Nie łam mi serca mam grubo pogramy ten under...Ja gram Aarnio 6.5 over 2.01 (sts)
Fin bardzo dużo trenował ostatnio wspolnie z zawodnikami Stali Gorzów.; Trener Paluch mówił, że Fin prezentował się bardzo dobrze na tych treningach i ma byc jednym z liderów swojej ekipy w dzisiejszym meczu. Także zaufam tej wiedzy i za rozsadna stawkę zaatakuje te zdarzenie.
Komu jak komu ale Tobie się trochę dziwię, bo widzę że w żulu jesteś po uszy jak ja i kilku innych userów, że nie widziałeś w tej wypowiedzi kurtuazji. Co ma ktokolwiek w oficjalnym wywiadzie powiedzieć? Z całym szacunkiem nigdy nie widziałem, aby trener kogokolwiek powiedzał że zawodnik jest słaby a poza tym w zużlu trening to raczej forma dopasowania niż aktualnej formy. Za przykład takich idiotycznych wypowiedzi trenerów dam przykład dziś z ŚwiderskimJa gram Aarnio 6.5 over 2.01 (sts)
Fin bardzo dużo trenował ostatnio wspólnie z zawodnikami Stali Gorzów.; Trener Paluch mówił, że Fin prezentował się bardzo dobrze na tych treningach i ma byc jednym z liderów swojej ekipy w dzisiejszym meczu. Także zaufam tej wiedzy i za rozsadna stawkę zaatakuje te zdarzenie.
w fortunie masz 2.77Wilki - Poznań
Typ 1
Kurs 2.46
STS
Noc długa to i przemyśleń wiele jednak szkoda aby taki kurs nam przepadł. Ja osobiście jestem na siebie zły bo przez obowiązki domowe spadło z 3.00
Dlaczego tak gram? Bo gram przeciwko biedzie. W Poznaniu żużel ma trudny czas kasy brak i nie wiadomo co dalej. Zle to wszystko wygląda i idzie w złym kierunku zresztą z czym do ludzi jak się dostaje u siebie z Rawiczem. Dodatkowo kontuzja i mamy problem bo dziś mecz specyficznym nie typowo torze żużlowym
Kolejny aspekt to dośc duże wzmocnienie Wilków czyli ponoć dziś ma jechać Kvech a to już solidny grajek na taki poziom. Na pewno głodny jazdy bo w PL jest plastronem Jak dla mnie skład Niemców to taki rodzaj zbieraniny ale już w tamtym roku pokazali ze u siebie w lotnisku potrafią wygrać nawet z Rzeszowem Jak do Dilgera doskoczy Kvech to mamy dwóch fajnych liderów.
I klucozwy aspekt to brak Nielsena - upadł w Danii i dziś go nie zobaczymy a za niego 40 letnia strzelba i pogormca finskich torów Aarnio, który pokazał nam jak wygląda żużel w jego wykonaniu w podeszłym wieku i po 2 latach rozbratu. Dramat i fin powinien już myśleć o szkoleniu juniorów w Laponii