G 14K gzjjr Użytkownik Maj 30, 2025 #2761 Działa wam apka teraz na telefonie? Ewentualnie ma ktoś aktualną stronkę?
7 deloo Użytkownik Maj 30, 2025 #2762 gzjjr napisał: Działa wam apka teraz na telefonie? Ewentualnie ma ktoś aktualną stronkę? Kliknij aby rozwinąć... wlaśnie mi też nagle przestała działać, "this app cannot be used in your country" .... a nie było żadnej aktualizacji ktoś ma działającą stronę?
gzjjr napisał: Działa wam apka teraz na telefonie? Ewentualnie ma ktoś aktualną stronkę? Kliknij aby rozwinąć... wlaśnie mi też nagle przestała działać, "this app cannot be used in your country" .... a nie było żadnej aktualizacji ktoś ma działającą stronę?
A 48,5K ar0nek Użytkownik Maj 30, 2025 #2763 gzjjr napisał: Działa wam apka teraz na telefonie? Ewentualnie ma ktoś aktualną stronkę? Kliknij aby rozwinąć... deloo napisał: wlaśnie mi też nagle przestała działać, "this app cannot be used in your country" .... a nie było żadnej aktualizacji ktoś ma działającą stronę? Kliknij aby rozwinąć... apka działa
gzjjr napisał: Działa wam apka teraz na telefonie? Ewentualnie ma ktoś aktualną stronkę? Kliknij aby rozwinąć... deloo napisał: wlaśnie mi też nagle przestała działać, "this app cannot be used in your country" .... a nie było żadnej aktualizacji ktoś ma działającą stronę? Kliknij aby rozwinąć... apka działa