>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 Kolejka Premier League 02-04.01.2012

Status
Zamknięty.
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Masz rację może i nie zagra od pierwszych minut, ale w przypadku gdy Arsenalowi nie będzie szło to myślę, że w 2 połowie go puści.
Wiadomo typ byłby niezły gdyby nie fakt, że może nie zagrać. A wejście w przypuśćmy 70 minucie, raczej Cie nie satysfakcjonuje, to tylko 20 minut na strzelenie bramki, a zakład wtedy jest ważny.
Także, radzę Ci się zastanowić ????

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Nie wiem o jakim buku mowa ale w wiekszosci mi znanych (oprocz gieldy Betfair) zaklad na strzelca bramki jest nie wazny gdy ten nie wyjdzie w pierwszej jedenastce. Nie ma znaczenia czy wejdzie w 5 czy w 85 minucie, jesli nie gra od poczatku to zaklad jest anulowany. Wiec nawet jesli wejdzie dajmy na to w drugiej polowie i strzeli to i tak nie ma wygranej tylko jest zwrot. ????

grubas 397

grubas

Użytkownik
Fulham v Arsenal - powyżej 2,5 (azjan) @2,05 ✅

Team news:

Arsenal: Santos (ankle), Vermaelen (calf), Mannone (shoulder), Wilshere (ankle), Gibbs (groin), Jenkinson (back), Diaby (hamstring), Sagna (ankle).

Fulham: Zamora (Achilles), Johnson (groin), Davies (back), Schwarzer (back), Grygera (back), Duff (calf).

Zaznaczone istotne na dziś absencje.
Fulham grając rezerwowym atakiem dało radę stworzyć sporo sytuacji na stadionie Norwich i strzelić tam gola. Zresztą na szpicy zagrał Ruiz z Sa, więc nie tak źle. Grali piłki za obrońców, tak jak zazwyczaj. Ich ataki mogły się podobać. Arsenal w meczu z QPR też zrobił sporo akcji, dużo sytuacji na gole. Strzelił tylko jednego.
Fulham u siebie zawsze gra do przodu, nie boi się nikogo. Zresztą, to u siebie zdobywa lwią część wszystkich punktów. Mimo kontuzji ofensywa wygląda solidnie. Bez podstawowego bramkarza i słabo ostantio spisującą się obroną. Arsenal duży potencjał w ataku, mniejszy w obronie, szczególnie w obliczu absencji Vermaelena.

Stawka - 5 j.

Krótko, bo mecz za chwilę.

Powodzenia ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
A ja nie typowo, niestety za dużo strzelili w meczu z Rovers a mecz Arsenalu rozpatruje następująco:
Fulham-AFC 2 2.00
Arsenal bardzo ofensywnie w dzisiejszym meczu. Poza tym to mecz derbowy więc o mobilizacje nie trudno, jak i ze strony Fulham tak AFC, niemniej jednak większy potencjał mają Kanonierzy,którzy muszą teraz wygrywać i nie tracić dystansu jeżeli mierzą w wyższe cele
Hangeland kartka TAK 4.15
Norweg gra ostro ma na koncie już 4 kartki, zaryzykuje,że będzie się chciał się dziś wyczyścić bo zapewne bardziej się przyda Fulham z NU czy WBA, jak na najbliższy mecz wyjazdowy z Rovers

Murphy kartka TAK 3.15
Także gra ostro i też grozi mu zawieszenie, poza tym popieram typ na kartki Mikiego jednak wolę spróbować w tą stronę z kartkami.
// za brak skuteczności i bronienie wyniku ponosi się taką cenę, moim zdaniem Arsenal definitywnie zaprzepaść szansę na włączenie się do walki o Mistrzostwo

Q 6

qwx675

Użytkownik
Szybko i krótko, bo mecz zaraz. Info z arsenal.com:
Team in full: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Coquelin, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Squillaci, Miquel, Rosicky, Benayoun, Arshavin, Chamakh.
RvP jednak zaczyna w pierwszym składzie.

W porównaniu z poprzednim meczem:
Gervinho will return to the starting line-up for Arsenal&#39;s visit to Craven Cottage. The Ivorian replaces Andrey Arshavin, who drops to the bench. Meanwhile, Francis Coquelin replaces Thomas Vermaelen in the left back spot.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Piłka nożna, Anglia, Premiership 21:00
Spotkanie: Manchester City- Liverpool ( +1 )
Typ: 2
Kurs: 2.03
Bukmacher: PinnacleSports

Wtorkowy wieczór zapowiada się świetnie, mam nadzieję że spełni oczekiwania sympatyków Angielskiej piłki.Statystyki przemawiają zdecydowanie za MC, którzy nie stracili jeszcze punktu na własnym stadionie. Nic nie trwa wiecznie, a w tym spotkaniu nadarzy się idealna okazja dla The Reds na przerwanie tej imponującej passy
The Citizens, który wyraźnie złapał zadyszkę. LFC w ostatnim meczu zagrał wreszczie tak jak powinni czyli skutecznie. Wszyscy liczą że w końcu odblokuje się Carroll szkoda że z Newcastle zmarnował 2 setki po pięknych dośrodkowaniach Gerrarda. Do podstawowego składu Liverpoolu wróci prawdopodobnie właśnie Gerrard który obiecujące zagrał ostatnie kilkadziesiąt minut. Zagra także Suarez ponieważ kara 8-meczowego zawieszenia wejdzie w życie dopiero za kilkanaście dni. Do składu City wraca Silva i Milner. To jednak nieoznacza że
będą mieli w tym meczu łatwo, gdyż Liverpool ma najmniej straconych bramek w Premiership.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia
Spotkanie: Wigan - Sunderland
Typ: 2
Kurs: 2.88
Bukmacher: Pinnacle Sports

Analiza:
Anglia nie zwalnia tempa i przed nami kolejne spotkania. Kibice Sunderlandu dostali piękny prezent noworoczny od swojej ekipy, kiedy to pokonali na Stadium Of Light lidera, Manchester City. Wigan niespodziewanie zremisowało ze Stoke na wyjeździe 2-2.
Sunderland obecnie zajmuje 14 miejsce, Wigan jest 18. Ważnym aspektem jest fakt,że Aston Villa poległa ze Swansea. Otwiera to szansę przed podopiecznymi O&#39;Neila, kalkulacja prosta, Sunderland wygrywa i awansuje na 11 miejsce ;)
Wigan na własnym obiekcie wygrało tylko raz, udało im się zgromadzić tylko 7 punktów w 9 meczach. Sunderland na wyjeździe zdobył 8 punktów, ostatnio przełamali się w meczu z QPR i pokonali ich, czym przerwali serię 3 porażek z rzędu na boisku rywala, jednak nie można nic złego powiedzieć bo te 3 porażki to porażka z MU, Spurs i Wolves ;)
Wart odnotowania jest fakt,że w PremierLeague Wigan nigdy nie przegrało u siebie z Sunderlandem, ostatnie zwycięstwo Czarnych Kotów na DW Stadum to rok 2005 i wygrana 0-1.

Grzechem jest przejść obok koło tak wysokiego kursu, bardzo ciekawie wygląda także DNB na Sunderland i zakład na poniżej 2.5 gola w meczu.

F 46

feniks2003

Użytkownik
Spotkanie: Tottenham - West Brom
Typ: 1
Kurs: 1.40
Bukmacher: William Hill
Według mnie to jest najpewniejszy mecz tej kolejki, Tottenham jest w niezłym gazie, bardzo dobra forma Garetha Bale&#39;a i mecz na własnym terenie. Po przeciwnej stronie West Brom. które dwa ostatnie mecze na wyjeździe wygrało, a od 3 spotkań jest niepokonany na wyjeździe. To akurat rzadko się zdarza w lidzę angielskiej, nawet dla mocniejszych ekip. Passa musi się skończyć. Kurs może nie najwyższy, ale zawsze może podnieść zysk.

bradlley 9

bradlley

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka nożna Anglia
Typ: 1✅
Kurs: 1.80
Bukamcher: Bet-at-home
Analaiza:

Napewno mecz kolejki i dalej mecz pt: drozyna z kasa i drozyna z historia ! kto oglada i analizuje lige angielska wie ze jak i jedni jak i 2 niczym narazie nie powalaja (ostatnie 3 spotkania) MC slabiutko ostatnio jak i Liverpool nie zachwyca ja jednak postawie na klase zawodnikow wlasny teren i walke o mistrzostwo kraju nie oszokujmy sie na wzajem Liverpool napewno juz tych szans nie ma a MC tez jak MU w ostaniej kolejcie nie pokazalo sie z dobrej strony wiec czas na rehabilitacje do sladu wrocil Suarez moj ulubieniec na 2 miejscu ale niestety na 1 jest Aguero ale to prywatne sprawy popostu MC nie stracilo nawet 1 ptk u siebie na smieciach i jestem przekonany ze Live im tego nie odbierze ba zagral bym te spotkanie handi ale jest to lekko ryzykowne wiec nie bede przyciagal strony i zagram czysta 1 bo kurs jak najbardziej zacheca do tego od 93 roku na 14 spotkan 3 razy win MC 7 razy remis i 4 win Liverpool ale wezmy pod uwage ze to co teraz gra MC i kogo ma w drozynie Manccini to nie to samo co kilka lat w stecz ! ja polecam tu czysta 1 i mam nadzieje ze tak zakonczy sie mecz a co do typowania wyniku strzelil bym tu 3:1

co do analizy nie bede sie rozpisywal bo chyba nie ma za bardzo sensu koguty graja dobra pilke czy u siebie czy na wyjezdzie beda chcieli trzymac sie top3 i jutro maja do tego jak najwieksze szanse bo WBA na wyjazdach nie swiruje za bardzo owszem wygrali 3:2 z Srokami i 1:2 z Rozami ale to nie ekipy takie jak Tottenham w sytuacji obecnej zwlasza u siebie na guberni !!! nie ma co dalej wyciagac kolejnych argumentow przemawiajacych za kogutami wiec zostawie ten mecz juz w spokoju zagracie jak bedziecie chcieli i tak ale czysta 1 jaki i granie handi jak najbardziej jest zrozumialem w tym spotkaniu !!!
Tottenham 1 - 1.35✅
Tottenham 1 (0:1) -1.80 ⛔

Co do tego spotkania nie bede opisywal za bardzo bo zrobili to za mnie inny uzytkownicy forum Koty w gazie wigan tez nie najgorzej sie prezentuje zagral bym tu na koty z podporka dlaczego bo maja lepsza ekipe kadrowo jak napisal bobo maja szanse przeskoczyc kilka oczek w tabeli no i graja coraz to lepsza pilke z spotkania na spotkanie !
Wigan-Sunderland-x2 1.45✅
@ jednak mozna bylo grac calkiem smialo Handi no szkoda ale i tak ladnie weszlo

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Gracie na Tottenham po takim kursie ? ;) Goście dość poważnie osłabieni, to fakt. Trzeba jednak patrzeć na to, że WBA to niewygodny rywal. Na wyjazdach grają nieźle. Forma również jest przyzwoita. Kursy spadają, ludzie dalej będą to grać i do jutra te kursy powinny utrzymać się na poziomie 1,30. Ostatnie mecze prawią psikusy, więc szkoda ruszać to po takim kursie. Nie doszukuje się tu niespodzianki, bo to gospodarze będą stroną dominująca. Trzeba jednak pamiętać, że obie drużyny walczą o zupełnie inne cele. Koguty potrzebują 3 punktów, a przecież dla gości, wywiezienie choćby punktu, z tego gorącego terenu, będzie bardzo dobrym rezultatem.
Jeśli chodzi o jakieś konkrety, to jutro zapewne w przeciwieństwie do wielu, wybieram zwycięstwo Wigan. Dla mnie hasłem dominującym w ostatnim czasie jest powiedzenie, że jedna jaskółka wiosny nie czyni. Ta kolejka idealnie to obrazuje. Po zwycięstwie Blackburn nad Czerwonymi Diabłami, w tej kolejce sporo osób liczyło także na ekipę z Blackburn. Przegrali jednak i nie dociągnęli tego, co zaczęli w sobotnim meczu. To samo tyczy się Aston Villi. Wygrali z Chelsea, a dziś również niespodziewanie przegrali ze Swansea. Jutro gra Sunderland, a w niedziele ograli MC. Widzicie pewną analogię ? Nie jest to mój żelazny argument, ale nie podpalajmy się pod wpływem jednego meczu. Faktycznie, odkąd O&#39;Neil przejął Sunderland to ta ekipa notuje dobre wyniki. Wracając jednak do meczu z Manchesterem City.. Jak to mówią mecz meczowi nie równy i w moim przekonaniu tamten mecz i mecz jutrzejszy to absolutnie dwie różne kwestie. Sunderland w meczu z Citizens nastawił się na typową grę z kontry. Na efekty musieli czekać do końcowych minut, ale udało się, 3 punkty można było dopisać do dorobku zespołu. (notabene gol ze spalonego, a los ma to do siebie, że to co przez przypadek dał, często odbiera bezzasadnie, ale to już takie moje gdybanie). Tutaj raczej nie będą szukać gry z kontry, ponieważ Wigan to dużo niższa półka. Co by nie było punktów też potrzebują, więc gadanie &quot;jeśli Sunderland wygra to awansuje w tabeli&quot; można włożyć między bajki. Obie drużyny walczą o punkty i argument &quot;muszą&quot; idzie do pieca. Stawiam na Wigan. Nieobliczalna drużyna, ale tak jak powiedziałem, liczę na ich przełamanie. W ostatnim meczu pokazali charakter. Powalczyli do końca, a to się ceni.
Wigan - Sunderland | Wigan [2,70] Betsafe ⛔ 1:4
Nie tak miało to wszystko wyglądać. Wigan w pierwszej połowie sporo okazji. W jednej akcji dwa razy słupek, spokojnie mogło być 2:0, a to jednak goście strzelili gola &quot;do szatni&quot;. Faulu na Bendtnerze nie było, rzut wolny, ale strzał wyborny. Bramkarz był bez szans. W drugiej połowie goście dostali drugą bramkę, która chyba była kolejnym gwoździem do trumny. Szkoda, bo mecz mógł inaczej się ułożyć. Mimo wszystko kurs był warty ryzyka.

Otrzymane punkty reputacji: +5
krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Co do typów wyżej, to ja nie byłbym takim entuzjastą co do tego pewnego zwycięstwa Kogutów. Akurat tak się nieszczęśliwie złożyło, że nie ma ani chwili odpoczynku, bo gdy inni mają tydzień przerwy, my gramy zaległy mecz 1 kolejki z Evertonem. Tottenham jest w gazie? Patrząc na wyniki, to tak, ale już np. mecz ze Swansea diametralnie różnił się od wcześniejszych. Szczególnie w drugiej połowie brakowało już sił, fakt faktem, że bramka stracona w sposób idiotyczny, ale i tak w przekroju całego meczu trzeba się cieszyć z remisu. Idąc dalej - Redknapp prawie w ogóle nie rotuje składem, tzn. robi to tylko wtedy, kiedy musi. Nie bardzo podoba mi się to, gdy przy prowadzeniu i kontrolowaniu gry (jak np. z Norwich) Niko Kranjcar, który mógłby dać chwilę odpoczynku któremuś ze skrzydłowych, dostaje tylko 5 minut gry. Corluka następny - mimo że Walkerowi zdarza się popełniać błędy, to Chorwat zagrał tylko kilka meczów w tym sezonie. Nie jest to dobre myślenie Harry&#39;ego, bo kadra jest wąska, teraz co rusz ktoś doznaje kontuzji, a manager stawia ciągle na tych samych zawodników. Warto zwrócić uwagę, że podobnie było w poprzednim sezonie, gdzie przez kilka kluczowych kolejek nie mogliśmy nic ugrać, co ostatecznie skończyło się miejscem poza TOP4. Teraz te kluczowe kolejki przychodzą wcześniej, a problem może się powtórzyć w dłuższym okresie. Każdy z najbliższych 3 meczów (WBA, Everton, Wolves) każdy jest o 6 punktów, bo w obliczu ostatnich wyników czołówki, to można by powalczyć nawet o majstra, a jeśli nie, to znacznie umocnić swoją obecną pozycję. Począwszy od 21.01 gramy z: MC, Liverpoolem, Arsenalem, Evertonem na wyjeździe. Do tego wcale nie najłatwiejszy mecz z NUFC i pojedynek z Czerwonymi Diabłami, z małym przerywnikiem na Wigan. Na 7 meczów od 21 stycznia 6 mega ciężkich, obiektywnie oceniając, to ugranie ~10-12 to będzie duży sukces. Dlatego, trzeba teraz za jednym zamachem spiąć poślady i wygrać 3 najbliższe mecze, ale przy okazji maksymalnie mądrze gospodarować siłami. &#39;By nie powtórzyła się Australia&#39;, że zacytuję klasyka ;) . Dlatego też nie spodziewałbym się mega ofensywnej gry, a raczej takiej, która wystarczy nawet na skromne 1:0. O tyle dobrze, że kluczowi zawodnicy WBA (Olsson, Brunt, być może Long) mogą jutro nie zagrać, co nie oznacza, że goście oddadzą mecz bez walki, bo ostatnio, pomijając bezbarwny mecz z Toffees, to grają oni naprawdę dobrze. Niemniej liczę na zdobycie bardzo ważnych 3 punktów i spokojne oczekiwanie na mecz z Evertonem.

K 31

krist0

Użytkownik
Myślę, że dość ciekawym typem może być:
Wigan - Sunderland
Kto ostatni strzeli gola? Wigan 1,83 Bet365 ⛔
Jak już zauważył Ramzesa, po zwycięstwach z Man Utd i Chelsea, Blackburn i Aston Villa zamiast nabrać wiatru w żagle, przegrały swoje mecze, co z pewnością jest spowodowane w dużej mierze zmęczeniem po grze na najwyższych obrotach i z maksymalną motywacją dwa dni temu (wiadomo - zwycięstwo nad United, City lub Chelsea smakuje inaczej niż pokonanie Swansea). Myślę, że podobnie może być jutro w Wigan. Sunderland jest drużyną lepszą, więc stawianie 1-X-2 jest według mnie loterią, ale w końcówce może zabraknąć im sił i tu upatruję szansy Wigan na strzelenie bramki - nie przesądzając, czy będzie to bramka na 1:0, 1:1, czy 1:2 (lub inny wynik ???? ).

Otrzymane punkty reputacji: +4
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dzisiaj wszystkie oczy zwrócone na Manchester zapewne, ale tam trudno mi o dobry typ. Po głowie co prawda chodzą dwa rozwiązania tj wygrana City i poniżej 2,5 gola, ale na ten moment nie zdecydowałem się tego pobrać. Maszyneria z City się zacięła ostatnio. Poza tym grali mecz w niedzielne popołudnie, a było widać doskonale wczoraj jak spisały się ekipy, które rywalizowały w stosunku sobota - poniedziałek. Zarówno Blackburn jak i AV przegrały. Mancini co prawda dawał z Sunderlandem odpocząć z początku Silvie,Aguero czy Milnerowi, ale musiał i tak ich wpuścić bo gra City się nie kleiła, a to był już kolejny mecz kiedy gra im się nie kleiła. LFC ma dobrą defensywę więc może być Citizens cieżko się przez nią przedostać. Wyobrażenia o tym meczu to jakieś 1:0 dla City lub coś koło tego, ale nadzwyczaj nie ruszam bo pewny nie jestem.

VS

Wigan - Sunderland
Typ : oba strzelą ? TAK @ 1,75 Bwin✅1:4​
Zapewne dzisiaj wiekszość grała będzei wygraną Sunderlandu bo przecież w niedzielę ograli &quot;wielkie&quot; City 1:0. Ja aż tak daleko posunąć się nie zamierzam. Nauczyła mnie wczorajsza porażka AV, że jednak wybiegali piłkarze The Villans swoje przeciwko Chelsea na Stamford Bridge i ciężko było już wykrzesać z siebie coś po 2 dniach ze Swansea. Sunderland też za wiele na odpoczynek nie miał. Dodatkowo mecz z City kontuzją okupił Wes Brown. Ponadto brak Bramble i dochodzi do tego jescze możliwa absencja Bardsleya więc defensywa się wykrusza. Mignonet wróćił do bramki, ale też za bardzo pewnego punktu nie przypominał przeciwko City.
Wigan z kolei bez Caldwella bo ten obejrzał cz.kartke w meczu ze Stoke. Nie ma się co oszukiwać obie ekipy w tyłach maja niezłe sito. Im dalej w przód tym lepiej to wygląda bo po jednej stronie mamy Larssona, Sessegnona czy Bendtnera, a po drugiej Rodallega, Moses czy Gomez. Wigan jak i Sunderland ostatnio poprawiły wyniki więc mecz może byc ciekawy.
Moim zdaniem są duże przesłanki za tym, że obejrzymy bramki z obu stron ;)
Wigan (Probable, 4-5-1): Al Habsi; Stam, Alcaraz, Gohouri, Figueroa; Moses, Jones, Diame, Gomez, McCarthy; Rodallega.
Sunderland (Probable, 4-4-2): Mignolet; Gardner, O’Shea, Kilgallon, Colback; Larsson, Cattermole, Vaughan, Richardson; Bendtner, Sessegnon.
VS

Tottenham - WBA
Typ : WBA + 1,5 @ 1,926 Pinnacle ✅1:0​
Tottenham w dzisiejszym meczu najprawdopodobniej bez Parkera, który opuścił mecz ze Swansea z urazem kolana. Niby jakieś tam szanse się mu daje na występ, ale po co ryzykować zdrowie zawodnika, sprawa się rozstrzygnie przed samym meczem. Do gry jak podaje bbc nie dostępni mają być Ledley King i Lennon. Ogólnie to ostatnio widać coraz większa zadyszkę Tottenhamu. Co prawda jeszcze wygrywają, ale męczą się coraz bardziej. Z Chelsea mocno przeciętny mecz, potem 2:0 z Norwich, którego akurat nie widziałem i ostatni remis 1:1 ze Swansea gdzie wyczytałem, że rewelacji nie było. Więc nic nie skłania mnie do słabego kursu @1,35 na Koguty w dniu dzisiejszym.
WBA z kolei potrafiło wygrywać już na StJames&#39;s Park czy Ewood Park z Blackburn, potem remis z City i porazka nieznaczna z Evertonem. Mecz może byc na styku w mojej opinii. Hodgson nie będzie mógł skorzystać z Gery, Mulumbu, Olssona czy Brunta. Tak więc WBA skupi się na defensywie i wyporwadzaniu kontr jak w meczu z Newcastle, a robić to potrafią. Możliwa też niestety absencja Shane Longa, w jego miejsce zagra Tchoyi, a co ważne są Odemwingie i Thomas. Może i Koguty wygrają,ale nie widzę tu okazałego zwycięstwa.
Tottenham (Probable, 4-4-1-1): Friedel; Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto; Modric, Livermore, Sandro, Bale; Van der Vaart; Adebayor.
WBA (Probable, 4-4-1-1): Foster; Jones, Dawson, McAuley. Shorey; Thomas, Scharner, Dorrans, Morrison, Tchoyi; Odemwingie.

Otrzymane punkty reputacji: +10
groven 2,2K

groven

Forum VIP

Entliczek Pentliczek co zrobi ... Mancini ? Tego nie wie nikt ... Manchester City ma słabość do drużyn z Liverpoolu. Podobnie jak z Evertonem, Obywatelom ciężko gra się z The Reds. Manchester City wygrał tylko raz z Liverpoolem w ostatnich 13 pojedynkach! Pora na przełamanie złej passy? No nie wiem czy akurat teraz. Po tym co zaprezentował Man.City w ostatnim spotkaniu nie postawie po raz kolejny na ich zwycięstwo. Echo po tym meczu długo nie zamilknie. Drużyna Sunderlandu w bardzo kontrowersyjnych okolicznościach wygrywa z Manchesterem City 1 do 0, po golu Ji Dong-Wona. Liverpool natomiast po dobrym zakończeniu roku i zwycięstwie nad Newcastle, uda się na Etihad Stadium, by zmierzyć się z wyżej notowanym rywalem, który przewodzi w tabeli angielskiej Premier League. Czy The Reds potwierdzą dobrą formę na wyjazdach i zdobędą trzy punkty? Na pewno nie są na straconej pozycji. Ogólnie, trzeba przyznać, że City jest lepsze, ale teraz Liverpool wygrywa więcej, przegrywa mniej, strzela więcej bramek i traci mniej. W sumie zadecyduje... dyspozycja dnia. Omijać mecz z dalekaaa..
Manchester City - Liverpool Fc
TYP: NO-BET

Składy:

Manchester City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Milner, Toure, Barry, Nasri Silva, Aguero.
Liverpool: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Gerrard, Adam, Downing, Suarez, Bellamy.

P 37

piotreklyon

Użytkownik
Manchaster City vs Liverpool

Typ - X2
Bukmacher - Betgun
Kurs - 1,92

Patrząc na ostatnie wyniki MC widać, że drużyna Manciniego dostała lekkiej zadyszki. Ostatnie 7 meczy to zaledwie 3 zwyciestwa co jest napewno dużą niespodzianką jeżeli chodzi o obecnego lidera PL. Dodatkowo w 2 ostatnich meczach City nie zdobyło nawet jednej bramki. Co do Liverpoolu to nie gra może pięknie, ale prezentuje równą formę i cały czas utrzymuje się w czołowce tabeli. Warto zaznaczyć, że The Reds w ostatnich 14 meczach przegrali tylko raz. Dodam jeszcze, że w poprzednich 13 meczach pomiedzy tymi drużynami zdecydowanie lepiej prezentował się Liverpool wygrywając 6 razy, 6 razy padł remis a tylko raz wygrał Manchester.

Przewidywane składy:
Man City: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Clichy; Milner, Toure, Barry, Nasri, Silva; Aguero

Liverpool: Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Enrique; Henderson, Gerrard, Adam, Downing; Suarez, Bellamy

Ostatnie mecze pomiędzy tymi drużynami:
2011-11-27 16:00 Liverpool - Manchester C 1-1

Premier League 2010/2011
2011-04-11 20:00 Liverpool - Manchester C 3-0
2010-08-23 20:00 Manchester C - Liverpool 3-0

Premier League 2009/2010
2010-02-21 15:00 Manchester C - Liverpool 0-0
2009-11-21 12:45 Liverpool - Manchester C 2-2

Premier League 2008/2009
2009-02-22 15:00 Liverpool - Manchester C 1-1
2008-10-05 15:00 Manchester C - Liverpool 2-3

Premier League 2007/2008
2008-05-04 16:00 Liverpool - Manchester C 1-0
2007-12-30 16:00 Manchester C - Liverpool 0-0

Premier League 2006/2007
2007-04-14 15:00 Manchester C - Liverpool 0-0
2006-11-25 15:00 Liverpool - Manchester C 1-0

Premier League 2005/2006
2006-02-26 12:15 Liverpool - Manchester C 1-0
2005-11-26 15:00 Manchester C - Liverpool 0-1

tbm 642

tbm

Forum VIP
Stawiam na Wigan. Nieobliczalna drużyna, ale tak jak powiedziałem, liczę na ich przełamanie. W ostatnim meczu pokazali charakter. Powalczyli do końca, a to się ceni.
Poza wtopą z United gdzie przez większość czasu grali w 10 to podopieczni Martineza prezentowali zwyżkującą formę. Dobra organizacja gry obronnej i ogólnie widoczna ambicja, wola walki u piłkarzy nakazują twierdzić, że wcale tak źle być nie musi. Nie jest to drużyna, która potrafi zdominować przeciwnika, ale z Sunderlandem jak najbardziej mogą wygrać.
Niepisana reguła? Na to wychodzi. Kto wygra, ten w następnej kolejce przegrywa. Zgadzam sie, że Sunderland tego meczu nie wygra.

---
Ogólnie zastanawiałem się nad overem na White Hart Lane, ale odpuściłem.. Koguty u siebie stosunkowo rzadko tracą bramki i nawet mimo problemów w obronie dzisiaj Friedel może zachować czyste konto. Z drugiej strony ogromu bramek podopieczni Redknappa nie zdobywają więc zrezygnowałem z typu na over, a kurs na jedynkę mnie nie satysfakcjonuje.
Manchester City - Liverpool ? Dwie drużyny o solidnych obronach. Powrót Gerrarda, dostępny Suarez, w formie Bellamy. City dwa mecze bez gola... ale u siebie na 9 spotkań aż 8 razy wygrywali co najmniej różnicą dwóch bramek! Jak będzie dzisiaj? Trudno wyrokować... na Anfield 1:1.. tutaj każdy wynik mimo wszystko możliwy,. No bet

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Wigan - Sunderland
Typ: Suma celnych strzałów na bramkę (Dogrywka wliczona) over 9
Kurs: 2.05
Spotkanie już na wszystkie sposoby analizowane dzisiaj. Trudno tutaj wskazaćfaworyta, niby powinni to być goście, którzy ostatnio ograli bogaczy z Manchesteru, ale Wigan bardzo potrzebuje punktów i w tym spotkaniu wszystko może się zdarzyć. Wigan nie wygrało żadnego z czterech ostatnich spotkań i zajmuje 18 miejsce w tabeli Premier League. Ostatnio remis ze Stoke City 2:2. Sunderland zaskoczył całą Anglię, zatrzymując The Citizens. Wygrana nad Manchesterem City nie była do końca dziełem przepadku. Sunderland utrzymuje wysoką formę od czasu, gdy menedżerem zespołu został Martin O’Neill. Goście ostatnio zaliczyli kilka punktów, bo i z Queens Park Rangers (3:2) i Blackburn Rovers (2:1) wygrywali, ponadto z Evertonem 1:1. Ja obstawiam dość ciekawy zakład z expektu, który mówi o ilości celnych strzałów w meczu. Gospodarze ostatni mecz z ilością celnych strzałów 8 lub mniej w meczu zanotowali 17 września z Evertonem, od tego czasu 2 mecze z ilością 9 celnych strzałów, w tym w ostatniej kolejce, reszta to mecze, w którym było przynajmniej 10 celnych strzałów na bramki. Sunderland jak napisałem pod wodzą nowego manadżera gra bardziej do przodu, w ostatnich 9 grach tej ekipy aż w 7 było więcej niż 9 celnych strzałów. Ponadto oba zespoły zagrały już w tym sezonie w lidze, 26 listopada na Stadium of Light było 2:1 dla Wigan, a w meczu było 15 celnych strzałów. I na taki scenariusz liczę dzisiaj.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Typuję w tym spotkaniu, że Manchester jako pierwszy dostanie żółtą kartkę, miałem nie ruszać tego spotkania ale kurs jest bardzo dobry: 2,05 to moim zdaniem okazja. Spójrzmy na ostatnie wyniki MC, w skrócie są słabe ale szczerze czy to nie są zasłużone wyniki, Manchester City nie potrafi od dwóch kolejek wygrać spotkania, gorzej MC w dwóch ostatnich meczach nawet nie trafił do siatki. Stawianie dziś na City nie wchodzi w grę, argument że muszą wcale mnie nie przekonuje ale z drugiej strony skłania do myślenia na temat nerwów piłkarzy z Etihad Stadium. Uważam, że Liverpool podejdzie do tego spotkania rozsądnie, jeśli tak naprawdę przemyślimy sytuacje LFC to w sumie dlaczego podopieczni Dalglisha mieliby tego nie wygrać. Spodziewa się, że podenerwowani piłkarze Manciniego wyjdą na ten mecz po zwycięstwo ale Liverpool od początku będzie chciał zaznaczyć swoją obecność na boisku i pokazać, że się nie dadzą. W momencie w którym piłkarze MC zdadzą sobie sprawę, że jest ciężko i mogą stracić fotel lidera ktoś dostanie kartkę i myślę, że będzie to na początku spotkania.

Pierwsza żółta kartka Typ: Manchester City Kurs: 2.05
Tobet

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Tottenham w dzisiejszym meczu najprawdopodobniej bez Parkera, który opuścił mecz ze Swansea z urazem kolana. Niby jakieś tam szanse się mu daje na występ, ale po co ryzykować zdrowie zawodnika, sprawa się rozstrzygnie przed samym meczem. Do gry jak podaje bbc nie dostępni mają być Ledley King i Lennon. Ogólnie to ostatnio widać coraz większa zadyszkę Tottenhamu. Co prawda jeszcze wygrywają, ale męczą się coraz bardziej. Z Chelsea mocno przeciętny mecz, potem 2:0 z Norwich, którego akurat nie widziałem i ostatni remis 1:1 ze Swansea gdzie wyczytałem, że rewelacji nie było. Więc nic nie skłania mnie do słabego kursu @1,35 na Koguty w dniu dzisiejszym. WBA z kolei potrafiło wygrywać już na StJames&#39;s Park czy Ewood Park z Blackburn, potem remis z City i porazka nieznaczna z Evertonem. Mecz może byc na styku w mojej opinii. Hodgson nie będzie mógł skorzystać z Gery, Mulumbu, Olssona czy Brunta. Tak więc WBA skupi się na defensywie i wyporwadzaniu kontr jak w meczu z Newcastle, a robić to potrafią. Możliwa też niestety absencja Shane Longa, w jego miejsce zagra Tchoyi, a co ważne są Odemwingie i Thomas. Może i Koguty wygrają,ale nie widzę tu okazałego zwycięstwa. Tottenham (Probable, 4-4-1-1): Friedel; Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto; Modric, Livermore, Sandro, Bale; Van der Vaart; Adebayor. WBA (Probable, 4-4-1-1): Foster; Jones, Dawson, McAuley. Shorey; Thomas, Scharner, Dorrans, Morrison, Tchoyi; Odemwingie.
nic dodać, nic ująć. Dla mnie również mecz będzie zacięty, jeśli Koguty wygrają to w porywach jedną bramką. Strzelaniny raczej dziś być nie powinno, a co może zaintrygować?
Under 3.5 @ 1.6 Betfair
Dla mnie kurs bardzo obiecujący, wczoraj dzień overów w Premiership, a statystyki jednak robią swoje i te undery też muszą kiedyś wejść. Taka, a nie inna charakterystyka konfrontacji, odbijanie się Tottenhamu od ściany postawionej przez gości sprzyja rozważeniu tej opcji.
Powodzenia!

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Manchester City - Liverpool
Zacznę od tego,że City musi a Liverpool może. Dodam do tego fakt,że Liverpool ostatni swój mecz grało w piątek a City w poniedziałek. Owszem powiecie,że City u siebie gromi ale spójrzmy na to z drugiej strony, kogo!?
Głównie przyjeżdżały do nich słabsze ekipy za wyjątkiem Arsenalu, który poległ tylko 1-0, Liverpool w ostatnich 5 meczach stracił tylko 2 bramki! Często zachowują czyste konto.
A do tego z niebieskiej strony Manchesteru nie mają bardzo złych wspomnień ;)
City - Liverpool 3-0
City - Liverpool 0-0
City - Liverpool 2-3
City - Liverpool 0-0
City - Liverpool 0-0

Ważny także jest kolejny aspekt, City niedługo bo 8 stycznia gra derby z United w ramach FA CUP. Czy ekipa Roberto jest na tyle silna aby grać tak często, otóż mecz z Sunderlandem pokazuje,że nie bardzo.
Moim zdaniem czekają nas szachy, chyba,że Marriner kogoś wyrzuci to druga drużyna się zmobilizuje aby zaatakować.
Skupiam się na tym meczu bo chce dobrze spożytkować ciekawą oferte z bet365 a oto moje propozycje
City powyżej 1.5 kartki
City poniżej 1.5 gola
Liverpool 2X
Liverpool 2

Robson // City grało w NIEDZIELĘ

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom