>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

P 0

Piotrek2907

Użytkownik
Hej
Jestem nowy, piszę tutaj bo tu ostatnie posty są dużo nowsze.
Na 1xbet zleciłem wypłatę środków. Jest w przetwarzaniu. Napisałem na czacie i odpisali mi że żeby wypłata była zatwierdzona muszę wpłacić 12% żądanej kwoty wypłaty, wtedy zrealizują przelew. Też tak macie? To nie jest tak że oni sami pobierają środki na podatek?

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
Hej
Na 1xbet zleciłem wypłatę środków. Jest w przetwarzaniu. Napisałem na czacie i odpisali mi że żeby wypłata była zatwierdzona muszę wpłacić 12% żądanej kwoty wypłaty, wtedy zrealizują przelew. Też tak macie? To nie jest tak że oni sami pobierają środki na podatek?
XDDDDDDD

M 2,8K

michaltd2

Użytkownik
Mam wrażenie, że w społeczności bukmacherskiej często brakuje przestrzeni na rzeczową i konstruktywną rozmowę. Mimo pojawienia się interesującego wątku na forum, zamiast podjąć go merytorycznie i poszerzyć kontekst, niektórzy użytkownicy koncentrują się na wyśmiewaniu lub kreowaniu wizerunku nieomylnych ekspertów. To podejście jest demotywujące to budowania czegoś więcej na tym forum.

Otrzymane punkty reputacji: +130
E 1,5K

Eryk933

Użytkownik
Ciężko zachować powagę przy problemach typu wpłacanie 12% scamerom. Naprawdę, nigdy tu nikogo nie wyśmiałem, ale na litość boską xd

sewerynkg 29,1K

sewerynkg

Użytkownik
Hej
Dzień dobry, nazywam się Marian i pracuje w 1xbet, po dogłębnym przeanalizowaniu Pana sprawy proponujemy wpłacenie przez Pana 10% kwoty wypłaty na dowolną zbiórkę na stronie www.pomagam.pl, a środki zostaną niezwłocznie wypłacone.

Z poważaniem,
Marian 1xbet

Otrzymane punkty reputacji: +1551
T 28,8K

tadzin

Użytkownik
P Piotrek2907
jak sobie wyobrażasz mozliwosc zaplacenia przez 1xbet podatku skoro w swietle prawa polskiego są oni nielegalnym podmiotem?

mamy 2025 rok ooglnie i teraz to czat gpt juz jest niestety "madrzejszy" niz 99% ludzi takze ten wystarczy go odpowiednio promptowac i sie wszystko dowiesz -.-

Do góry Bottom