>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka Premier League 2025/2026 [22.08.2025 - 25.08.2025]

makaveli23 1,4M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Premierleague
Godzina: 13:30
Spotkanie: Manchester City - Tottenham
Typ: Tottenham powyżej 0.5
Kurs: 1.46
Bukmacher: superbet
Analiza:
Tottenham bardzo ładnie zaczął sezon, najpierw ledwo co wygrali superpuchar z PSG, gdzie prowadzili 2-0 do 85 minuty, ja wyłączyłem telewizor w 83, więc mocno się zdziwiłem patrząc na wynik następnego dnia rano. Nie zmienia to faktu że widać że raczej będą o wiele lepszą drużyną niż w poprzednim sezonie. Pierwszy mecz ligowy obydwu drużyn wiele nie mówi bo obie wygrały wysoko 4-0 Man City czy 3-0 Tottenham ale trzeba powiedzieć że rywale byli słabi. Teraz myślę że będzie dobry mecz i Tottenham choć raz znajdzie drogę do bramki gospodarzy.

L 3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Burnley - Sunderland
Bukmacher: Superbet
Typ: gol Sunderlandu
Kurs: 1.52

Sunderland z buta wszedł po przerwie od Premier League i w 1. kolejce zdemolował Młoty aż 3-0. Trudno powiedziec czy był to jednorazowy przeblysk czy moze początek jakiegoś marszu po tytuł "czarnego ... kota" sezonu, ale pewne jest to, że jest to beniaminek, który na pierwszy rzut oka może przełamać nieco trend, w którym druzyna spada równie szybko, co awansowała. Burnley to zespół o totalnie innej specyfice, który miewa swoje przebłyski i co najlepsze, to z reguły przed własną publicznością. W tym meczu może być absolutnie wszystko, jednak korzystając z kursów faworyzujących gospodarzy - celuje po prostu w tylko, albo i aż jednego gola gości.

Do góry Bottom