>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

2. Liga Żużlowa 2020

Status
Zamknięty.
mrybka 253

mrybka

Użytkownik
Lambert prawdopodobnie zajmie miejsce Lukasa Fienhage, czyli jednego z liderów gospodarzy. Więc ta zamiana da około +5 punktów Wilkom. Lambert w II lidze to pewne 15 pkt (może 18, jak pojedzie z taktycznej). Gospodarze nie powinni przegrać więcej jak 42-48. Dziś powinni mieć przewagę na pozycjach juniorskich, bo w Opolu nie pojadą goście z Falubazu jak do tej pory. 5-1 w juniorskim dla Wittstocka bardzo prawdopodobne. Czekam na kursy od sts.
zmiany potwierdzone na rusku widzialem 2.4 gosp goscie 1.75 ale kompletnie tej 2 nie znam

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Opole ma jeszcze jakieś aspiracje do awansu, więc powinno im zależeć. Zawodników mają lepszych, ale jest kilka wątpliwości :
- Wittstock to tor lotnisko, bardzo szeroki i długi. Opole z kolei ma tor krótki i wąski, więc może być im trudno się przestawić
- juniorzy Opola, którzy wcześniej robili dobre punkty dziś nie wystąpią
- no i Lambert w składzie gospodarzy.

Wynik może być na styku, ale jednak Opole powinno to ogarnąć. 43-47.

stanior 1,8K

stanior

Użytkownik
Za Monakhova pojedzie jeszcze doświadczony Valentin Groubauer. Dodając do tego że juniorka Wittstocka deklasuje tą z Opola to tutaj Niemcy mogą wygrać.

mrybka 253

mrybka

Użytkownik
kursy zaczynaja szalec korci mnie na 1 bo te nazwiska mnie nie przekonuja a sam lambert poza punktami moze natchnac niemców do jazdy a kurs 2.2 zacny

A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Ciezki mecz do typowania ale chyba cos w strobe wilkow
Mauer under 7.5 sts kurs 1.84

Ilosc biegow zakonczonych remisem over 4.5 kurs 1.84 sts
Na bieg juniorow za niski kurs...

Polis under 8.5 sts kurs 1.7

Takie 3 typy wybralem
26/34

Ostatnia edycja:
M 10

Mastif84

Użytkownik
Witam. To mój 1 post w temacie żużla. Wpłaciłem for fun u jednego buka z możliwością zwrotu i tak zrobiło się 9 trafionych typów, głównie ako.

Robert Chmiel under 7.5 ewinner kurs 1,92

Nie wiem skąd wiara buka w tego zawodnika. Gdy mecz był w Krośnie buki wystawiły 8,5 pkt. Teraz linia o pkt niższa, mecz u siebie no ale.... 3 biegi bardzo mocno obsadzone. Widziałem go wczoraj w meczu w Łodzi. Może liga wyższa, ale gość totalnie przestraszony, oglądający się 10 razy gdy ktoś się do niego zbliża. Może Krosno to nie Łódź, ale jest Tarasienko z mega formą, Karpov czy nawet Krcmar , który w Poznaniu powinien czuć się jak u siebie. Linia punktów jak i stawka zachęcają do gry. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +10
A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Na ewinner trzeba wziasc poprawke na 6 startow Chmiela choc typu nie neguje...na sts linia 5.5 i pomyslalem o overze ale jednak odpuszcze ten typ...
Wybieram za to

Woelbert 9.5 under Fortuna kurs 2.08
Trudno cos wybrac...typ ryzykowny ale po takim kursie sproboje...liderzy krosna bardzo mocno i juniorka tez..a i ktos typu Birkemose tez moze zawalczyc z Kevinem i 13 bieg tez bardzo ciezki
GLADKO☺27/35

Ostatnia edycja:
A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Sledze twitta i inne portale bo jest szansa na fajny typ dzisiaj ale trzeba poczekac blizej meczu na sklady...i sa juz gdzies punkty zawodnikow bo sts sie ociaga a na fortune nie licze

T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Sledze twitta i inne portale bo jest szansa na fajny typ dzisiaj ale trzeba poczekac blizej meczu na sklady...i sa juz gdzies punkty zawodnikow bo sts sie ociaga a na fortune nie licze
Sts już raczej nie da typów na zawodników,jak coś warto ten mecz grać live na poszczególne biegi,u gospodarzy najsłabszym ogniwem jest Jędrzejewski i w kilku biegach warto dać na rywala jak będzie kurs ok. 3
Post automatycznie złączony:

U gospodarzy mocni będą juniorzy(do Wojdyły powinien dołączyć Kowalski) i kilku seniorów gości spokojnie objadą.Jeśli wystawią innego juniora a nie Kowalskiego to warto pograć w sts bieg juniorski z handi +3,5 na gości

T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Ma jechać Przybylski,zresztą już to widać po kursach na bieg juniorów,a więc można grać w stronę gości w biegu juniorskim.Zapewne dostanie on tylko ten bieg młodzieżowy,a w kolejnych będzie go zmieniał Wojdyło

T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Ale z rezerwy zwykłej junior za juniora może jechać,tak mi się wydaje na 99%,chyba że Wojdyło będzie wskakiwał za Jędrzejewskiego a młodemu Przybylskiemu dadzą się objeżdżać

niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
Ale z rezerwy zwykłej junior za juniora może jechać,tak mi się wydaje na 99%,chyba że Wojdyło będzie wskakiwał za Jędrzejewskiego a młodemu Przybylskiemu dadzą się objeżdżać
lata temu tak było, a teraz nie ma takiej możliwości, junior za juniora może pojechać tylko raz jako rezerwa taktyczna

A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Ryzykuje albo bedzie spektakularna wtopa albo wielka wygrana bo za chwile kursy uciekną...
Krosno -3.5-wolfe 2 sts kurs 1.94 bieg mlodziezowy

Wilki -38.5-wolfe 2 sts kurs 1.75

Ilosc biegowych remisow over 2.5 kurs 1.84 sts

Swoje typy opieram tylko i wylacznie na tym ze nie sciagnie krosno ani Cierniaka i Kowalskiego jesli oni pojada to biora w leb te typy

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +15
adrianabch 2,2K

adrianabch

Użytkownik
Ryzykuje albo bedzie spektakularna wtopa albo wielka wygrana bo za chwile kursy uciekną...
Krosno -3.5-wolfe 2 sts kurs 1.94 bieg mlodziezowy

Wilki -38.5-wolfe 2 sts kurs 1.75

Ilosc biegowych remisow over 2.5 kurs 1.84 sts

Swoje typy opieram tylko i wylacznie na tym ze nie sciagnie krosno ani Cierniaka i Kowalskiego jesli oni pojada to biora w leb te typy
Juz usuneli :p

A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Jest fajna opcja jeszcze zagralem po 4 biegach wynik
Krosno -12-wolfe 2 kurs 1.84 sts

Ostatnia edycja:
A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Skromnie dzis zagralem tylko Dilger under 7.5 sts kurs 1.84
Ryzyko duze kurs fajny....trudny uklad biegow ma i osobiscie jakos specjalnie nie jestem do niego przekonany....
Oprocz tego dokladam za mnjejsza stawke...
Balinski under 7.5 sts kurs 1.84
Oraz Sadurski under 4.5 sts kurs 1.84 a teraz juz tylko 1.47 masakra jak szybko spadl zaraz po moim grubszyn postawieniu....zobaczymy jak to wyjdzie😉😉GLADKO☺☺☺
2liga ---33/42

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +15
A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Birkemose under 10.5 sts kurs 1.7
Zlapany od razu....trudne biegi,mlody chlopak czy od razu taki lider zeby skutecznie walczyc z lauchbaumem o raz lampartem czy hansenem hmm... nie sadze
33/43 2liga

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom