>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka Premier League 2025/2026 [22.08.2025 - 25.08.2025]

makaveli23 1,4M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Premierleague
Godzina: 13:30
Spotkanie: Manchester City - Tottenham
Typ: Tottenham powyżej 0.5
Kurs: 1.46
Bukmacher: superbet
Analiza:
Tottenham bardzo ładnie zaczął sezon, najpierw ledwo co wygrali superpuchar z PSG, gdzie prowadzili 2-0 do 85 minuty, ja wyłączyłem telewizor w 83, więc mocno się zdziwiłem patrząc na wynik następnego dnia rano. Nie zmienia to faktu że widać że raczej będą o wiele lepszą drużyną niż w poprzednim sezonie. Pierwszy mecz ligowy obydwu drużyn wiele nie mówi bo obie wygrały wysoko 4-0 Man City czy 3-0 Tottenham ale trzeba powiedzieć że rywale byli słabi. Teraz myślę że będzie dobry mecz i Tottenham choć raz znajdzie drogę do bramki gospodarzy.

L 3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Burnley - Sunderland
Bukmacher: Superbet
Typ: gol Sunderlandu
Kurs: 1.52

Sunderland z buta wszedł po przerwie od Premier League i w 1. kolejce zdemolował Młoty aż 3-0. Trudno powiedziec czy był to jednorazowy przeblysk czy moze początek jakiegoś marszu po tytuł "czarnego ... kota" sezonu, ale pewne jest to, że jest to beniaminek, który na pierwszy rzut oka może przełamać nieco trend, w którym druzyna spada równie szybko, co awansowała. Burnley to zespół o totalnie innej specyfice, który miewa swoje przebłyski i co najlepsze, to z reguły przed własną publicznością. W tym meczu może być absolutnie wszystko, jednak korzystając z kursów faworyzujących gospodarzy - celuje po prostu w tylko, albo i aż jednego gola gości.

bfred 896,5K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Fulham - Manchester United
Typ: BTS
Kurs: 1.65
Bukmacher: Fortuna
Analiza: 2 kolejka Premiership. Goście po porażce z napakowanym Arsenalem ale nikła 0-1 a gospodarze po wyjazdowym remisie z Brighton 1-1. A więc goście będą szukać pierwszych punktów. Z osłabień to u gości wyłączony Hojlund. Gospodarze w ostatnich 5 meczach (wraz z meczami towarzyskimi) 3 razy notowali BTS a goście zanotowali to 4 razy (również z towarzyskimi). Historia 5 ostatnich meczów bezpośrednich to dwukrotnie wynik BTS a ostatnio było 1-1 w angielskich pucharach. U gospodarzy jakiś osłabień nie ma więc liczę, że swoim potencjałem zdołają strzelić chociaż 1 bramkę ponieważ o bramkę Manchesteru się nie martwię. Powodzenia:)

demarcel 193,4K

demarcel

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Premierleague
Godzina: 21:00
Spotkanie: Westham vs Chelsea
Typ: Betbuilder
Chelsea Wygra
Over 2.5 gola
Over 6,5 Rożne Chelsea
Kurs: 5,30
Bukmacher: F fortuna

Analiza:

Chelsea nie strzeliła gola w pierwszej kolejce natomiast WHU dostało łomot od Beniaminka. Wychodzi na to że WHU jest beznadziejnie przygotowane do sezonu. To Chelsea ma się bić o trofea a nie WHU więc musi przycisnąć gospodarzy. Cole Palmer lider zespołu musi się w końcu obudzić. Wierzę że to może być ten mecz. Jak to się stanie to Chelsea się rozkręci.Westham potrafi przegrywać wysoko z The Blues co pokazały ostatnie kilka spotkań. Dlatego idę też w tą serię.

Otrzymane punkty reputacji: +308
lukas88 837,2K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: West Ham- Chelsea
Typ: 2 (-1,5)
Kurs: 2,75
Bukmacher: STS

Analiza:

The Blues jak co sezon fajne transfery a jak przychodzi co do czego to w lidze lipa. Zespół Chelsea zawiódł na inaugurację sezonu Premier League remisując bezbramkowo z Crystal Palce, jednak byli zespołem zdecydowanie lepszym, stworzyli sporo sytuacji, ale zawiodła skuteczność, mocno niewidoczny był Joao Pedro, bez błysku Palmer zupełnie bez polotu Neto i Gittens. Dziś liczę na rehabilitację i pewne zwycięstwo z lokalnym rywalem West Hamem, który dostał oklep od beniaminka Sunderlandu. Przed sezonem zespół West Hamu opuscił kluczowy zawodnik Kudus, odeszło też kilka legend jak Fabiański, Antonio czy Ings. Uważam że gospodarzy stać tutaj na bramkę bo Willson, Bowenm Ward-Prowse czy Fulkrug to znane marki i potrafią zrobić robotę. Liczę jednak na ofensywny styl Chelsea i dużo lepszą skuteczność niż przed tygodniem. Jak zespół Enzo Maresci myśli o walce z City, Liverpoolem i Arsenalem o tytuł to takie mecze muszą wygrywać.

Za drobne BetBuilder:
Chelsea wygra, obie strzelą, obie drużyny over 2,5 RR, Palmer over 0,5 celnego strzału @ 5,00 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +308
ferguson2 1,2M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia
Godzina: 21
Spotkanie: West Ham - Chelsea
Typ: over 4.5 goli
Kurs: 5.4
Bukmacher: fortuna
Analiza: W przeszłości często padały overy w spotkaniach między West Hamem a Chelsea, myślę że tym razem może być podobnie. West Ham ma papiery żeby zagrozić kilka razy bramce The Blues szczególnie kiedy grają u siebie. Chelsea natomiast musi przeciwko takim rywalom pokazać wyższość, jeśli chcą grać w LM w przyszłym sezonie.

Otrzymane punkty reputacji: +2314
Do góry Bottom