Grecja wygra grupe C 1.94 7/10
WitamNa Bet365 jest jeszcze wyższy 2.10, moim zdaniem się opłaca.
Ja zagralem po 2,20 w Gamebookers przed MŚ. Portoryko mogło sprawić niespodziankę wczoraj, a i w 1 meczu Grecy super nie zagrali ale wygrali. Po powrocie dwóch zawodników z zawieszenia może być tylko lepiej uważam. A czy warto? Moim zdaniem tak, ale lekka stawka, no ale to twoja kasa - twoja decyzja.Witam
Znawcą koszykówki nie jestem dlatego proszę o poradę.
W grupie C drużyny rozegrały już po 2 mecze i jak na razie wszystko zgodnie z planem - Grecja i Turcja bez porażki.
Wczoraj obejrzałem większą część meczu między Grecją, a Portoryko i pomimo tego, że Grecy przez trzy kwarty gonili wynik odniosłem wrażenie jakby byli zupełnie spokojni o końcowy rezultat. I rzeczywiście w 4 kwarcie kilka głupich fauli Portoryko, najpierw z boiska schodzi Ramos chwilę później Barea i Grecy spokojnie rozpracowują przeciwnika.
Niestety nie oglądałem żadnego meczu Turków.
Jutro mecz między tymi właśnie ekipami prawdopodobnie o 1 miejsce w grupie. Do składu Grecji na ten mecz wracają zawieszeni zawodnicy.
Czy podtrzymujecie swoją opinię sprzed rozpoczęcia mistrzostw bo mam ochotę pobrać ten typ.
W Bet365 kurs na Greków już tylko 1,83 ale w Betfair można jeszcze pobrać powyżej 2 co po odjęciu prowizji daje około 1.98 .
Pewnie chodzi Ci o granie underu... Przykład dałeś fajny, tylko Jordania to nie Niemcy. W tym meczu Tepic 10 pkt może rzucić w 8-10 minut więc na Twoim miejscu nie grałbym grubo. Jeśli pierwszą kwartę Serbowie wygrają 10-15 pkt to Teodosic wcale nie musi spędzić wielu minut na parkiecie - będą jeszcze ważniejsze spotkaniaA co myślicie o takim zakładzie, bo mi wpadł w oko: Jordania - Serbia (M.Tepic totals points 10.5).
Po zawieszeniu wróci dziś podstawowy rozgrywający Teodosić, więc Tepic zagra może z 20 min a nie jak z Niemcami ponad 30 min, bo wtedy rzucił 14 ptk.
Po stawce widać, że jesteś zdecydowany - oby nie zdesperowany bo to się przeważnie kończy źle.
Może na tym etapie jeszcze nie będzie bijatyki, bo w końcu obie awansują dalej, ale gdyby się spotkały w późniejszej fazie turnieju to kto wie.Po stawce widać, że jesteś zdecydowany - oby nie zdesperowany bo to się przeważnie kończy źle.
Typ popieram w 100% i również pobieram.
Dodam tylko, że Grecy i Turcy to narody delikatnie mówiąc nie przepadające za sobą więc należy się spodziewać prawdziwej wojny.
Mam nadzieję, że nie skończy się jak w meczu z Serbią wielką bijatyką.