W mediach oficjalnie jeszcze go nie ma ale możesz być spokojny, taki będzie.Czy to jest już oficjalny skład Legii?
W mediach oficjalnie jeszcze go nie ma ale możesz być spokojny, taki będzie.Czy to jest już oficjalny skład Legii?
Logiczne, że goniąc wynik i mając mocniejszy, wypoczęty względem rywali garnitur w drugiej polowie, wyglądali lepiej.Widziałeś jakim składem,zaczela Legia mecz z Rakowem,a jak wyglądała w drugiej?
Nie oglądałem zerknąłem na statystyki, w których lepiej wyglądała Flora od rywali. Obejrzałem skróty obu meczy Legii, w których sie broniła przez większą część meczu. Z Rakowem zerknąłem na kawałek drugiej połowy - i akurat Raków dominował.Wszyscy wiemy jak Legia podchodziła do tych spotkań na krajowym podwórku kiedy obrywali eurowpie*dole rok w rok.
Zapytam tak: skoro piszesz, że mistrz Estonii nie wyglądał gorzej niż Legia w poprzedniej rundzie to pewnie oglądałeś ich mecz?
Najważniejsze że typy wygrane a buk ogolony z kasy równo . O to chodziło . Kto zagrał moje typy mógł sobie odrobić euro z nawiązką. Legia jak zagra z kimś silniejszym od Flory wyleci z hukiem z ligi mistrzów i zaś odpadną na jakiejś słabej druzynie z kazachstanu lub Armenii. Będzie ubaw po pachy. Polskie drużyny w europejskich pucharach. Normalnie śmiech mnie ogarnia na samą myśl. Pośmiewisko na całą Europę.Reasumując mecz Legii, wczesna bramka i ta zmiana na Slisza, który nie ogarnia co się dzieje na boisku. Slisz za Kapustkę w ogóle co to za zmiana? Natomiast Hołownia, to gość, który nie nadaje się do mistrza Polski. Flora zagrała tak jak Legia im pozwoliła, ale oczywiście po bramce na samym początku, Legia jakby poczuła, że ten mecz się już wygrał w 3 minucie .
Jak tam typeczku zabawny?Hahahah typeczku zabawny.
Widziałeś jakim składem,zaczela Legia mecz z Rakowem,a jak wyglądała w drugiej? 3-0 dzis dla Legii znawco estonskiego futbolu.
Drużyna z Kazachstanu nie jest słaba bo ograli dziś Crvene Belgrad 2-1, są wybiegani i widać że chcą, więc mają to czego brakuje Legii do tego modelowego movementu po boiskuNajważniejsze że typy wygrane a buk ogolony z kasy równo . O to chodziło . Kto zagrał moje typy mógł sobie odrobić euro z nawiązką. Legia jak zagra z kimś silniejszym od Flory wyleci z hukiem z ligi mistrzów i zaś odpadną na jakiejś słabej druzynie z kazachstanu lub Armenii. Będzie ubaw po pachy. Polskie drużyny w europejskich pucharach. Normalnie śmiech mnie ogarnia na samą myśl. Pośmiewisko na całą Europę.
Nie sądzę, żeby to był aż tak potrzebny temat, do typów na żywo jest osobny temat, ostatnio zwiększyłeś swoją aktywność, więc niedługo jak spełnisz wymagania będziesz miał do niego dostęp. PozdrawiamProszę o otwarcie czat na żywo dotyczące kwalifikacji ligi mistrzów.
Czyli jest gorzej niż źle. To jest wskazówka na następną rundę dla typujących. Też jakieś perełki wyszukam na następną kolejkę. Buk znowu będzie płakał ale będzie płacił za moje stracone nerwy za euro. Za te Włochy. la vendetta sarà dolce.Drużyna z Kazachstanu nie jest słaba bo ograli dziś Crvene Belgrad 2-1, są wybiegani i widać że chcą, więc mają to czego brakuje Legii do tego modelowego movementu po boisku
Ile razy jeszcze będziesz się podniecał i podkreślał że trafiłeś swoje typy ? Każdy już to przeczytał. Nie musisz się powtarzać. Dobrze ze wygrałeś, bo buka trzeba kosić.Najważniejsze że typy wygrane a buk ogolony z kasy równo . O to chodziło . Kto zagrał moje typy mógł sobie odrobić euro z nawiązką. Legia jak zagra z kimś silniejszym od Flory wyleci z hukiem z ligi mistrzów i zaś odpadną na jakiejś słabej druzynie z kazachstanu lub Armenii. Będzie ubaw po pachy. Polskie drużyny w europejskich pucharach. Normalnie śmiech mnie ogarnia na samą myśl. Pośmiewisko na całą Europę.