>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 Kolejka Premier League 02-04.01.2012

Status
Zamknięty.
adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Everton - Bolton
Everton nie gra w napadzie szalu, zeby mogl zmiazdzyc przyjezdnych, a kurs naprawde dobry.
Everton - Bolton +1,0 2 @ 2.25
Tylko zauważ że jest to kurs na Bolton +1 czyli musi paść conajmniej remis żeby typ siadł... Co nie zmienia faktu że analiza wyjęta mi z głowy i sam gram lekko na wygraną Boltonu...Do tego over w meczu United, też już dobrze opisany wyżej.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Everton - Bolton
Over 2.5 gola
1.80
Bet365

Dzisiaj o godzinie dwudziestej pierwszej zero zero zostanie rozegrany bardzo interesujący mecz w ekstraklasie angielskiej. Zmierzy się ze sobą Everton i Bolton. Gospodarze z dorobkiem dwudziestu czterech punktów są na jedenastej pozycji w lidze. Goście plasują się na ostatnim miejscu z dorobkiem trzynastu oczek. Stawiam w tym meczu na over 2.5 gola z prostego powodu. Bolton w tym sezonie nie zaliczył żadnego meczu 0:0 ani 1:0 i 0:1. Za każdym razem w meczach z ich udziałem padały co najmniej dwa gole. Na dziewiętnaście meczy mieli aż czternaście razy over 2.5 gola. To główny argument przemawiający za tym typem. Gospodarze z kolei są drużyna bardziej defensywnie nastawioną do rywali. Na osiemnaście meczy mieli sześć razy over 2.5 gola. Moim zdaniem gości stać dzisiaj na jednego gola. Gospodarze są w lepszej dyspozycji i grają u siebie z ostatnią drużyną dlatego mogą ustrzelić dwie bramki. Stawiam w tym spotkaniu na wynik 2:1 dla Evertonu, a zatem over 2.5 gola.
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Newcastle - Manchester United
Dziś dojdzie do stracia Srok z United, United niby rozdrażnione ale moim zdaniem bardziej zły jest SAF,który po raz kolejny musi walczyć z temperamentem Rooneya. Rooney nie zagrał z Rovers za karę bo zawalił trening i złamał zakaz jakim było &quot;spokojne&quot; obchodzenie Świąt, Roo zamiast siedzieć w domu udał się na kolacje z żoną, Evansem i Gibsonem. Pewnie nie było tam alkoholu :p
Klub ukarał Rooneya, ten zostanie pozbawiony tygodniówki.
United jedzie na nieprzyjemny teren, ze Srokami grali w tym sezonie i Sroki ugrały remis na OT. Chciałbym aby Diabły wygrały ale niestety przeczuwam tutaj stratę punktów, mam w pamięci mecz ze Srokami w tamtym sezonie kiedy to nieskuteczność United kuła po oczach a mecz zakonczył sie 0-0.
Znając taktykę Szkota, zapewne United pojedzie tam walczyć o to aby nie przegrać... moim zdaniem remis zadowoli obie strony. MU ma już w niedzielę bardzo ważny mecz a mianowicie derby o awans do kolejnej rundy w FA CUP i zapewne to siedzi Szkotowi bardziej w głowie jak mecz z NU.
Śmiem twierdzić,że nie zagra dziś Rio i Evra i to nie przez kontuzje ale ze względu na bezpieczeństwo, obaj mają po 4 kartki na koncie i ewentualna kartka dziś ( a sędzią jest Howard Webb) wyeliminuje każdego z nich z meczu z City, bo kartki w Anglii przechodzą na wszelkie rozgrywki krajowe ;)
Newcastle u siebie remisowało w tym sezonie aż 3 razy na 9 spotkań,które zostały rozegrane na ich obiekcie. Czyli co 3 mecz to remis ;)
United dwukrotnie w lidze wracało z delegacji z remisem. Ani razu nioe przegrali.
Ogólnie MU na wyjazdach gra underowo ;) 6 spotkań United na wyjazdach pokryło by ten wynik, jedyne overy to rozbicie Fulham 0-5, rozbicie Boltonu 0-5 i wygrana z WBA 1-2
NU u siebie natomiast 12 strzelonych i 11 straconych, W tym 4 razy under.
Ja widzę tutaj mecz walki i czekanie na to kto pierwszy zaatakuje. Bardziej pasuje mi tu wynik under 2.5 po fajnym kursie 2.00 oferowanym przez bet365.
A oto moje spojrzenie na ten mecz:
under 2.5 2.00
NU powyżej 1.5 kartki 1.57

MU poniżej 1.5 gola 2.10
brak gola przed 28&#39; 1.83
// pewnie wielu podskoczyło kiedy Jones pokrył overa :p a mówiłem nie grać, jednak liczyłem,że MU ugra chociaż remis... sorry ale jak SAF dalej będzie dawał grać Giggsowi to nic z tego dobrego nie będzie, młodzi się nie ograją a Ryan sorry już nie te lata.

Everton - Bolton
Kusi mnie po raz kolejny Bolton ale czy przełamia się, trudno wróżyć. Everton ma problem ze strzelaniem bramek, często jak wygrywają to różnicą 1 gola, Bolton z kolei lepiej na wyjazdach jak u siebie.
Bolton musi zacząć wygrywać bo inaczej ta dobra ekipa spadnie. Everton jest jak najbardziej w ich zasięgu.
Nie wiem czemu ale mam przeczucie,że Bolton wygra,ale to tylko przeczucie. Nowy Rok to idealna okazja na przełamanie się
Moje propozycje:
Bolton win 7.50
Bolton +1,+1.5 1.90

Everton powyzej 1.5 kartki 2.37
Kartki powyżej 3.5 kartki 1.83
// szkoda tylko,że typ dnia nie trafiony ;) ale na 4 na 5 zakładów na ten mecz siadły ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Rooney nie zagrał z Rovers za karę bo zawalił trening i złamał zakaz jakim było &quot;spokojne&quot; obchodzenie Świąt, Roo zamiast siedzieć w domu udał się na kolacje z żoną, Evansem i Gibsonem. Pewnie nie było tam alkoholu :p
Jak to wczoraj Twarowski z Nahornym powiedzieli &quot;Drinki w Manchesterze ostatnio podrożały więc radzimy uważać wchodząc do baru&quot; ;) Dzisiaj już wraca wiec będzie ogień z Berbą w ataku.
Znając taktykę Szkota, zapewne United pojedzie tam walczyć o to aby nie przegrać... moim zdaniem remis zadowoli obie strony. MU ma już w niedzielę bardzo ważny mecz a mianowicie derby o awans do kolejnej rundy w FA CUP i zapewne to siedzi Szkotowi bardziej w głowie jak mecz z NU.
Tylko ciekawe kim ma bronić remisu mi powiedz ? Obecnie większość defensywnych graczy leczy kontuzje więc błędne myślenie wg mnie. W dodatku pewnie De Gea dostanie szanse rehabilitacji więc trzeba atakować by oddalić grę od niego..
Derby wiadomo ważne, ale nie mów, że FA Cup jest ważniejszy od wygrania Premiership. City znowu uciekli na 3pkt więc dzisiejszy mecz powinni zagrać na maxa, a nie patrzeć, że w niedzielę czeka ich pucharowa potyczka. Tam mogą poeksperymentować i tak zapewne będzie.

Śmiem twierdzić,że nie zagra dziś Rio i Evra i to nie przez kontuzje ale ze względu na bezpieczeństwo, obaj mają po 4 kartki na koncie i ewentualna kartka dziś ( a sędzią jest Howard Webb) wyeliminuje każdego z nich z meczu z City, bo kartki w Anglii przechodzą na wszelkie rozgrywki krajowe
Wyżej piszesz, że dzisiaj Ferguson obierze taktykę nie przegrać, a nagle piszesz, że Ferdinand i Evra nie zagrają ... hmm czyli kto będzie bronił ?
Takie składy znalazłem na The Telegraph :
Newcastle (Probable, 4-4-2): Krul; Simpson, Williamson, Coloccini, Santon; Jonas, Tiote, Cabaye, Ferguson; Ameobi, Ba
United (Probable, 4-3-3): De Gea; Evra, Keane, Jones, Rafael; Park, Carrick, Valencia; Welbeck, Rooney, Berbatov.

Tak się w sumie zastanawiam czy kosztem tego Keana dzisiaj nie zobaczymy Andersona od początku i Carrick pójdzie na środek defensywy do spółki z Jonesem, a może Rio lub Smailling juz dostaną szansę gry.

Osobiście nic nie gram, typów nie neguję w tym meczu, ale wyraźnie namieszałeś w tej swojej analizie ..

A 0

ahmad26

Użytkownik
MU ma już w niedzielę bardzo ważny mecz a mianowicie derby o awans do kolejnej rundy w FA CUP i zapewne to siedzi Szkotowi bardziej w głowie jak mecz z NU.
To żaden argument. Wszyscy wiedzą, że na Wyspach jest liczy sie liga a puchar jest opcją rozrywkowo-honorową. MU musi wygrać żeby nie odpaść od City, ale właśnie dlatego liczę na remis. NU i tak gra powyżej oczekiwań więc nikt nie oczekuje od nich zwycięstwa.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Dzisiaj już wraca wiec będzie ogień z Berbą w ataku.
Uwierzę jak zobaczę ;)
Derby wiadomo ważne, ale nie mów, że FA Cup jest ważniejszy od wygrania Premiership.
Zapewne tak ale kilku znany z MU nie miało jeszcze zaszczytu tego wygrać a to,że City broni tego trofeum, to,że wykasowali MU z półfinału tych rozgrywek, to dodaje mobilizacji
Osobiście nic nie gram, typów nie neguję w tym meczu, ale wyraźnie namieszałeś w tej swojej analizie ..
Rozumiem,ale prawda taka,że jak United zagra słabszym składem to będą liczyc na kontrę, NU pewnie też wychylać się wtedy nie będzie i obejrzymy &quot;szachy&quot; i niechęć ofensywną obu ekip... niba Demba BA ale bez przesady, chyba,że będzie miał &quot;farta&quot; jak Yakubu ostatnio ;) czego jemu i sobie nie życzę... nie mniej jednak nie pchałbym się tutaj w overy
W bramce chciałbym dziś Duńczyka, będzie walka pewnie w powietrzu, dużo dośrodkowań a on jest lepszy w tym aspekcie od Davida, z tym co zagram poczekam na składy a czuje,że SAF dziś zaskoczy składem...

Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia
Spotkanie: Everton - Bolton
Typ: Everton powyżej 1,5 kartki
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Mecz bardzo ciekawy, mecz ekip,które nie przebierają w środkach i mają w swoich szeregach &quot;zakapiorów&quot; .... przede wszystkim wysoki kurs zachęcił mnie do tego jak także następujące fakty...

Coleman, Jagielka, Rodwell czy Cahill i Fellaini, każdy z nich ma na swoim koncie w granicach 2-3 karte, Baines ma ich już 4.

Zawody te miał prowadzić Jones, ale z racji,że prowadził wczoraj mecz City i Liverpoolu to dziś powinien sędziować Marriner. Sędzia ten w tym sezonie był rozjemcą pojedynku NU-Everton i &quot;poczęstował&quot; Everton 3 kartkami.

Moim zdaniem mecz walki, gdybym miał typować bo wolałbym szukać &quot;sensacji&quot; i wygranej Boltonu.

To żaden argument. Wszyscy wiedzą, że na Wyspach jest liczy sie liga a puchar jest opcją rozrywkowo-honorową.
Najstarsze rozgrywki krajowe na świecie nazywasz opcją rozrywkowo-honorową? Co to w ogóle za połączenie bo nie potrafię połączyć dwóch słów &quot;rozrywka&quot; i &quot;honor&quot; chyba,że komuś honor odmawia odejść od flaszki kiedy już pada na pysk ;)
Tu nie chodzi o FA CUP, ale o to,że dzięki FA CUP:
1. City zrzuciło baner ze Stretford End
2. City wyrzuciło z FA CUP United w tamtym sezonie
3. City rozbiło w ostatnich derbach MU 1-6
Tu właśnie chodzi o honor, w lidze jeszcze masa spotkań i jeszcze nawet Chelsea ma realne szanse na mistrza więc skupi się United moim zdaniem na tym co może się wcześniej skończyć ;)

dig 106

dig

Użytkownik
Newcastle - Manchester
@ Więcej kartek - Newcastle.
@ Newcastle powyżej 1.5 kartki.

Dziś o godzinie 20:45 rozpocznie się spotkanie w ramach dokończenia 20 serii spotkań Angielskiej Premier League. Na przeciw siebie staną przysłowiowe Sroki do spółki z Czerwonymi Diabłami. Cóż można powiedzieć o 1X2. Faworytem są goście. To chyba nie podlega dyskusji. Manchester United musi ... chcąc nie chcą. Dlaczego musi ? Powód jest prosty. Najgroźniejszy (lokalny) rywal w walce o mistrzostwo wczoraj swój mecz wygrał i ma przewagę 3 punktów. United może to jednak szybko wyrównać, i rozpocząć zabawę na nowo. Krótko mówiąc powinno się tak stać. Mój typ jednak odbiega od przewidywania zwycięzcy. Mój typ mówi o tym że (praktycznie*) FCNU zainkasuje więcej karteczek w dzisiejszym meczu. Czemu tak ma się stać ? Uważam że to Diabły będą stwarzać kolejne sytuacje, natarcie, zagrożenia. Jaki wniosek ? Sroki będą musiały powstrzymywać w niektórych sytuacjach faulując rywala - co w konsekwencji powinno owocować w kartoniki. A na koniec ta obiecana statystyka z ostatniej kolejki ... Chodzi tutaj oczywiście o kartki. Liverpool 0-2 Newcastle. Manchester 2-3 Blackburn. Myślę że dziś może być podobnie. Zapraszam na mecz do Cyfry Plus.
**
Jeśli kogoś będzie interesowało to zdarzenie, proszę sobie ogarnąć kursy i linie u swoich buków. Każdy z nich zapewne ma inne. JA tego typu nie grałem - tylko opisałem.

grubas 397

grubas

Użytkownik
Everton v Bolton - Everton -1 (azjan) @1,70 ⛔

Everton u siebie niby nie zachwyca, ale zawsze kilka akcji zrobi. Toffees nie potrafią przebić się przez w miarę dobre obrony (mecz ze Stoke) i rzutuje to na statystykach meczów u siebie. Jeśli przyjeżdż zespół z przeciętną obroną gra wygląda lepiej (v Norwich). Bolton posiada fatalną obronę i spodziewam się zwycięstwa Evertonu. Bolton w ogóle stanowi ostatnio mało zagrożenia w polu karnym. Większość ich groźniejszych sytuacji opiera się o strzały z dystansu. Duże kłopoty w obronie sprawiają graczom Coyle&#39;a górne piłki, w szczególności rzuty rożne. Everton często gra właśnie w ten sposób. Tak czy inaczej, Toffees mają potencjał w ofensywie i dzisiaj myślę, że zamkną Bolton na jego połowie i zdobędą 2 bramki więcej od rywala.

Newcastle v United - obie strzelą @1,80 ⛔

Newcastle w ataku nieźle gra, szczególnie na swoim stadionie. United w obronie wobec kontuzji trochę gorsza postawa, w dodatku de Gea niezbyt pewny w wyjściach do górnych piłek, a dzisiaj głównie przy rożnych upatruję okazji na zdobycie gola przez Sroki. United w ataku wiadomo, że ma duży potencjał i powinno strzelić gola. W związku z tym idzie BTTS.

Stawki: 4/10

Typ na Everton wg mnie trochę pewniejszy.

Powodzenia ????

E\\
Arcysłabo. Graty dla tych co dzisiaj trafnie typowali ????

A 0

ahmad26

Użytkownik
Najstarsze rozgrywki krajowe na świecie nazywasz opcją rozrywkowo-honorową? Co to w ogóle za połączenie bo nie potrafię połączyć dwóch słów &quot;rozrywka&quot; i &quot;honor&quot; chyba,że komuś honor odmawia odejść od flaszki kiedy już pada na pysk
Myslę, że spór o wyższość ligi nad pucharem czy odwrotnie nie zostanie rozstrzygnięty. &quot;Honorowość&quot; podałem jako zaprzeczenie &quot;interesowności&quot; (czyt. kasy) która napędza lige. Puchary to prestiżowe trofeum, ale nikt po sezonie nie pyta kto zdobył puchar tylko kto wygrał ligę. Zwłaszcza dotyczy to tak zadłużonego klubu jakim jest MU.
NU to bardzo niewdzięczny rywal, nierówno grają, na tyle dobrze że mogą pokonać każdego, ale nie mają ciśnienia na czołowe lokaty. Nie wygrali od ośmiu spotkań, więc nie są faworytami, ale to może być dobra okazja do mobilizacji. Ja stawiam na remis, oczywiście bramkowy.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Newcastle: Krul - Simpson, Coloccini, Williamson, Santon - R. Taylor, Cabaye, Tiote, Jonas, S. Ameobi - Ba.
Rezerwowi: Harper, Perch, Vuckić, Obertan, Ben Arfa, Sammy Ameobi, Best.

Man Utd: Lindegaard - Valencia, Jones, Ferdinand, Evra - Nani, Carrick, Giggs, Park - Berbatow, Rooney.
Rezerwowi: De Gea, Anderson, Rafael, Hernandez, Welbeck, Pogba.
Składy na mecz NU-MUFC... na pewno decyduje się na typ:

Ryan Taylor kartka TAK kurs: 3.20 Tobet

Ryan ma na swoim koncie już 4 żółte kartki, co mnie przekonało do tego aby nagrać na ten typ. Otóż mówię złapał je w takich meczach jak:

NU-Everton, NU-Chelsea, Liverpool-NU i Sunderland-NU ... moim zdaniem dziś braknie mu umiejętności i nie przytrzyma nerwów na wodzy, zwłaszcza,że jest wirtuoz futbolu Berbatow,ktory może i jest &quot;leniwy&quot; ale technikę ma bajeczną i przeważnie faulem przerywają jego akcje przeciwnicy.

Resztę odpuszczam bo może być wszystko, owszem mam zagrane na X w tym meczu, ale ja gram w każdym w meczu wyjazdowym United na ten typ gdyż jest duże prawdopodobieństwo tego,że United straci punkty, w końcu przeważnie robiło to na wyjazdach... co nie znaczy,że liczę na 3 punkty MU!

Everton - Bolton

Suchy typ bez większej analizy, tak jak mowiłem czuje zwycięstwo Boltonu a co za tym idzie jak najbardziej popieram typ na to,że...

Everton poniżej 1.5 gola 2.25 Tobet

Everton u siebie rozegrał 9 spotkań z czego &quot;aż&quot; 3 razy udało im się strzelić więcej jak 1.5 gola a było to:

19.11.2011 kiedy wygrali 2-1 z Wolves
17.09.2011 kiedy wygrali 3-1 z Wigan
10.09.2011 kiedy zremisowali 2-2 z Aston Villa

Mnie to przekonuje, nie wiem jak Was ;)

&quot;Honorowość&quot; podałem jako zaprzeczenie &quot;interesowności&quot; (czyt. kasy) która napędza lige. Puchary to prestiżowe trofeum, ale nikt po sezonie nie pyta kto zdobył puchar tylko kto wygrał ligę. Zwłaszcza dotyczy to tak zadłużonego klubu jakim jest MU.
United jest zadłużone od 2006 roku kiedy przejeli ich Glazerowi, nie powtarzaj głupich hasel ktore slyszysz w TV, jak nie wiesz o tym,że United w tamtym roku zarobiło najwięcej na LM, że MU ma blisko 80 mln funtów rocznie ze sponskich umów podpisanych tylko w tamtym roku, oraz jako jedyny klub na świecie ma sponsora koszulek i odzieży treningowej DHL...
chcesz gadać o długach to wiedz coś bo dla Twojej wiadomości to tonie w nich m.in. city dlatego zrobili wałek i sami sobie sprzedali nazwę stadionu aby wyprac trochę petrodolarów.

N 149

nati1234

Użytkownik
Mój pewniak na dziś!
Newcastle v Man Utd @1.72 10j
Man Utd -1.0 @2.25 2j
Man Utd -2.0 @4.80 1j
2 lub 3 gole @2.0 2j
Obstawiam też, że będzie czerwona kartka w tym meczu (oczywiście tak po cichu bez pieniędzy). Jeśli United nie wygra tego meczu 3:0 to będzie wynik z 2 lub 3 bramkami oby korzystny dla Diabłów np. 1:2 bo remisu nie przeżyje...
Powodzenia!
United ostatni mecz przegrał z najgorszą drużyną w lidze! Dlaczego? Bo to nie był United tylko rezerwy...

dig 106

dig

Użytkownik
United ostatni mecz przegrał z najgorszą drużyną w lidze! Dlaczego? Bo to nie był United tylko rezerwy...
Tutaj się troszkę z tobą nie zgadzam. Wg. mnie powodem przegranej było lekceważenie przeciwnika. Wiem coś o tym, też kopię piłę i jak przyjeżdża ostania czy spadkowa drużyna to ciężko się tak zmobilizować i wmawiać sobie że ten właśnie zespół ma potencjał. Uważam że to było przede wszystkim powodem porażki. No i oczywiście bramkarz United swoje zrobił :-(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom