No to też ciekawe jest ale ten co biegi komentuje to przesadza i to mocno ah oh ci NiemcyDla mnie śmiesznie że prowadzący studio mówi do Niemca po angielsku a ekspert stojący tuż obok rozmawia z Niemcem po niemiecku.
No to też ciekawe jest ale ten co biegi komentuje to przesadza i to mocno ah oh ci NiemcyDla mnie śmiesznie że prowadzący studio mówi do Niemca po angielsku a ekspert stojący tuż obok rozmawia z Niemcem po niemiecku.
Rawicz dziś bez zawodników z Leszna, Jedzie Baliński, Dródż, Rew. A awizowanym jest niby Szlauderbach, ale czy on rzeczywiście będzie to trzeba poczekać do oficjalnych składów, bo może Unia da Szymona jako 8 zawodnika w swoim meczu. Juniorka Rawicza to raczej kewlaryRawicz za prawie 3? Myślę, że warto spróbować.
Jeśli juniorzy Rawicz/Unii to kwelary to co powiesz na temat junirów Poznania? Polecam sprawdzić rundy DMPJ i porównać takiego Ścibaka do Szpytmy - to jest różnica klasy o ile ten pierwszy ma jakaś żużlową klasę. Zatem jeśli juniorzy Rawicza to Kwelary to juniorzy Poznania to idąc terminologia Aleksa Rydlewskiego to Opony.Rawicz dziś bez zawodników z Leszna, Jedzie Baliński, Dródż, Rew. A awizowanym jest niby Szlauderbach, ale czy on rzeczywiście będzie to trzeba poczekać do oficjalnych składów, bo może Unia da Szymona jako 8 zawodnika w swoim meczu. Juniorka Rawicza to raczej kewlary
Poprawiaj kolego poprawiaj człowiek nie wszystko wie. Szkoda bo tak wierzyłem w Szpytmę:Oj Sandor musze cie poprawicSzpytma dzis nie pojedzie napewno,co nie zmienia faktu ze kolejny junior z ich kadry watpie aby ukonczyl 4 kołka...
Ktos kto pisze ze juniorka Rawicza to kewlary to albo nie zna sie na zuzlu albo udaje ze sie zna
Na poziom 2 ligi to jest dobra para nawet ze Scibakiem ktorego widzialem w akcji i jest slaby owszem nawet slabiutki ale poziom juniorów Poznania to jest tragedia maksymalna....wyniku narazie nie typuje bo uwazam ze seniorzy Poznania sa w stanie sie postawic...
Poczekam na linie punktowe ale najrozsadniej jest zagrac handi Rawicza i bieg mlodziezowy...oraz linie jednego zawodnika z druzyny Rawicza....
Rozumiem Twoje obawy tym bardziej ze po 12 ma trochę padać a jakie to może mieć stkutki dla takich zawodników myślę, że wiesz.Spore obawy mam czy juniorzy Poznania zdobeda urzedowy punkt...swoja droga golym widac ze conajmniej 5-6zawodnikow nie powinno miec licencji...kto je wydaje i na jakiej podstawie...mowie to calkiem serio,ostatnio skasowany Krawczyk nie ze swojej winy przez jednego takiego artystew zawodach juniorskich a za chwile tragedii moze byc wiecej...
Sam oceń jak dla mnie to może być fajny talent ale tak jak mówię to junior.Choć linia 4,5 pkt kuszaca po 2.01Puściłem na juniorów Rawicza-0.5 @1.70 , a ten Gilmore to 4pkt zrobi bo wisi przyjemny kurs na niego 2.01 over 3.5. Co myślicie Panowie?
Gilmore +3,5 pkt
Mecz Poznan - Rawicz
Kurs 2.01 Jeszcze dużo wody musi upłynać zanim coś z niego będzie
Skusiłem się i zbiłem Wam kurs
Gilmore dziś pojedzie
tak
Armio
Nielsen
Droźdz
1 Pkt - Armio dla mnie dzis nie istnieje
6 bieg
Nielsen
Junior
Balon
1 Pkt
9 bieg
Chmiel
Wolebrt
Balon
0 pkt - chyab ze Chmiel pojedzie jak ostatnio to 1
12 bieg
Junior
Scibak
Skupien
2 pkt
I to wersja pesymistyczna bo jestem przekonany ze w biegu 3-6 może powalczyc z Nielsenem może równiez jechac przed Balonem w parze wieć piekny kurs
Bardzo wysoka linia jak na gościa co miał zawody 1,5 roku temu i to jeszcze lidze angielskiej Warto też dodać że wtedy był zawodnikiem Wandy Kraków, która nie była wypłacalna i prkatycznie wcale nie jeździłAarnio - 6,5 pkt 2.01 wisi na STS
Dokładnie tak jak mówisz z tym Aarnio to moze byc bet dnia daje mu max 4 pkt w nominowanych raczej nie wystapi , skusiłem się na tego Ścibaka złapałem po 1.8 jeszcze zobaczymy co z tego wejdzie , moze te 2 pkt zrobiI mój ostatni typ
w meczu Poznań - Rawicz
Hubert Ścibak +1,5 pkt
Kurs 1,84
Buk STS
Nawet niech pada to przy braku wykluczeń nie wierze, że Hubert nie pokrywa tej lini w 2 biegu zawodów. Ale gdyby wziać pod uwagę taką ewentualność to zostaję mu jeszcze bieg 12 gdzie znów ma rywala rówieśnika Moja ocena optymistyczna to 4 pkt Pesymistyczna 2
Post automatycznie złączony:
Post automatycznie złączony:
Bardzo wysoka linia jak na gościa co miał zawody 1,5 roku temu i to jeszcze lidze angielskiej Warto też dodać że wtedy był zawodnikiem Wandy Kraków, która nie była wypłacalna i prkatycznie wcale nie jeździł
Biegi ma takie na dwa razy ale są też w jego biegach juniorzy. Ja chyba się jeszcze skusze bo to na prawdę długi rozbrat z żuzlem + pandemia Idę i kończe grę na dziś
Aarnio under 6,5 pkt
Poznań - Rawicz
Kurs 2.01
Buk STS