jakie buki wystawiają na USA nie wart ryzyka.
Uważam identycznie. Ciekaw byłem czy tylko ja mam takie zdanie. Kiedy przeglądałem sobie ofertę na dzisiejsze mecze od razu rzucił mi się kurs na Słowację i aż grzechem nie spróbować. USA widziałem z Francją to przeważali oczywiście, ale to była tylko Francja. Słowacy natomiast dobrze bronili i wyprowadzali groźne kontry w meczu z Kanadą. Terminarz od początku mają trudny bo po Kanadzie mecz z Finami, a teraz od razu USA. Na którymś z rywali myślę, że są w stanie zapunktować i bo są symptomy dobrej gry i trzeba przejść do konkretów czyli punktować by liczyć się w walce o ćwierćfinały. A USA zbyt szczelnej defensywy nie ma, sporo goli już stracili. Liczę na Słowaków i gram tak :
USA - Słowacja
Typ : Słowacja +1,5 @ 1,71 Bet365✅2:4
Słowacja 60&#39; @ 4,50 bet365✅

Grzecho // świetny typ, sam myślałem nad Słowakami ale zabrakło mi j... akoś zdecydowania żeby na nich pograć ;D

Otrzymane punkty reputacji: +18
odi 2,3K

odi

Forum VIP
A ja bym na Słowaków póki co nie postawił. Wiem jak to wygląda - byli dwa razy blisko i grali nieźle, teraz już tak nie będzie, nastąpi przełamanie albo w stronę wygranej albo zdecydowanej porażki. Jedno jest pewne Słowacy zachcą zaryzykować bardziej otwartą grę bo póki co ich taktyczne rozplanowanie dwóch potyczek nic im nie przyniosło. Na obecne tu propozycje under i wygrana Słowacji mówię NIE ???? ale jak będzie ? Zobaczym

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Szwecja over 5,5 1,70 ✅ 6:4
No to jeszcze jeden becik na dziś. Tym razem overowo w meczu Szwedów z Duńczykami. Szwedzi powoli się rozkręcają, 3:1 z Norwegami, 4:1 z będącymi chyba jednak pod kreską Czechami. Nigdy nie byłem fanem szwedzkiego hokeja, jakoś nie podoba mi się ich gra, ale trzeba oddać że nie kiedy potrafią być skuteczni. Fajną kadrę mają na te mistrzostwa, Zetterberg i Franzen z Detroit, Daniel Alfredsson, czy Loui Eriksson. Ma kto straszyć z przodu. A Duńczycy ostatnio się nie popisali z makaroniarzami, bo o ile 0:2 z Czechami jakoś jeszcze źle nie wygląda, ba przez prawie 40 minut Czesi mieli problem, to jednak porażka 3:4 i co grosza ta postawa w obronie z Włochami dobrze nie wróżą. Ostatnie wyniki po między tymi zespołami tez zdecydowanie na korzyść Trzech Koron, m. in. 8:1 czy 10:3, trochę dawno, ostatnio 4:2. Wiadomo pojedynek skandynawski więc jest dodatkowy smaczek. Frederik Andersen miał ogrom pracy w ostatnim meczu i nie podołał, Per Backman ma bardzo młodych obrońców w zespole, młodych i niedoświadczonych. Nadzieja duńczyków to trio Frans Nielsen, Jannik Hansen i młody Lars Eller, ale to za mało. Być może uda im się coś ustrzelić dziś, bardziej liczę jednak na strzelanie gospodarzy. Skoro Włosi wpakowali im 4 bramki, to gospodarze powinni poprawić ten wynik.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Overek prawie w pierwszej tercji - gratuluje tak właśnie lubię ???? Co do Słowaków też mieliście racja - poszli do góry czyli po zwycięstwo chociaż mecz trwa to wierzę że to dowiozą. Z dnia na dzień robi się ciekawiej ostatnie dwie kolejki grupowe już będą na konkretnych &quot;emotach&quot;.

4 96

46ckm

Użytkownik
Bardzo słabiutki mecz dzisiaj w wykonaniu Amerykanów oddali zaledwie 20 strzałów na bramkę a jak już strzelali to głównie po słupkach bodaj aż trzykrotnie w samej trzeciej tercji. Z Kanadą w sobotę oddali 46 strzałów na bramkę Warda a dzisiaj ponad połowę mniej ale to głównie z tej przyczyny że Słowacy bardzo dobrze bronili. I rzecz najistotniejsza chyba klucz do zwycięstwa Słowaków dzisiaj to to że zagrali czysto bez zbędnych wykluczeń no może po za jednym incydentem pod koniec drugiej tercji kiedy to Amerykanie grali w podwójnej przewadze 5 na 3 i od razu to skrzętnie wykorzystali. Moim zdaniem zasłużone zwycięstwo Słowacji i dobrze bo gdyby wygrali Amerykanie to już wykrystalizowała by się czwórka do awansu do ćwierćfinałów a tak będzie ciekawie do samego końca.

baddorf 4

baddorf

Użytkownik
Rosja - Niemcy, jak grają w turnieju Rosjanie a jak Niemcy pomóżcie analizą ! ????
Postaram się wspomóc Cie analizą jutro rano, a tymczasem możesz sam poszperać na czas MŚ jest dużo serwisów nawet polskojęzycznych przygotowanych - jeden z nich masz tu : LINK 3/4 meczów dokładnie opisanych można coś samemu wywnioskować. - Odi

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
No i jednak Słowacy dali radę chociaż 3 tercja którą miałem okazję tylko oglądać była bardzo emocjonująca. Najpierw gra w przewadze 5 na 4 Słowaków przez 4min, ale bez efektów. Potem groźne ataki USA i m.in słupek i pudło w dogodnej sytuacji. Słowacy poprzeczka, potem analiza video sędziów, skłaniam się, że jednak gola nie było bo słyszałem róźne komentarze na ten temat. Szczelna defensywa i wycofanie bramkarza USA i udało się strzelić na 4-2 i wygrać Słowakom z czego się ciesze ;)
Co do jutrzejszych meczów to przymierzam się by zagrać tak.
Finlandia - Szwajcaria
Typ : Over4,5 gola @ 1,80 Tobet✅5:2
Niby w teorii under powinien pasc tutaj na lajcie, ale podobny przykładem był dzisiaj mecz USA ze Słowacją. Finowie po dwóch meczach bilans bramek 2:0. Bardzo skromnie to jakby nic nie powiedzieć. Ani Lehtonen ani Vehanen jeszcze gola nie puścili. Dla mnie Lehtonen lepszy fachowiec. Ale grali z drugiej strony z dobrze zorganizowaną defensywą Słowaków i z Białorusią, która akurat o dziwo nie dała Mezina w tym meczu w bramce tylko Kovala, a ten obronił 37/38 strzałów. Wiem, że Szwajcarzy grają poukładany hokej w tyłach, ale dwa pierwsze mecze tego turnieju jakby temu przeczą bo sporo bramek padło. Finowie też coś wreszcie stracą i w jutrzejszym dniu to przewiduję. Sami też coś powinni więcej strzelic więc przekroczenie linii 4,5 dla mnie to dobre rozwiązanie w tym meczu akurat.
Białoruś - Kazachstan
Typ : Białoruś 60&#39; @ 1,40 Tobet✅3:2
Drugim meczem, który zagram to wygrana Białorusinów. Są mimo wszystko lepszym zespołem niż Kazachowie. Powalczyli z Finami podczas gdy Kazachstan bez sztycha w meczach z Francją i Szwajcarią. Wiem, że tak nie można porównywać, ale jak się oddaje ledwo 23 strzały w meczu z Francja (41 strzałów) to czego oczekiwac po tym zespole?
Dla mnie Białoruś lepsza więc ją gram.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Kolejny dzień mistrzostw i kolejne mecze. Sposród wtorkowych meczy interesująco (zapewne nie do ogladania) zapowiada się spotkanie Finów i Szwajcarów. Dalej będę się upierał w twierdzeniu, że Suomi graja strasznie mało efektywny hokej, brzydki dla oka i nieskuteczny. Myslę, że cały czas drzemie w nich potencjał, ale brakuje spotkania w którym bardziej się otworzą i postrzelają, a wtedy ich gra moglaby sie poprawić. Ekipa ze znanymi nazwiskami meczy się już drugi mecz i wygrywa skromnie 1-0. Ich dzisiejsi przeciwnicy graja bardzo ladnie dla oka, skutecznie i szybko, a mecze należą do emocjonujących. Chociaż z Białorusia zagrali gorzej i wygrali szczęsliwie, to dalej jest to dla mnie bardzo dobra drużyna, która jest w stanie walczyć z kazdą reprezentacją jak równy z równym. Mam nadzieje ze ten defensywny styl Finów bedą potrafili zlamać i spróbują powalczyc o kolejne punkty. Zatem typ, który proponuje wydaje się niezwykle pewny, nie wierzę w nagłą metamorfozę Finów i ich pewne oraz wysoki zwyciestwo
Finlandia - Szwajcaria (+2,5) | 1,4 @ Bwin 5-2 ⛔

Do tego typu zaproponuję również dodatnie handi na Niemców. Typuję tak, ponieważ zauważyłem, że ostatnio reprezentacja Niemiec strasznie nie leży Rosjanom. Niby Sborna pokonuje rywali, ale nie mieliśmy okazji ocenić jej gry w starciu z silnym rywalem. Nie twierdzę, że Niemcy do takich należą, ale z pewnościa prezentuja solidny europejski poziom i na ostre lanie sobie nie pozwolą. Pisałem już, ze z roku na rok rozwijają się coraz bardziej. Wierzę, że zagrają dobre spotkanie z Rosją, tak jak ostatnie 3.
Rosja - Niemcy (+3,5) | 1,32 @ Bwin 2-0 ✅

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Zgadzam się z Robsonem co do typu w stronę Białorusinów, na pewno personalnie są o wiele lepsi od Kazachów, do tego pod względem potencjału raczej też nie ma tu porównania. Dla Białorusi jest to na pewno jeden z ważniejszych meczy ponieważ zwycięstwo w tym spotkaniu da im spokojny byt w elicie, także spodziewam się tu solidnego natarcia na bramkę Kazachów. Białoruś jak na razie prezentuje się całkiem dobrze, przede wszystkim defensywnie wykonują bardzo dobrą robotę, a jeśli weźmiemy pod uwagę fakt iż Białorusini grali ze Szwajcarami jak równy z równym, gdy Kazachowie bez większego ale, ulegli Szwajcarom 1:5 to nie widzę tu innego rozwiązania jak zwycięstwo Belarus.
Białoruś (-1,5) / 1.71 ⛔ Bet365 - to chyba jeden z pewniejszych typów w tych MŚ, z mojej strony oczywiście :razz:
e: jak zwykle, standard na tych MŚ :jupi:

Otrzymane punkty reputacji: +9
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Białoruś (-1,5) / 1.71 Bet365 - to chyba jeden z pewniejszych typów w tych MŚ, z mojej strony oczywiście
Romeczku a trafiłeś cokolwiek ? ???? taki dżołk tylko bo jak gadaliśmy to pamiętam żeś narzekał że wszystko na opak ????
Dziś bez zbędnych kombinacji proponuje. Odejmowanie sobie odpuszczam, zarówno Kazachstan jak i Niemcy to nie są drużyny które dadzą się mocno zbić. Kazachowie mają tutaj problem z przygotowaniem kondycyjnym, widać że brakuje im nieco siły i szybkości, łapią kary i przez to przegrywają mecze - są jednak dobre fragmenty bo Francuzom potrafili parę sztuk wlepić i nie zdziwię się jak z Białorusią jednak powalczą - muszą bo chcąc uniknąć relegacji do 1A po przegranej z Trójkolorowymi nie mają już wiele opcji. Białoruś wiadomo na papierze faworyt, są tutaj przygotowani na walkę ale technicznie już szału nie ma - mimo wszystko powinni wygrać.
W drugiej opcji także unikałbym pro optymizmu rosyjskiego, zresztą to samo mówiłem przed meczem Rosja - Norwegia i koledzy którzy pograli tam handi -1,5 gola po 1.20 kursie musieli być mocno zgorączkowani (wynik 4:2). Niemcy rozczarowali mnie z Łotyszami, ich linie defensywne nie pracują za dobrze. Trzeba przyznać że mają jeden ze słabszych składów od kilku lat brakuje kilku nazwisk choćby z NHL. Mimo wszystko Rosja przystępuje do tego meczu z dwoma wygranymi i spinać się na więcej niż 2-3 bramki przewagi nie musi, może to wygląda jak wczorajsze Szwecja - Dania, gdzie od połowy spotkania gdy wygrana była niemal pewna Trzy Korony odpuściły i zrobiło się &quot;tylko&quot; 6:4. Proponuje rozważnego dubla w niskich kursach.
Białoruś - Kazachstan -&gt; 1 [1.35] ✅
Rosja - Niemcy -&gt; 1 [1.28]
✅
AKO = 1.73 Tobet

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Finlandia -1,5 1,8 ✅ 5:2
Jak sobie pomyślę o ostatnim meczu Szwajcarów to trochę nie rozumiem kursów na to spotkanie. Finowie fakt, dwa mecze póki co tylko po 1:0 ale Szwajcarzy po słabym meczu też wygrali tylko jedną bramką z Białorusią, ich postawa mnie bardzo rozczarowała o czym już wcześniej pisałem, a zwycięstwo 1:0 z Słowakami, którzy jak pokazał ostatni mecz z Amerykanami są w stanie powalczyć z każdym jest przecież dobrym wynikiem. Zresztą oni już mieli wcześniej dobry mecz z Kanadą. Spodziewałem się że o 4 miejsce powalczą w bezpośrednim meczu ze sobą Słowacy z Szwajcarami, tymczasem nasi południowi sąsiedzi zwycięstwem z Jankesami stawiają trochę pod ścianą Szwajcarów. Jak Odi zauważył Finowie dysponują jedną z najlepszych generacji w tej chwili. Valtteri Filppula, Mikko Koivu, czy Kari Lehtonen mają udane sezony i wyglądają dość pewnie. Zresztą mecz z Słowakami był dużo lepszy w wykonaniu Suomi niż z Białorusią, rozkręcają się chłopaki. Jedyne do czego mogę się przyczepić to brakuje mi w składzie młodych zawodników, jest Joonas Jarvinen czy Mikael Granlund ale trochę mało. No ale oni liczą na wysokie miejsce, a powiedzmy sobie szczerze jeśli Szwajcarzy zagrają jak z Białorusią to przegrają sromotnie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 6

kursa

Użytkownik
A ja cały czas pamiętam ten mecz z zeszłych MŚ kiedy to Niemcy pykneli Sborną 2-0.Niby składy zmienione.Niemcy po dobrym meczu z Włochami zostali ograni przez Łotwę.Rosja niby 2 zwycięstwa ale po pięknej grze to one nie były.Przestrzekam chyba przez zbyt pochopnym granie na Rosję być może się myle ale dziś gram na Niemców.Co do meczu Kazachów jak dla mnie to taki mecz jeźdźców bez głowy obie drużyny po 2 mecze przegrane być może będzie tak,że będzie dogrywka może nawet karne.Łotwa vs Włochy tutaj gram zwycięstwo Łotwy w 1 tercji już 2 razy w tych MŚ wygrali 1 tercje więc i dziś tak może być.Finów narazie zostawiam.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Jak dla mnie ciekawie wygląda w dzisiejszym meczu Rosji z Niemcami typ na uder 1,5 w pierwszej tercji. Rosjanie w dwóch dotychczas rozegranych spotkaniach mieli trochę problemów na początku spotkania, czego efektem jest przegrana pierwsza tercja z reprezentacją Łotwy 1-0. Z Norwegami też długo nie potrafili wejść na odpowiednie obroty i 0-0 po 1/3.
Rosja - Niemcy 1/3 under 1,5 @ 1,85 Bwin ✅ 1-0

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Słowacja -2,5 1,75
Handi wysokie ale do pokrycia myślę. Słowacy bardzo dobre zawody z Jankesami, dobrze otwarli mecz potem podwyższyli no i już nie dali sobie wydrzeć cennego zwycięstwa. Fajnie wprowadzany krążek w tercję obronną rywala, szybko, zdecydowanie. Kazachowie słabiutko, Odi słusznie zauważył że kondycyjnie to oni wyglądają mizernie, przy szybkiej grze się gubią i łapią głupie wykluczenia. Szwajcarzy wygrali różnicą 4 goli, Francuzi 3, Słowacy poziomem myślę na chwilę obecną przebijają obie reprezentacje ale to zweryfikuja bezpośrednie mecze. A dla Słowaków mecz z USA może być dobrą odskocznią która wzniesie ich na falę zwycięstw. Dobrze więc byłoby poprawić sobie bilans bramkowy w starciu z słabiutkim rywalem. Kazachom będzie trudno przebić się przez obronę, więc w kierunku overa może być ciężko.

4 96

46ckm

Użytkownik
Norwegia - Włochy @1,25 Betsson ✅
Norwegia (-1.5) - Włochy @1,50 Betsson ✅
Norwegia (-2) - Włochy @1,72 Betsson ✅
Norwegowie pomimo że przegrali wszystkie spotkania do tej pory na tych mistrzostwach to pozostawili po sobie dobre wrażenie a przegrywali z naprawdę wymagającymi rywalami kolejno Szwecją (1-3), Rosją (2-4) i Czechami po rzutach karnych 3-4 po szalenie zaciętym i emocjonującym meczu. Włosi natomiast jak do tej pory wygrali po dogrywce z Danią 4-3 i przegrali z Niemcami 0-3 oraz z Łotwą 0-5. Norwegia to solidny zespół co potwierdził na poprzednich mistrzostwach świata dochodząc do ćwierćfinału a tam przegrywając dopiero z pózniejszym mistrzem świata Finlandią. Moim zdaniem Norwegowie nie powinni mieć dzisiaj żadnych kłopotów z pokonaniem przeciętnych co by nie powiedzieć nawet słabych Włochów którzy na przestrzeni ostatnich lat miotają się między Elitą a Dywizją 1.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Norwegia - Włochy -&gt; Włochy poniżej 1,5 gola [1.90][Betsafe] ⛔
Norwegowie mieli już wystarczająco pod górkę i teraz na osłodę po trzech dobrych meczach dostają Włochów. Pytanie tylko czy do obicia ? Italia już raz zaskoczyła wszystkich wykorzystując niefrasobliwość wyżej notowanej Danii i czemu miałaby tego nie zrobić kolejny raz ? Handi minusowe sobie odpuszczam - wiadomo to samo co pisałem w przypadku Słowaków przegrywając nawet po dobrej grze słabnie morale, oczywiście będą tu chcieli pokazać że zasługują na to zwycięstwo (bo zasługują) ale presja zadziała i nie wiadomo we Włoszech gra całkiem niezły bramkarz (Bellissimo na polskie znaczy Piękniutki ????). Cenie sobie Wikingów, zresztą nie tylko ja bo powstał taki materiał o nich :
http://www.youtube.com/watch?v=JVpdAsMt52M&amp;amp;hd=1
Prawdą jest jednak to co napisałem w dyskusji w dziale Hokej, oni nie mają zbytnio własnego stylu gry - tzn przeważnie muszą grać z silniejszymi i ich gra to rozbijanie gry rywala. Dziś będą musieli prowadzić krążek i pokazać coś swojego, wiem na pewno że mają bardzo dobrze przygotowane schematy gry w Power Play. Spokojny jestem co do obrony, Włosi nie powinni tu strzelić dwóch bramek bo jak się spodziewam i Norwegowie też nie &quot;rozstrzelają banku&quot; lecz raczej będą uważać - po silnych rywalach przychodzą dla nich łaskawsze dni ale żeby być spokojnym o utrzymanie muszą wygrać najlepiej pewnie i do zera.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Słowacja-Kazachstan: Słowacja pierwsza w Power Play @1,62 Betsafe⛔⛔????jakiś żart postawa Słowacji

Wiem,że to zawsze troszkę loteria ale zdecydowałem się na ten bet przedmeczowy.Śledzę te mistrzostwa dość dokładnie.I dwie refleksje: Słowacja nie gra ostro,nawet gdy muszą się głęboko bronić raczej błędów nie popełniają łapiąc wykluczenia.Kazachstan to z kolei,według mnie,najsłabsza ekipa całego turnieju obok Włochów. Wczoraj nawet przy prowadzeniu 2-0 z Białorusią jakoś byłem pewien że Kazachstan tego meczu nie wygra.Poprzednicy pisząc wcześniej coś o Kazachstanie wspominali,że kadra jest oparta na jednym klubie występującym w KHL.Ja tego zgrania zupełnie nie widzę w tej drużynie.Dziś od pierwszej minuty będą w głębokiej defensywie i myślę,że kara wykluczenia dla nich to kwestia pierwszych 10 minut meczu.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Ode mnie parę słów na ten dzień Mistrzostw. Zdecydowałem się zagrać over w meczu Słowacja - Kazachstan. Nasi południowi sąsiedzi przełamali się w końcu i zaskoczyli (mam tu na myśli zwycięstwo) co było im niezwykle potrzebne. Mam nadzieję, że już bedzie tylko lepiej, a taki przeciwnik jak dziś nie sprawi problemów Słowakom. Drużyna potrzebuje punktów oraz bramek.Potencjał jest bardzo duży a umiejętności również. Nie porównuję ich do klasy Kazachów bo to nie ten poziom, ten mecz trzeba wygrać by liczyć się w walce o pierwszą 4. Kazachstan jak na razie same porażki a z meczu na mecz bedzie coraz trudniej by skutecznie przeciwstawić się rywalowi. Słowacy bo wygranej z USA są w gazie, mam nadzieję że to wykorzystają
Słowacja - Kazachstan (over 5,5 gola) | 1,85 @ Tobet 4-2 ✅

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Pora typować jutrzejsze mecze bo kursy dość szybko spadają. Na wstępie pojedynek mało ciekawy pod względem sportowym, ale myślę,że pozytywny bukmachersko, czyli Finlandia - Francja. Na wstepie goscie, ktorzy są słabą drużyną na tle rywali, doskonale o tym wiedzą, ale oni przyjechali na te Mistrzostwa po naukę. Wygrali ten jeden najważniejszy mecz, który daję im pozostanie w elicie, czego im zyczę. Francuzi wyjeżdzają na lód ogromnie zmobilizowani, co prawda brakuje im umiejętności, często taktyki i charakteru, ale kazdy pojedynek z silną drużyna obfituje w zebrane doswiadczenia. Dotychczas szalenie overowa drużyna, w każdym z 3 spotkaniach Trójkolorowych padło po 9 bramek. Mozna zatem spodziewać się, ze i w tym spotkaniu bedzie podobnie, bowiem rywal - Finlandia, bije Francuzów na leb na wszystkich pozycjach. Mam nadzieję, że Francja postawi się trochę, strzeli jakiegoś gola lub nawet dwa, ucierajac nosa wielkiemu rywalowi i zmuszając ich tym samym do ofensywnej gry. Finowie nieco się ruszyli, po 2 pierwszych slabych spotkaniach wygranych w czysto pilkarskich rozmiarach zagrali w koncu tak jak na Mistrzow Świata przystało, ofensywnie z pomysłem, a przede wszystkim skutecznie, no i pokonali niewygodnego rywala jakim sa Szwajcarzy. Liczę na ich konsekwencję w kolejnych spotkaniach i podreperowanie bilansu bramkowego. Mam nadzieje, ze podejda profesjonalnie do meczu, ze bedzie im się chciało zagrać ładny hokej dla oka a mecz nie skończy się nudnym 3-0. Nie proszę o kolene 9 goli, wystarczy 6. Mój typ to zatem:
Finlandia - Francja (over 5,5 gola) | 1,6 i spada @ Bwin 7-1 ✅

Dorzucam jeszcze jedną perełkę moim zdaniem, czyli cos z meczu USA - Białoruś. Nie bedzie to jednak przysłowiowa jedynka na faworyta, gdyż, nie uwazam Amerykanów jako zdecydowanego faworyta spotkania, ktory szybko i wysoko pokona rywali. Kurs 1,3 wcale nie jest godny ryzyka, a Stany po wtopie ze Słowacją, straciły na sile i pewnosci. Białorus to za silny rywal aby dostać w tyłek aż 4 golami, tym bardziej ze ich dotychczasowe mecze na MŚ to &quot;close game&quot; a wyniki na styku. Jak mam drżeć o &quot;jedynke&quot; po kursie około 1,3 to wolę opcje Bialoruś+3,5 po zblizonym kursie, i taki też typ proponuje na ten mecz.
Stany Zjednoczone - Bialoruś(+3,5) | 1,28 @ Bwin 5-3 ✅
Dubel daje AKO 2,05 w Bwin, śpieszcie się zatem bo kursy w kazdej chwili mogą spaść. Oceniam ten dubel mocno 7/10. Powodzenia

tomasj69 163

tomasj69

Użytkownik
Ja skłaniam się ku handi na francuzów,grają przeciwko Finom i pewnie przegraj ale uważam że Finladia nie będzie się żyłować w tym meczu bo następnego dnia czeka ich ważny mecz z Kanadą o 1 miejsce i prestiż jako gospodarze turnieju,poza tym jak już wyżej napisano francuzi pewnie coś też ukłują bo są ambitni i waleczni.
Finlandia- Francja - Francja +3,5 win kurs 2,07 bwin ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom