>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2010 FIBA World Championship

Status
Zamknięty.
S 22

slooz3

Użytkownik
Kostuch:
Rosja to jedynie Mozgov, Khryapa i trójki w obecnym składzie, jak jeden z tych elementow nie bdzie funkcjonowal to ta ekipa moze zostac chlopcami do bicia. W pierwszym meczu turnieju warto chyba jednak odpuscic sobie ten mecz biorąc pod uwage ze barea+arroyo moze sie rownac nawet 45+ straconych pkt
Coolmen:
hiszpania zagra bez calderona, rubio bdzie podstawowym rozgrywajacym, w jego wieku porownywanie statystyk sprzed roku moze byc mylące, poniewaz bardzo się rozwinął przez ten czas - a co do jednego meczu ponad 8.5 asysty... to nawet koszarkowi na eurobaskecie z włochami sie udalo 11 zrobic. kursy oddają prawdopodobieństwo typu jak najbardziej moim zdaniem. pozdrawiam

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Kostuch:
Rosja to jedynie Mozgov, Khryapa i trójki w obecnym składzie, jak jeden z tych elementow nie bdzie funkcjonowal to ta ekipa moze zostac chlopcami do bicia. W pierwszym meczu turnieju warto chyba jednak odpuscic sobie ten mecz biorąc pod uwage ze barea+arroyo moze sie rownac nawet 45+ straconych pkt
Coolmen:
hiszpania zagra bez calderona, rubio bdzie podstawowym rozgrywajacym, w jego wieku porownywanie statystyk sprzed roku moze byc mylące, poniewaz bardzo się rozwinął przez ten czas - a co do jednego meczu ponad 8.5 asysty... to nawet koszarkowi na eurobaskecie z włochami sie udalo 11 zrobic. kursy oddają prawdopodobieństwo typu jak najbardziej moim zdaniem. pozdrawiam
Wiem, odpuszczę to sobie, gdyby grał Calderon to nie miałbym wątpliwości, ale jednak Rubio jest nieobliczalny, ostatnio w 20 minut przeciw Litwie miał 8 asyst. Jakiś mecz pod tym względem może mieć lepszy i typ szlak trafi. Także jeżeli już to można dodać taki kursik do jakiegoś tripla...

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Czy według Was opłaca się jutro zagrać grubo te wszystkie mecze po kursach 1,02-1,20? To wyjdzie koło 10 meczy. Jak myślicie?
Nie. Nie opłaca się. Chyba, że jesteś samobójcą. :grin: Tym bardziej, że to pierwszy dzień mistrzostw i tak na dobrą sprawe nikt dokładnie nie wie w jakiej formie jest dany zespół. To zamiast grać taką masówkę to nie lepiej wybrać z 2 mecze z tak bogatej oferty z kursami przynajmniej over 1.50?

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
slooz3: Khirapa najprawdopodobniej nie zagra przeciwko Portoryko, natomiast właśnie Mozgov + cały zespół wspaniale poustawiany przez Blatta. Właśnie Portoryko to jedynie Arroyo i Barrea, nic więcej.
Całkiem dobrze jest zagrać na Nową Zelandię + 16, Litwa po raz kolejny zebrana na prędce, brak rozgrywającego może skończyć się fatalnie... Nowa Zelandia + 16 wygląda na dobra opcję, tym bardziej że ogórkami oni nie są, co pokazali na turnieju w Słowenii.
Nowa Zelandia - Litwa
Nowa Zelandia +16 @1.90 totomix

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Największym atutem Rosji jest właśnie trener Blatt. Mozgov to ważna postać ale myślę, że nie najważniejsza. W ekipie tej brakuje takiego rasowego PG. Zobaczymy jak sobie z tym poradzą bo to będzie decydujące we wszystkich meczach z ich udziałem. Właśnie rozegranie piłki i skuteczność z dystansu. Od Mozgova zbyt wiele bym nie oczekiwał. A w NYK mogą być trochę rozczarowani jego grą w przyszłym sezonie.

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Można więc powiedzieć, iż na pewno zagram Rosję, gdyż ta ekipa zawsze mi się pdobała za prace na boisku, której nie widać okiem laika. I właśnie z Portoryko będzie to widać najlepiej.
Tak więc razem z Nową Zelandią wychodzi nam ładny dubelek z ako 2,82. Pierwszego dnia mistrzostw nic więcej dorzucić nie mogę, no chyba że zaryzykuję z Chorwacją + 23, ale wątpię. Te 2 typy są raczej pewne i trzeba je zagrać. Ponadto ciekawy zakład:
kto wyżej w klasyfikacji końcowej - Rosja - Chorwacja: Rosja @ 2.40 to wg mnie również dobra długoterminowa inwestycja.
Czekam na większe zaangażowanie panowie ???? bo ja już cały chodzę normalnie jutro o 15.00 zaczynamy ! ????

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Durant jest w świtnej dyspozycji i nie widze dla niego rywala w tej kategorii.Każda ekipa ma swoją gwiazde ale napewno nikomu nie przychodzi tak łatwo zdobywać punkty jak Durantowi.Już w meczach grupowych powinien błysnąć i wyjść na czoło klasyfikacji punktowej.Stawiam podobnie jak większość że Durant zostanie MVP tego turnieju i najwiekszym schooterem tej imprezy.

Kto najwięcej pkt Kevin Durant 2.25 Sportingbet

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Ostatnie mecze Kanadyjczyków nie były w ich najlepszym wykonaniu ale nie zapominajmy o pięknym zwycięstwie nad Serbami nie tak dawno, a byli zdecydowanym dogiem. Kanada przegrywała z Turcją, Argentyną i właśnie Libanem, różnicą dwucyfrową. Liban był underdogiem w towarzyskim meczu z Kanadą kilka dni temu, teraz też jest, a kursy na niego spadły.
W obu ekipach występują zawodnicy NBA, a trenerem Libanu jest Amerykanin Tab Baldwin, który trenował kiedyś Nową Zelandię.
Liban to silna ekipa na wschodzie, która ma w Azji uznanie. Potrafili wygrać nie dawno z takimi tuzami jak Japonia czy Filipiny podczas turnieju azjatyckiego, którego zresztą wygrali nie ponosząc żadnej porażki. Według mnie teraz wartość handicapu na Liban spadł o wiele, bo można było wziąć +10,5 zaraz po ich zwycięstwie nad Kanadą w towarzyskim. Dodatkowo patrząc na wyniki meczów towarzyskich i wszystkie te niespodzianki nie jestem w stanie powiedzieć do końca na kogo bym postawił. To dopiero pierwsza runda.

S 22

slooz3

Użytkownik
no i prosze bardzo, rosji trójka nie siedzi i przegrywają z katastrofalnie grajacym puerto rico.
pierwszy dzien mnie juz bardzo zaskoczyl, jordan walczący, zbierajacy i fruwajacy - no niesamowite, bo z takim poziomem powinni dostać +20.
usa slabiutkie w obronie pod koszem, ale brak pomyslu chorwatów, pare odpałów pod koniec czasu 24 sekund, idą kontry i druga kwarta 25-6. eric gordon jak nie bdzie mial indywidualnego krycia to bdzie po 20pkt rzucal co mecz z taką gałą

do zagrania jeszcze dzisiaj iran +22.5 - najslabszy(bo w niepelnym skladzie) zespol z azji, który najprawdopodobniej wszystko przegra + walka z tunezją), ale jordan pokazal ze azjaci będą tutaj walczyc - więc blowout&#39;u raczej nie bdzie.

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
I to jest własnie to, że nawet jak nie siedzi z dystansu, to zawsze mocna i twarda obrona to argument. Rosja wygrywa z Portoryko, a ja polecam grac dziś jeszcze Argentynę (-9) z Niemcami.
Niemcy nie mają w składzie kogoś, kto był sprawcą wysokiego poziomu ich reprezentacji, czyli Dirka Nowitzkiego, natomiast bez niego może być to problem. I raczej będzie. Argentyńczycy są bardzo szybcy i bardzo dobrzy technicznie, myślę że z Niemcami nie będą się zbytnio patyczkować, handi -9 jak najbardziej do grania.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
USA zabawa na maksa. Spodziewałem się wiecej po Hrvastce ;] No i mimo wszystko dziwi mnie wygrana Libanu...
Swoją drogą Bah sie dzis chyba pomylil z godzina rozpoczecia meczu Francji z Hiszpania. Pisalo, ze o 21 a tymczasem o 20:50 to sie juz chyba skonczyla polowa. I czy moze mi ktos powiedziec co oznacza taki zakład ??
Francja - Hiszpania (+14.5/-14.5) (Spread)
Ze Francja ma plus 14,5 pkt, a Hiszpania automatycznie zaczyna z -14,5 pkt tak ?

ted // tak

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Moze i pozostawili dobre wrazenie, ale Serbia to faworyt do medalu...Sa praktycznie pelnym skladem. Srebrni medaliscie z eurobasketu z Polski. W 1wszym meczu zdemolowali Angole 50 pkt. Niemcy bez Nowitzkiego to drużyna dużo gorsza. Mysle, ze dobry wynik z Argentyna to bardziej &quot;zasluga&quot; slabszej juz niz kiedys Argentyny.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Moze i pozostawili dobre wrazenie, ale Serbia to faworyt do medalu...Sa praktycznie pelnym skladem. Srebrni medaliscie z eurobasketu z Polski. W 1wszym meczu zdemolowali Angole 50 pkt. Niemcy bez Nowitzkiego to drużyna dużo gorsza. Mysle, ze dobry wynik z Argentyna to bardziej &quot;zasluga&quot; slabszej juz niz kiedys Argentyny.
nie przesadzaj już z tym dirkiem..Niemcy mają dobry i solidny skład ale ugrać nim za dużo nie ugrają.I nawet gdyby mieli Dirka sytuacja nie uległa by gwałtownej zmianie.Serbowie są w tym momencie poza zasięgiem nawet wobec braku Krstica i Teodosica którzy wrócą dopiero na mecz nr.3.Ivkovic ma do wyboru mase opcji w ataku i może rotować składem jak tylko chce.Niemcy wczoraj zagrali dobrze a Argentyna słabo stąd ten wynik.W granicach 10-15 pkt Niemcy zostaną dziś połknięci(bynajmniej ja tak obstawiam)

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Wczoraj nieoczekiwanie Hiszpania przegrala lol- a dla mnie jak i wielu to kandydat do miejsca na podium. W 4 kwarcie odkryli sie zaczeli grac bardziej ofensywnie jednak nie udało sie odniesc zwyciestwa tracac az 29 punktow!
Bardzo dobrze zaprezentowala sie ekipa z &quot;Jordana&quot;(Jordanu) zobaczymy jak dzis zaprezentuja sie z Angola. Ale mysle ze warto skusic sie i wziasc ich- 1,45 kursik
Także mysle ze warto za jakies grosze sprobowac wziasc Liban @5,50
ewentualnie handicap +9,5 @ 1,85
Liban nie jest zła ekipa wczoraj wygrali tak jak Francja i mysle ze mecz na styku bedzie.
Lepiej wybrac jakis jeden typ warty zagrania niz wziasc jakies ako po kursach 1,05 i wtopic na jakims &quot;murowanym faworycie&quot;
Jeszcze jeden wypatrzylem meczyk warty zagrania
Turcja-Rosja -7,5/+7,5 @ 1,85
Stworze z tego jakis dubelek prawdopodobnie Liban i Rosje z handicapem
Ale i tak wszystko zweryfikuje boisko

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Witam wszystkich.
Po 1 dniu można odniesc wrażenie, że ekipy trochę badają teren, co jest dość zrozumiałe na tego typu turniejach.
Wczorajszy dzień grałem sobie lekko, treningowo, co przepłaciłem dużym błędem stawiając w systemie Argentynę -9 przeciwko Niemcom. Gdy wydawało mi się, że już jest do zrobienia, Niemcy trafili trochę fartownych trójek i rzucili się w pogoń za zmęczonymi już Argentyńczykami. Gdyby był Nocioni i Manu, to Argentyna z taką grą byłaby dla mnie murowanym faworytem do Mistrzostwa, lecz wątpię czy 5, a w zasadzie 4 graczy pociągnie ta ekipę aż do finału, tymbardziej że nie są już pierwszej młodości. Na uwagę zasługuje na pewno młody rozgrywający ekipy Argentyny, Cequeira, niesamowity walczak w obronie, twardo grający press defense na całym placu, no po prostu bomba.
Rosja planowo z Portoryko, trochę się męczyli, ale ubili wynik i to jest dla mnie najważniejsze na chwilę obecną. Ubili, dosłownie, gdyż Ponkrashov i Mozgov, zresztą, cała drużyna Rosji to zawodnicy grający siłową koszykówkę, udało im się łapać faule na słabszych fizycznie Portorykańczykach, typowe zachowanie Davida Blatta, który kontrolował mecz cały czas, nawet jak Rosjanie przegrywali 7 pkt w 3 kwarcie. Dziś mecz z Turcją, ciężko będzie, lecz liczę na to że powalczą i nawet w razie porażki pozostawią dobre wrażenie i napsują krwi Turkom.
na dziś taki system z mojej strony:
Litwa - Kanada @Litwa 1.08✅
Grecja - Portoryko @ Grecja 1.10✅
Argentyna - Australia @ Argentyna 1.30✅
Francja - Liban @ Francja 1.18✅
Wszystko zagrane, wrrr, w totomixie za 50 zł. Zobaczymy, Powodzenia życzę dziś ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Jeszcze jeden wypatrzylem meczyk warty zagrania
Turcja-Rosja -7,5/+7,5 @ 1,85
Stworze z tego jakis dubelek prawdopodobnie Liban i Rosje z handicapem
Ale i tak wszystko zweryfikuje boisko
Typ z Rosją ok, ale handi w którą stronę nie zaznaczyłeś ;)
Dla mnie dzisiaj jest dobry meczyk Serbia-Niemcy over 144,5 punkta 1,91 warte ryzyka. Wczoraj Niemcy mnie zaskoczyli w Q3 i Q4 potrafili zniwelować raz dwa różnicę punktową sięgającą 12-14 punktów - szczególnie rzuty za 3 kosmos. Argentyna dużo strat i błędów, gdyby w końcówce Niemcy utrzymali nerwy na wodzy spokojnie mogli by wygrać 1 punktem (ostatnia akcja meczu i faul w ataku bodajże) fakt faktem Argentyna dla mnie słaba (dużo strat i pod tablicami jakoś grają chaotycznie)
Niemcy spory ✅ za wolę walki, z Serbami mam nadzieję że posypią się punkty - przecież Niemcy to nie Angola :?
Edyta ;)
Jeszcze ciekawie wygląda mecz
Turcja-Rosja
over 142,5 punkta
1,91 betsafe

R 22

rossikossi

Użytkownik
Szkoda Libanu. Wczoraj piękne i przekonywujące zwycięstwo nad Kanadą, a dziś wysoka przegrana z Francją. Ja i tak uważam, że Liban to będzie taki czarny koń zawodów i myślę, że warto grać na ich zwycięstwa a już napewno na handicapy po ładnych kursach.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Mam pytanko. Wiem, że nie w temacie za co z góry sorry, ale obstawiam baskt w bahu i tam nie ma mozliwosci X... :| I obstawilem zwyciestwo Serbii a jesli jest dogrywka to rozumiem, ze po kuponie ?? No bo nie ma mozliwosci dania X stad to mnie troche dziwi...Orientuje sie ktos jak to jest ??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom